- 10 Temmuz 2013
- 14
- 3
Canım Dilek in numarasını bende alabilir miyim?kızlar bende bir deneyimim anlatıyım ki herkeze para kaptırmayın eskişehirde bir bayana fal baktırdım gayet iyi başladı fala attı attı sonrasında 50 tl aldı adı kadriye aynı kadriyemi bilmiyorum
boncuk ayşe diye biri baktı tamamen hüsran 15 tl.
sonra geçen hafta dilek diye bir abla müdürüme baktı beraber gittik çok tatlı bir bayan direk isimler verdi isimlerden baktı fala acayip güzel tutturmaları oldu hemen telefonunu aldım bu hafta bende gidicem deneyimleri tekrar yazarım buaralar çok revaştaymış bu dilek 25 tl alıyor isim falından...
Ben Elif e baktırdım beğendim ama dediği tarihleri bekliyorum. Yorumları doğruydu mesela erkek arkadaşımın şu an dengesiz olduğunu falan :)
kızlar bende bir deneyimim anlatıyım ki herkeze para kaptırmayın eskişehirde bir bayana fal baktırdım gayet iyi başladı fala attı attı sonrasında 50 tl aldı adı kadriye aynı kadriyemi bilmiyorum
boncuk ayşe diye biri baktı tamamen hüsran 15 tl.
sonra geçen hafta dilek diye bir abla müdürüme baktı beraber gittik çok tatlı bir bayan direk isimler verdi isimlerden baktı fala acayip güzel tutturmaları oldu hemen telefonunu aldım bu hafta bende gidicem deneyimleri tekrar yazarım buaralar çok revaştaymış bu dilek 25 tl alıyor isim falından...
ya falcilar neden sacma seyleri biliyo ben ona ev alcammi diye sormuyorum ki ne alaka yani! elifi cok begenmistim ama dedigi hatta tarih verdigi sey cikmadi maalesef...
Banada dedi ki 27sinden sonra yazdığı insanın pişmanlığı olacağını söyledi 27sinden sonra gelen giden yoktu sonradan öğrendim ki bu pişmanlığını bana söylememis aslında pisman olmus
bana 24 unde ulasacak sana mesaj olur arama olur ama yuzyuze degil dedi ama tam donmeyecek dedi bugun bi mesaj bile yollamadi yani o kadar deyim tam donus tarihi de verdi ama yok yani beklemiyorum...bugun onunla ilgili bisey gordum ama cok kucuk yani alakasiz bisey...
ya elife ben baya bi inanmıştım kız çatır çatır tarih söyledi diye amaanladım canım elifte biseyler varda 27 kişiye bakıyo olunca salladığı yerlerde oluyor. kadriye hanıma falan gitmek lazım ama o da bilemezse diye korkuyorum
falcıyı bilmem ama iyi bir hoca var işmi mustafa hoca suya bakıtıyor ayna gibi suda görüyorsunuz herseyinizi olacaklarıda tavsiye ederim ben gittim fayda gördüm insanlarda fayda görsün isterim telefonunu isterseniz özelden veririm şarlatanlara inanmayın gerçek ilim sahiplerini bulmak en güzeli amaç merak edilenleri öğrenmekse
aytaç ın ikizi gibi:)sanki onu anlattınız.bir farkla..o hiç birşey bilmez.falmış suymuş hepsi hikaye yani..
eskişehirdeki elif nerde bakıyor kızlar bende düşünüyrm gitmeyi ve düşüncelerinizi söylermisiniz...
ben çok beğenmiştim kişi isimlerinifalan bilmişti net tarihler vermişti ikisi de olmadı tarihler çoktan geçti
nerde bakıyor canım ücreti ne kadar
ben çok beğenmiştim kişi isimlerinifalan bilmişti net tarihler vermişti ikisi de olmadı tarihler çoktan geçti