Valla canım benimde öyle oldu. Dusunerekte yemedik. Öyle denk geldi hergun yiyordum. Cogu hurafe... Nar birde rahimde kasilmalara neden oluyormus. Senin zaten kalınlaşmış. Garantiye almak için bekletiyor doktor.Cidden mi nar suyu aldım bende içmeyim o zaman bugun yarım bardaktan daha az içmiştim bide
Yani herkese farklı tepki veriyo demek ki zaten transfer sonrası da onermiyolar yemeyin die yazmışlar kasılma yapiyo dieNasıl yani herkea nar suyu kalınlaştırıyor diolr hatta drlar bile tavsıye edio nasıl inceltiyor kiama ben ilaç harici birşey içmemiştim şaşırdm suan bu ay nas suyu içmeye başlıcaktm
Evt dogru transfer sonras önerilmiyor bende transfer öncesi bi 15gün içicem içmeden denedim normlde kalınlaşan rahim duvarm inceldi bide böle deneyim bakaşm nolcakYani herkese farklı tepki veriyo demek ki zaten transfer sonrası da onermiyolar yemeyin die yazmışlar kasılma yapiyo die
Acaba değiştiler mi bu hafta.. Canım prowoman ve Omepayi tavsiye ederim. Yunus Emre'den iki hastayla uzun zamandır konuşuyorum. Yunus Emre'de tüp bebekte negatif aldı.Diger ay prowomen kullandı. Masallah suan ikizlere hamile biz cok şaşırdık. Pesine diğer arkadaş prowomen öncesi tek yumurta çıkmıştı sonraki ay 10 tane çıktı oda hamile. Sonu ne olur bilmem ama bende kullandım 4-5 tane işe yaramaz yumurtam varken bu ay sayı 2 ye düştü. Bilmiyorum tesadüf mü ama çok kişiden duydum. Kullanıp yumurtası dolu çıkan çok. Sonuçta gıdalardan yeterli vitamini alamıyoruz hep hormonlu. Takviye kullanmak faydali. Bu takviyelerde 2-3 ay sonra etki ediyormuş. Alttaki oluşacak folikullere etki ediyor oda bı iki ay sürüyor.
Bize verdikleri argifertil kullanıyorum dur başka ilaç bakmadım açıkçası o ilacı daha önce iki ay kullandım o zaman tüp bebeğe başlamamıştım gerçi sen ikisini aynı anda mı kullandın pekiAcaba değiştiler mi bu hafta.. Canım prowoman ve Omepayi tavsiye ederim. Yunus Emre'den iki hastayla uzun zamandır konuşuyorum. Yunus Emre'de tüp bebekte negatif aldı.Diger ay prowomen kullandı. Masallah suan ikizlere hamile biz cok şaşırdık. Pesine diğer arkadaş prowomen öncesi tek yumurta çıkmıştı sonraki ay 10 tane çıktı oda hamile. Sonu ne olur bilmem ama bende kullandım 4-5 tane işe yaramaz yumurtam varken bu ay sayı 2 ye düştü. Bilmiyorum tesadüf mü ama çok kişiden duydum. Kullanıp yumurtası dolu çıkan çok. Sonuçta gıdalardan yeterli vitamini alamıyoruz hep hormonlu. Takviye kullanmak faydali. Bu takviyelerde 2-3 ay sonra etki ediyormuş. Alttaki oluşacak folikullere etki ediyor oda bı iki ay sürüyor.
Evet canim aynı anda çünkü Prowomen da OMEGA 3 yok. Omepada OMEGA 3 ve Koenzim Q10 var. Bunlarda çok önemli vitaminler. Argifertil in içeriğini bilmiyorum omega3 varsa gerek yok Omepaya. Doktor zaten vermiş sana. Faydasi kesinlikle olacaktır.Bize verdikleri argifertil kullanıyorum dur başka ilaç bakmadım açıkçası o ilacı daha önce iki ay kullandım o zaman tüp bebeğe başlamamıştım gerçi sen ikisini aynı anda mı kullandın peki
Biz görüşmeye gittiğimizde direk bize nicel bey argifertil verdi hem bana hem eşime size vermediler miEvet canim aynı anda çünkü Prowomen da OMEGA 3 yok. Omepada OMEGA 3 ve Koenzim Q10 var. Bunlarda çok önemli vitaminler. Argifertil in içeriğini bilmiyorum omega3 varsa gerek yok Omepaya. Doktor zaten vermiş sana. Faydasi kesinlikle olacaktır.
