- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.645
Sanıodm ki embryo donduruldu tmm gerisi kolay transfer günü iptali yiyince aklım başıma geldi.demekki her aşaması ayrı bir olay zaferimi ne zaman ilat etçem die bekliyorum artık.bi ana olacaz die çekmediğimiz kalmadıEvet o çok ilginç olmuşAma şöyle düşün sonuçta kalınlaşabiliyor:) Öyle valla diyorum transfer olabilmek bile başlı başına bı başarı
Ben cuma kontrole gittim önce çarşamba transfer yapalım dedi sonra vazgeçtim perşembe tekrar kontrole gel sen dedibu kadar bilmek istemiyorum ama başıma geliyor öğreniyorumyakında jinekolog olarak gel işe başla dicekler die korkuyorum oku oku doktoramı vermek üzereyim
Yavv araştırmayak hadi.ama gelio gene buluo bizi okuyarak değil yaşarak öğreniyoruz.tecrübe etmediğim ne kaldı acaba die düşünüyorum tekrar başlıyorum araştırmaya biri beni durdursunnnnnnBen cuma kontrole gittim önce çarşamba transfer yapalım dedi sonra vazgeçtim perşembe tekrar kontrole gel sen dediçok ince eleyip sık dokuyoruz her şeyi araştıyoruz ondan böyle oluyor
Yapma düşme o çukuraYavv araştırmayak hadi.ama gelio gene buluo bizi okuyarak değil yaşarak öğreniyoruz.tecrübe etmediğim ne kaldı acaba die düşünüyorum tekrar başlıyorum araştırmaya biri beni durdursunnnnnn
Artık çok geççççYapma düşme o çukura
Benim fsh yükseldi birden ben bi taktım kafaya sabah kalkıp sağlık ocağında tekrar test yaptırdımBen cuma kontrole gittim önce çarşamba transfer yapalım dedi sonra vazgeçtim perşembe tekrar kontrole gel sen dediçok ince eleyip sık dokuyoruz her şeyi araştıyoruz ondan böyle oluyor
Bu süreçte nicel beye güvenmek dışında yapabileceğimiz birşey yok ama inatla hepimiz farklı şeylere yöneliyoruz. Dediğin gibi sadece kendimizi yoruyoruzBenim fsh yükseldi birden ben bi taktım kafaya sabah kalkıp sağlık ocağında tekrar test yaptırdımKaç gün fsh ile ilgili okumadığım şey kalmadı.Nicel beye o kadar soru sordum artık bikmiştir. Dedi bı biz hastaya bütün olarak bakiyoruz.Tek fsh önemli değil. Bayagi anlattı.Tabi ben dayanamadım farklı doktorlarada mesaj attım. Farkli farklı cevaplar geldi ilaçlar alerji yapmış olabilir diyen oldu falan.İste yanlış yapıyoruz kendimizi yoruyoruz. Eşim dedi insan rakamlardan mi ibaret o kadar ilaç alıyorsun olabilir dedi. Cok mükemmelliyetcisiniz herşey dört dörtlük olsun istiyorsunuz dedi.
Evet güveniyorum. Buraları okumakta bize zarar veriyor aslında. Bilincsiz olmak en güzeli :))Bu süreçte nicel beye güvenmek dışında yapabileceğimiz birşey yok ama inatla hepimiz farklı şeylere yöneliyoruz. Dediğin gibi sadece kendimizi yoruyoruz
Sordum ben bugün denk geldik hastanede 10 yıldır bekliyoduk falan die anlatti baya :)Cidden mi acaba aynı kişi mi
Arkadaşlar bugün Fulden hanım aradi 7 yumurtamin 5 i olgun çıkmış 5 i de döllenmişÇok sevindim dedim. Evet bizde çok sevindik dedi. İlk denemde 8 de 3 döllenmişti. Demek her ay anı olmuyor. Bu ay aslında 15-11mm ve antral folikul falanda vardı demek onlarda büyümüş ilginç 5. Güne kadar ne olur bilmem ama şuan mutluyum
Cyclo progynova yi dinlendirme işleminde veriyo bildiğim kadariyla ilaçlarla yada stresle alakalı olabilir.. bide nar suyu falan içmiş mıydın ben nar suyu içince incelmistiYa bacı valla ben anlamıom extrofem yerıne progynova verio dr kalınlaştıda 9.8mm oldu 5gnlk progeston kullandırdı transfer günü hop 5mm kalınlasma değilde sorun kalınlaşıp tekrar incelmesi okdr da ilaç iğneye rağmen
Hayırlı olsun canım benim Allah artırsın güzel güzel dollensinler :)
Beni Seda hanım geçen hafta her gün aradı bilgi verdi sonuç elde hiç kalmadı amaBirde her gün aramiyorlar 3. Gün arayacaklar onada sevindim. Stres yaparım her gün arasalar...
Nasıl yani herkea nar suyu kalınlaştırıyor diolr hatta drlar bile tavsıye edio nasıl inceltiyor kiCyclo progynova yi dinlendirme işleminde veriyo bildiğim kadariyla ilaçlarla yada stresle alakalı olabilir.. bide nar suyu falan içmiş mıydın ben nar suyu içince incelmisti
Acaba değiştiler mi bu hafta.. Canım prowoman ve Omepayi tavsiye ederim. Yunus Emre'den iki hastayla uzun zamandır konuşuyorum. Yunus Emre'de tüp bebekte negatif aldı.Diger ay prowomen kullandı. Masallah suan ikizlere hamile biz cok şaşırdık. Pesine diğer arkadaş prowomen öncesi tek yumurta çıkmıştı sonraki ay 10 tane çıktı oda hamile. Sonu ne olur bilmem ama bende kullandım 4-5 tane işe yaramaz yumurtam varken bu ay sayı 2 ye düştü. Bilmiyorum tesadüf mü ama çok kişiden duydum. Kullanıp yumurtası dolu çıkan çok. Sonuçta gıdalardan yeterli vitamini alamıyoruz hep hormonlu. Takviye kullanmak faydali. Bu takviyelerde 2-3 ay sonra etki ediyormuş. Alttaki oluşacak folikullere etki ediyor oda bı iki ay sürüyor.Beni Seda hanım geçen hafta her gün aradı bilgi verdi sonuç elde hiç kalmadı ama
İcme. Bende ben bu ay çok nar yedim. Rahim kalınlığım dahada ince çıktı. Nar yasak bizdeNasıl yani herkea nar suyu kalınlaştırıyor diolr hatta drlar bile tavsıye edio nasıl inceltiyor kiama ben ilaç harici birşey içmemiştim şaşırdm suan bu ay nas suyu içmeye başlıcaktm
İns canimHayırlı olsun canım benim Allah artırsın güzel güzel dollensinler :)
Çok heyecanlı. İns güzel sonucunuzu yazarsınız bize. Hayirli olsun inşallahKızlar yarın 12. Günüm çok heyecanliyim :) sabah 8 de hastanede olucaz :)
Cidden mi nar suyu aldım bende içmeyim o zaman bugun yarım bardaktan daha az içmiştim bideİcme. Bende ben bu ay çok nar yedim. Rahim kalınlığım dahada ince çıktı. Nar yasak bizde