- 15 Kasım 2024
- 48
- 21
- 3
- 28
- Konu Sahibi minikkminik
Merhaba hanımlar, eskişehir anadolu hastanesinde doğum yapan oldu mu memnun kaldınız mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz kimdi? Benim beklentim sıcak ve nazik olmaları ayrıca en ufak bir durumda sezeryana zorlamamaları. Her şey yolunda giderse normal doğum istiyorumBen doğum yaptım. Hastane isminden ziyade doktorum için orda yaptım. Memnun kaldım. Ama herkesin beklentisi farklı oluyor. Memnuniyet çok göreceli
Tanser şenses doktorum. doktorum dahil herkes sıcak ve nazikti bence bi sorun yoktu. Şuan zaten herkes normal doğum taraftarı. Tabi özel doktorların bi miktar işine geliyor planlı sezeryan ama doktorunla konuşup netleştirirsinDoktorunuz kimdi? Benim beklentim sıcak ve nazik olmaları ayrıca en ufak bir durumda sezeryana zorlamamaları. Her şey yolunda giderse normal doğum istiyorum
Çok teşekkür ederimTanser şenses doktorum. doktorum dahil herkes sıcak ve nazikti bence bi sorun yoktu. Şuan zaten herkes normal doğum taraftarı. Tabi özel doktorların bi miktar işine geliyor planlı sezeryan ama doktorunla konuşup netleştirirsin
Rica ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim![]()
Yaaaa ben de 5 haftalık gebeyim.Burak beyden ben de çok memnunum. Bana aşılama yaptı ve ilk seferde tuttu. 5 hafta gebeyim. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok tatlı sempatik ve ilgili bir doktor. Her sıkıntında mesaj atabiliyorsun her sorunu cevaplıyor. Kendini çok güvende hissediyorsun.
Anadolu hastanesinde mi bebeği göremiyorsunuz ya da kalp atışını duyamıyorsunuz. Benim gittiğim doktorun ultrason cihazı falan iyiydiBen de Eskişehir'de doktor tavsiyesi istiyordum şu an Burak hocaya gidiyorum Burak hoca çok iyi çok ilgili ama hastane ve teknolojik aletleri berbat ötesi hocayı bile mağdur ediyor çok zaman bana rahim filmi çekmişti hemen hamile kaldım hocayı çok severim ama ultrasonda bebeğimi görmek kalp atışını duymak benim hakkım
Kalp atışını duyamadik ilk bastaAnadolu hastanesinde mi bebeği göremiyorsunuz ya da kalp atışını duyamıyorsunuz. Benim gittiğim doktorun ultrason cihazı falan iyiydi
Anladım doktordan doktora değişiyor mu acaba. Tanser hocanın cihazı iyiydi. Görüntü ve ses bi sorun yoktu. Burak hocayı bilmiyorum yeni geldi galibaEvet kalp atışını ilk başta duyamadik çok uğraştı doktorda makineyle karlı televizyon gibi ses çıkarıyor ultrason sigorta bölümünde bağırdım ne biçim hastane burası eski cihazlarla ugrastiriyorsunuz diye sonra değiştirdiler ama yine yeterli bi cihaz değil bence
Evet değişiyor sanırımAnladım doktordan doktora değişiyor mu acaba. Tanser hocanın cihazı iyiydi. Görüntü ve ses bi sorun yoktu. Burak hocayı bilmiyorum yeni geldi galiba