Bizim sebepsiz kısırlık diye bişey vermedi. Ben faydası olur diye öylesine kullandımBiz görüşmeye gittiğimizde direk bize nicel bey argifertil verdi hem bana hem eşime size vermediler mi
Anladım canm daha öncesinde de çok ilaç kullandım zararı olmaz kullanın mantıklıBizim sebepsiz kısırlık diye bişey vermedi. Ben faydası olur diye öylesine kullandımYinede danıştım kullanabilirsin dedi. Eşim zaten DNA hasarı için imprly ve teatrio kullanıyordu. Ondan onada vermedi devam et dedi.
Sağol canimmAnladım canm daha öncesinde de çok ilaç kullandım zararı olmaz kullanın mantıklı
Doğru söylüyorsun canım içmeyim ben ters tepmesin başa dönmek istemiyorumValla canım benimde öyle oldu. Dusunerekte yemedik. Öyle denk geldi hergun yiyordum. Cogu hurafe... Nar birde rahimde kasilmalara neden oluyormus. Senin zaten kalınlaşmış. Garantiye almak için bekletiyor doktor.
Birde ben incir kürü yapıyorum havuç suyu içiyorum bal çörek otu tarçın karışımı yiyorum faydası var mı bilmiyorum ama devam ediyorumSağol canimm
O süpersin.Olmaz mi olur. Biz elimizden geleni yapalim.Gerisi kısmet.Birde ben incir kürü yapıyorum havuç suyu içiyorum bal çörek otu tarçın karışımı yiyorum faydası var mı bilmiyorum ama devam ediyorum
Ya o konuda kafam karıştı. Cogu yerde ibo saracoglunun bile kürü var rahim kalınlaştırıcı diye. Acaba bünyeden bünyeye mi degişiyorki?bu arada yumoşlarına sevindim inşallah 5 güne kadar böyle devam ederİcme. Bende ben bu ay çok nar yedim. Rahim kalınlığım dahada ince çıktı. Nar yasak bizde
İnsallah güzel haberler verirsin bize gercekten cok heyecanlı bir durumKızlar yarın 12. Günüm çok heyecanliyim :) sabah 8 de hastanede olucaz :)
İbo saraçoğluYa o konuda kafam karıştı. Cogu yerde ibo saracoglunun bile kürü var rahim kalınlaştırıcı diye. Acaba bünyeden bünyeye mi degişiyorki?bu arada yumoşlarına sevindim inşallah 5 güne kadar böyle devam eder
İns giderler sağol canımYa o konuda kafam karıştı. Cogu yerde ibo saracoglunun bile kürü var rahim kalınlaştırıcı diye. Acaba bünyeden bünyeye mi degişiyorki?bu arada yumoşlarına sevindim inşallah 5 güne kadar böyle devam eder
Bende başta anlamadım İbo kim diyeİbo saraçoğluKahkaha attım resmen
Benim daha önce arkadaşım incir kürünü yaptı onun da amh değeri düşüktü o faydasını gördü ben daha önce üç tane spontane gebelik geçirdim bu arada amh değerim 0.25 demek ki bana da faydası oldu bilemiyorumYa o konuda kafam karıştı. Cogu yerde ibo saracoglunun bile kürü var rahim kalınlaştırıcı diye. Acaba bünyeden bünyeye mi degişiyorki?bu arada yumoşlarına sevindim inşallah 5 güne kadar böyle devam eder
C life neymiş canımİns giderler sağol canımBelkide Bı bayan tedavide faydası olur diye aspirin içmiş Nicel beyde transferi iptal etmiş.Ben ilaç veriyorum zaten demiş. Bu süreçte doktorlar ne diyorsa onu uygulamak lazım. Faydası yerine zararı olmasın bizlere... Benimde clife aklımda boşta kaldığım bı zaman olursa deniycem Hiç fırsatım olmadı tabi.
İlaç değilde onların verdiği listede incir var zaten sonuçta doğal besin ben o yüzden tereddüt te kalmadım açıkcasıİns giderler sağol canımBelkide Bı bayan tedavide faydası olur diye aspirin içmiş Nicel beyde transferi iptal etmiş.Ben ilaç veriyorum zaten demiş. Bu süreçte doktorlar ne diyorsa onu uygulamak lazım. Faydası yerine zararı olmasın bizlere... Benimde clife aklımda boşta kaldığım bı zaman olursa deniycem Hiç fırsatım olmadı tabi.