- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Ad soyad çok uzun cidden ibo saro da olabilir aslındaBende başta anlamadım İbo kim diye İsminde uzun kısaltma yapmış deniss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ad soyad çok uzun cidden ibo saro da olabilir aslındaBende başta anlamadım İbo kim diye İsminde uzun kısaltma yapmış deniss
İncir çok faydalı ondan bişey olmaz bencede... Birde Kaan Aydos bana kan yapması için siyah çekirdekli kurum üzüm ye demişti. Bitkisel şeyler korkutuyor beniİlaç değilde onların verdiği listede incir var zaten sonuçta doğal besin ben o yüzden tereddüt te kalmadım açıkcası
Ay bilmiyorum canım da karantina sürecinde çörek otu bal tarçın soğan kürü testere dişli aslan pençesi o buu hepsini denedim.. dediklerinin aksine çok ters tepki verdi bünyem.. ondan beridir bakmıyorum ben onlara hiç.. brinde hatta 2 ay adet görmediğimi hatırlıyorum.Birde ben incir kürü yapıyorum havuç suyu içiyorum bal çörek otu tarçın karışımı yiyorum faydası var mı bilmiyorum ama devam ediyorum
Bitkisel bı takviye içinde Hayıt, Aslan pençesi Civan perçemli falan var. Bunu Yunus Emre de Amh si 0.3 olan 39 yaşındaki bı bayandan öğrendim. C life kullandıktan sonra fsh 70 ten 7 ye inmiş. Hiç folikul görünmezken 3 folikul görünmus. Doktor merak etmiş içeriğini istemiş bayandan... Adeti düzenliyor, hormonları dengeliyor falan diyorlar. Saglik bakanlığı onayliC life neymiş canım
Hadi ya bende ondan korkuyorum.Ay bilmiyorum canım da karantina sürecinde çörek otu bal tarçın soğan kürü testere dişli aslan pençesi o buu hepsini denedim.. dediklerinin aksine çok ters tepki verdi bünyem.. ondan beridir bakmıyorum ben onlara hiç.. brinde hatta 2 ay adet görmediğimi hatırlıyorum.
Hani kötü konusmak istemem ama herkese uygun olduğunu düşünmüyorum.. saatlerine ölçülerine özellikle dikkat etmeme rağmen sıkıntı olmuştu bendeHadi ya bende ondan korkuyorum.
İnsallah kullanmana gerek kalmıcak canım bu sefer olumlu olacak. bende nar suyu almıştım tırstım şimdibende meraklardayım bakalım carsambada benim randevu.İns giderler sağol canım Belkide Bı bayan tedavide faydası olur diye aspirin içmiş Nicel beyde transferi iptal etmiş.Ben ilaç veriyorum zaten demiş. Bu süreçte doktorlar ne diyorsa onu uygulamak lazım. Faydası yerine zararı olmasın bizlere... Benimde clife aklımda boşta kaldığım bı zaman olursa deniycem Hiç fırsatım olmadı tabi.
Üşengeclikte son levelİbo saraçoğlu Kahkaha attım resmen
İncir kürü evet folikül coklugu saglıyormuş ama prolaktinide yükseltebiliyor. Bende yumurta toplama sürecinde çörek otu bal tarçın kürü yedim ama günde 1 cay kasıgı. Her bünye farklı oldugu için insan cekiniyorda.Benim daha önce arkadaşım incir kürünü yaptı onun da amh değeri düşüktü o faydasını gördü ben daha önce üç tane spontane gebelik geçirdim bu arada amh değerim 0.25 demek ki bana da faydası oldu bilemiyorum
Çok iyi bişeymiş ben korkuyorum ama böyle şeylerdenBitkisel bı takviye içinde Hayıt, Aslan pençesi Civan perçemli falan var. Bunu Yunus Emre de Amh si 0.3 olan 39 yaşındaki bı bayandan öğrendim. C life kullandıktan sonra fsh 70 ten 7 ye inmiş. Hiç folikul görünmezken 3 folikul görünmus. Doktor merak etmiş içeriğini istemiş bayandan... Adeti düzenliyor, hormonları dengeliyor falan diyorlar. Saglik bakanlığı onayli
Oooovv hepsini birden yapmak iyi degil canım. Ama çörekotu kürüne gercekten inanıyorum balda çörekotu da hem kuranda gecen yiyecekler tabi hepsi oranında yemek dogrusu.Ay bilmiyorum canım da karantina sürecinde çörek otu bal tarçın soğan kürü testere dişli aslan pençesi o buu hepsini denedim.. dediklerinin aksine çok ters tepki verdi bünyem.. ondan beridir bakmıyorum ben onlara hiç.. brinde hatta 2 ay adet görmediğimi hatırlıyorum.
Kesinlikle herkeste farklı oluyorHani kötü konusmak istemem ama herkese uygun olduğunu düşünmüyorum.. saatlerine ölçülerine özellikle dikkat etmeme rağmen sıkıntı olmuştu bende
Bende almıştım nar suyu içmekten vazgeçtim az kalmış canım belli olur transfer günün çarşambaİnsallah kullanmana gerek kalmıcak canım bu sefer olumlu olacak. bende nar suyu almıştım tırstım şimdibende meraklardayım bakalım carsambada benim randevu.
Evet canım hayırlısı bakalım yeni yıla bebişlerimizle gireriz insallahBende almıştım nar suyu içmekten vazgeçtim az kalmış canım belli olur transfer günün çarşamba
Hayırlı olsun ins çok az kalmış. Bebiş güzelce tutunsunİnsallah kullanmana gerek kalmıcak canım bu sefer olumlu olacak. bende nar suyu almıştım tırstım şimdibende meraklardayım bakalım carsambada benim randevu.
Hiç çaremiz kalmazsa denerizÇok iyi bişeymiş ben korkuyorum ama böyle şeylerden
Gerek kalmaz inşallah canımHiç çaremiz kalmazsa deneriz
İnşallahEvet canım hayırlısı bakalım yeni yıla bebişlerimizle gireriz insallah
Hepsini birden değil :) aylara yaydim tüp bebek öncesi ara vermiştik eşimle karantinalarda eklenince boşluklarımda yaptım farklı zamanlar da yaniOooovv hepsini birden yapmak iyi degil canım. Ama çörekotu kürüne gercekten inanıyorum balda çörekotu da hem kuranda gecen yiyecekler tabi hepsi oranında yemek dogrusu.