eskişehir de ki falcılar

Evet kızlar gittim ve gördümmm kadriye hanımmmm gayet iyi bakıyo isim ay yıl olarak söylüyo veeee biliyo cidden eger baktırmak isteyen varsa kaçırmasınnnn derimmm
bu arada bir de dilek varmış forumda ismi geçmiş baya bilen varsa nosunu atarsa sevinirim
aytaç hoca varmış birde gidenler yorum yapsınnnn arkadaşlar

var canım biz 1 ay önce odunpazarında genc bi bayan var sanırım ismi esmaydı rüyamda gördüklerime kadar sölemişdi bana baya bi şok etkişi yaratdı bende korkdum bi daha gitmedim istiyosan git :))alanönü parkının arkasında 2 katlı bi evdi nosu var

ben alabilir miyim numarasını senden ? acill!

kanmayalim arkadaslar boyle seylere iyi.bi falci bulun madem ruyanizi anlatiyor o zaman ozel guçleri var guçleri varsa bi nesneyi kaldirsinlar bakalim ben vucudunda bazi noktalari hareket ettiiren birni biliyorum ama korkudan arayamadim

Cnm bundan 10 sene once gittim o zman bi sevgilim vrdi ayrilmistim bana bunu bekleme sen baskasiyla evlencen dedi evlencegim kisiyede soyledi yok artik sacmalio dedim.evt tamda dedigi kisiyle evliyim su an.baskada bi cok seyi bilmisti.10 senedir ariodum numarasini saol.

bana da verebilir misiniz numarasını?

Adalarda sanırım sahil kafede Nil hanım var. Ben geçen sene gitmiştim ona yıldızname baktırmıştım ancak inanmamıştım söylediklerine. Geçen gün yazdığı kağıdı buldum söylediği iki şeyi yaşamışım. Şimdi tekrar gittim baktırmaya pek umut verici şeyler söyledi.Verdiği tarihlere de uzun bir süre var. Acaba Nil hanıma giden memnun kalan var mı merak ettim?

falcıyı bilmem ama iyi bir hoca var işmi mustafa hoca suya bakıtıyor ayna gibi suda görüyorsunuz herseyinizi olacaklarıda tavsiye ederim ben gittim fayda gördüm insanlarda fayda görsün isterim telefonunu isterseniz özelden veririm şarlatanlara inanmayın gerçek ilim sahiplerini bulmak en güzeli amaç merak edilenleri öğrenmekse

merhaba. mustafa beye nasıl ulasabilirim nerede bakıyor? isim söylüyor mu ve dedikleri cıkıyor mu? numarasını alabilir miyim ? lütfen lütfen lütfen acil cvp bekliyorum =)

merhabalar ben eskişehirde iyi bir falcı arıyorum kime baktırdı isem biri ikisi çıktı ama daha çok geçmişi söylüyorlar ayrıca osmanlıodaki elif isim bile veriyor gayet iyi ama yorumları doğru çıkmıyor mesela bir erkek diyor iyi çocuk diyor tam tersi çıktı hep :S zuzuya gitmeye korktum sonrada baktımki en son kızılcıklıdaki resusu da bırakmış pişman oldum çünkü arkd şu an onun söylediklerini bire bir yaşıyor :S

iyi adam gibi bakan yer bilen varsa özelden ulaştırır mı rica ediyorum.

Ben 4 yıl önce Zuzu'ya baktırdım. Zuzu şimdiki zamanı ve geleceği söylüyor. Valla en iyi arkadaşıma anlatmadığım sırları söyledi hönk diye kalakaldım :KK70: Falda kötü şeyler söylemişti ve söylediği şeyler birebir çıktı bende çok üzülmüştüm hatta bir daha falcıya gitmeyeceğim diye yemin etmiştim. Ama şuan yine lazım oldu :) Ben İstanbul'da onlarla falcıya fal baktırdım bir Zuzu kadar tutturanı olmadı diyebilirim. O yüzden varsa yoksa Zuzu ya, ne kadar beklemek gerekiyorsa beklerim yeter ki fal bakmaya tekrar başlasın :)

Zuzu'ya nasıl ulaşabilirim kızlar bir numarası, çalıştığı bir yer falan var mı şimdilerde?

Ben 4 yıl önce Zuzu'ya baktırdım. Zuzu şimdiki zamanı ve geleceği söylüyor. Valla en iyi arkadaşıma anlatmadığım sırları söyledi hönk diye kalakaldım :KK70: Falda kötü şeyler söylemişti ve söylediği şeyler birebir çıktı bende çok üzülmüştüm hatta bir daha falcıya gitmeyeceğim diye yemin etmiştim. Ama şuan yine lazım oldu :) Ben İstanbul'da onlarla falcıya fal baktırdım bir Zuzu kadar tutturanı olmadı diyebilirim. O yüzden varsa yoksa Zuzu ya, ne kadar beklemek gerekiyorsa beklerim yeter ki fal bakmaya tekrar başlasın :)

Zuzu'ya nasıl ulaşabilirim kızlar bir numarası, çalıştığı bir yer falan var mı şimdilerde?

face te zuhal kılıç diye arat canım istanbulda yaşıyormuş 10 kişiyi toplarsan bakmaya razı oluyo fln ya da istanbula gitcen ben fal bakmam dedi fiyatı da 100 lira üslübu hoş değil

Bu sene ocak gibi zuzu risustan ayrildiktan sonra hulya diye biri baslamisti ilk fali sok edici sekilde cikti sonra nunarasini kaybettim yerini bilen var mi ankaradayim ben bulursam gelicem

face te zuhal kılıç diye arat canım istanbulda yaşıyormuş 10 kişiyi toplarsan bakmaya razı oluyo fln ya da istanbula gitcen ben fal bakmam dedi fiyatı da 100 lira üslübu hoş değil

Emin misiniz benim tanıdığım zuzu sanki genç daha sevecen biriydi ama 100 lira çokmuş canım baktıramam zaten.
Peki kızlar son olarak Eskişehir'de olan yakın zamanda fal bakma imkanı olan kim var önerdiğiniz?

Ya kim iyi diyorsanız ben ona baktırayım size güveniyorum kızlar :)
Şuan Eskişehir'de yakın zamanda fal baktıran oldu mu? Falcıların hepsi dağılmış kimi İstanbul'a kimi başka şehre :) Falcılar Eskişehirliler'in fal çılgınlığına daha fazla dayanamadı :KK70:

X