Bence de boşver iyi yapmıssın baktırmadıgına. Osmanlı kafede elif i tavsiye ederim ben sana.
nerde cnm bu osmanlı kafe kaç liraya bakıyo bildi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de boşver iyi yapmıssın baktırmadıgına. Osmanlı kafede elif i tavsiye ederim ben sana.
nerde cnm bu osmanlı kafe kaç liraya bakıyo bildi mi
Boncuk teyzeye gideniniz var mi mango kafe :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mango kafe nerede.birde gerçekten teyzemi? yaşı büyükmü?
Kanatlinin onundeki caddeden sağa doğru ilerleyin öz sütü falan geçin o yol üstünde solda görecek siniz evet teyze :))
Bakla, su ve khve bakıyor ama önerilen sudur :)
Ben baktirdigimda çok memnun kaldım esk. De başka bildiginiz var mı :)
Boncuk teyzeye gideniniz var mi mango kafe :)
Adalardaki harabe cafede bay varmis ismi aydindi sanirim renli gozluymus. Arkadasimin 10yasinda dusupte dizinde iz kaldigini falan bilmis. He ben gitmedim gitmem de ama herseyi bildi diyorlar :)
Ve gelecek hakkinda cok net konusuyormus....
Aydın ne kdara bakıyor
Adalardaki harabe cafede bay varmis ismi aydindi sanirim renli gozluymus. Arkadasimin 10yasinda dusupte dizinde iz kaldigini falan bilmis. He ben gitmedim gitmem de ama herseyi bildi diyorlar :)
Ve gelecek hakkinda cok net konusuyormus....
Ahahaah evet canimAaa esmila biz burada da karşılaşmışıź
şekerim mustafa bey gibisini görmedim her ay giderim su falına baktırrım o kadar falcıya gittm ama mustafa ayrı bişey
Mustafa beyin telefonunu alabilir miyim?hala bakıyor mu mustafa bey telefonunu bulabilirsem ben de baktırmayı düşünüyorum. Bu su falında daha mı çok şey görünüyor ki
Aydin beyin telefonu var mi? Sehir disindan nasil ulasabilirim?20 idi galiba emin degilim
Elif eğer sarışın olansa ben pek memnun kalmadımnerde cnm bu osmanlı kafe kaç liraya bakıyo bildi mi