Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Birde ben incir kürü yapıyorum havuç suyu içiyorum bal çörek otu tarçın karışımı yiyorum faydası var mı bilmiyorum ama devam ediyorum
Ay bilmiyorum canım da karantina sürecinde çörek otu bal tarçın soğan kürü testere dişli aslan pençesi o buu hepsini denedim.. dediklerinin aksine çok ters tepki verdi bünyem.. ondan beridir bakmıyorum ben onlara hiç.. brinde hatta 2 ay adet görmediğimi hatırlıyorum.

C life neymiş canım
Bitkisel bı takviye içinde Hayıt, Aslan pençesi Civan perçemli falan var. Bunu Yunus Emre de Amh si 0.3 olan 39 yaşındaki bı bayandan öğrendim. C life kullandıktan sonra fsh 70 ten 7 ye inmiş. Hiç folikul görünmezken 3 folikul görünmus. Doktor merak etmiş içeriğini istemiş bayandan... Adeti düzenliyor, hormonları dengeliyor falan diyorlar. Saglik bakanlığı onayli

Ay bilmiyorum canım da karantina sürecinde çörek otu bal tarçın soğan kürü testere dişli aslan pençesi o buu hepsini denedim.. dediklerinin aksine çok ters tepki verdi bünyem.. ondan beridir bakmıyorum ben onlara hiç.. brinde hatta 2 ay adet görmediğimi hatırlıyorum.
Hadi ya bende ondan korkuyorum.

İns giderler sağol canım 😊 Belkide 🤷 Bı bayan tedavide faydası olur diye aspirin içmiş Nicel beyde transferi iptal etmiş.Ben ilaç veriyorum zaten demiş. Bu süreçte doktorlar ne diyorsa onu uygulamak lazım. Faydası yerine zararı olmasın bizlere... Benimde clife aklımda boşta kaldığım bı zaman olursa deniycem😄 Hiç fırsatım olmadı tabi.
İnsallah kullanmana gerek kalmıcak canım bu sefer olumlu olacak. bende nar suyu almıştım tırstım şimdi☺️bende meraklardayım bakalım carsambada benim randevu.

Benim daha önce arkadaşım incir kürünü yaptı onun da amh değeri düşüktü o faydasını gördü ben daha önce üç tane spontane gebelik geçirdim bu arada amh değerim 0.25 demek ki bana da faydası oldu bilemiyorum
İncir kürü evet folikül coklugu saglıyormuş ama prolaktinide yükseltebiliyor. Bende yumurta toplama sürecinde çörek otu bal tarçın kürü yedim ama günde 1 cay kasıgı. Her bünye farklı oldugu için insan cekiniyorda.

Bitkisel bı takviye içinde Hayıt, Aslan pençesi Civan perçemli falan var. Bunu Yunus Emre de Amh si 0.3 olan 39 yaşındaki bı bayandan öğrendim. C life kullandıktan sonra fsh 70 ten 7 ye inmiş. Hiç folikul görünmezken 3 folikul görünmus. Doktor merak etmiş içeriğini istemiş bayandan... Adeti düzenliyor, hormonları dengeliyor falan diyorlar. Saglik bakanlığı onayli
Çok iyi bişeymiş 🤩 ben korkuyorum ama böyle şeylerden

Oooovv hepsini birden yapmak iyi degil canım. Ama çörekotu kürüne gercekten inanıyorum balda çörekotu da hem kuranda gecen yiyecekler tabi hepsi oranında yemek dogrusu.

X