eskişehir de ki falcılar

Canım Dilek in numarasını bende alabilir miyim?

tatlım Dilek'in numarasını bana da özelden yazabilir misin? bi de nerde bakıyor? Çok teşekkürler

Elife gittim dedikleri çıktı
ananemin kızıyla küs olduğu barışacağı
ev alacağımız tarih
ailem hakkındakiler doğruydu benim aşk hayatımıda bildi sayılır iyiydi. leonda nil var salak salak seyler söyledi bozdum durdum onu bende biliyorum söyle böyle diye bilerek isim yok mu ya dedim işte isminin içinde diye harfler salladı görseniz çarkıfelekte harf söylerler ya öyleydi. ama orda çıtı pıtı genç bi kızda bakıyormus o iyiymiş

ya falcilar neden sacma seyleri biliyo ben ona ev alcammi diye sormuyorum ki ne alaka yani! elifi cok begenmistim ama dedigi hatta tarih verdigi sey cikmadi maalesef...

ya falcilar neden sacma seyleri biliyo ben ona ev alcammi diye sormuyorum ki ne alaka yani! elifi cok begenmistim ama dedigi hatta tarih verdigi sey cikmadi maalesef...

Banada dedi ki 27sinden sonra yazdığı insanın pişmanlığı olacağını söyledi 27sinden sonra gelen giden yoktu sonradan öğrendim ki bu pişmanlığını bana söylememis aslında pisman olmus

Banada dedi ki 27sinden sonra yazdığı insanın pişmanlığı olacağını söyledi 27sinden sonra gelen giden yoktu sonradan öğrendim ki bu pişmanlığını bana söylememis aslında pisman olmus

bana 24 unde ulasacak sana mesaj olur arama olur ama yuzyuze degil dedi ama tam donmeyecek dedi bugun bi mesaj bile yollamadi yani o kadar deyim tam donus tarihi de verdi ama yok yani beklemiyorum...bugun onunla ilgili bisey gordum ama cok kucuk yani alakasiz bisey...

anladım canım elifte biseyler varda 27 kişiye bakıyo olunca salladığı yerlerde oluyor. kadriye hanıma falan gitmek lazım ama o da bilemezse diye korkuyorum

anladım canım elifte biseyler varda 27 kişiye bakıyo olunca salladığı yerlerde oluyor. kadriye hanıma falan gitmek lazım ama o da bilemezse diye korkuyorum
ya elife ben baya bi inanmıştım kız çatır çatır tarih söyledi diye ama olmadı ...
kadriyenin de tutturamadığı çok var büyütmemek lazım zuzu bile bazen tutturamıyor gerçi zuzu fal bakmıyormuş koçluk yapıyormuş

aytaç ın ikizi gibi:)sanki onu anlattınız.bir farkla..o hiç birşey bilmez.falmış suymuş hepsi hikaye yani..

bu arada eskişehirdeki meşhurrr kadriye hanımı bayramda muhabbet arasında buldum :)telefonda da bakıyormuş dileyene numarasını gönderiyim...

merhabalaar arkadaşlar ben de kadriye hanımla konuştum yarın tekrar arayacagım konuşunca bilgilendiririm sizi nasıl olduğu hakkında

dilek hanımın nosunu bana da yollar mısınız birde ona gitmeyi çok istiyorummm

kızlar bu kadriye hanım nerede oturuyor acaba..bi gün toplaşıp gidelim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…