- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Suyuyla oluyorsa ben yapabilirim elimde patladıAaa nar rutielini yapan var mı bu arada
Nar ritüeli kapının eşiğinde nar kırmak mi :) biz yaptık az önce de ben yiyemem tabi. Napalim bereket olsun inşallahAaa nar rutielini yapan var mı bu arada
Dikkat et canm kendine. Yarın güzel haberlerini bekliyoruzKızlar ya aksilik bu ya az önce banyoda ayağım kaydı bi düştüm. Allahtan yumuşak bir düşüş oldu da toparlayabildim kendimi.sakınan göze çöp batar misali, bir de iğneye giderken bugün motorsiklet çarpıyordu. Sağ salim bitirebilirim inşallah bu süreci.
Çok geçmiş olsun.Kızlar ya aksilik bu ya az önce banyoda ayağım kaydı bi düştüm. Allahtan yumuşak bir düşüş oldu da toparlayabildim kendimi.sakınan göze çöp batar misali, bir de iğneye giderken bugün motorsiklet çarpıyordu. Sağ salim bitirebilirim inşallah bu süreci.
Çok geçmiş olsun canım dur biraz dikkat et az kaldı :)Kızlar ya aksilik bu ya az önce banyoda ayağım kaydı bi düştüm. Allahtan yumuşak bir düşüş oldu da toparlayabildim kendimi.sakınan göze çöp batar misali, bir de iğneye giderken bugün motorsiklet çarpıyordu. Sağ salim bitirebilirim inşallah bu süreci.
Evet ya ben yapamadım :) baya çok yapan var o yüzden sordum belki yarar bı ise die :)Nar ritüeli kapının eşiğinde nar kırmak mi :) biz yaptık az önce de ben yiyemem tabi. Napalim bereket olsun inşallah
Yok kız narin kendisiyle :) kapı eşiğinde kırıyosun dilekler için bereket için :)Suyuyla oluyorsa ben yapabilirim elimde patladı
Yok kız narin kendisiyle :) kapı eşiğinde kırıyosun dilekler için bereket için :)
Canim Nicel bey seni mi paylaşmış yaş olarak tutuyorÇok saolun kızlar, heyecanla bekliyorum hastanede , inşallah güzel sonuçlar görürüm
Evet bekliyoruz inşallah o paylastığı pozitif sonuc sana aittirÇok saolun kızlar, heyecanla bekliyorum hastanede , inşallah güzel sonuçlar görürüm
Embriyo lar nasılHayırlı olsun ins çok az kalmış. Bebiş güzelce tutunsun
İnşallah canm ben olsam çoktan test yapardım dayanamazdım sabrınA hayran kaldım inşallah güzel haberini alırızEvet kızlar çok şükür, Allah isteyen herkese nasip etsin, inşallah sağlıkla kucağımiza almayı da nasıp eder
Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet kızlar çok şükür, Allah isteyen herkese nasip etsin, inşallah sağlıkla kucağımiza almayı da nasıp eder
O sonuç sana mı aitmiş çok sevindim gözün Aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet kızlar çok şükür, Allah isteyen herkese nasip etsin, inşallah sağlıkla kucağımiza almayı da nasıp eder
Evet kızlar çok şükür, Allah isteyen herkese nasip etsin, inşallah sağlıkla kucağımiza almayı da nasıp eder
Ben de dayanamadım zaten yaptım aslında, ama işte insan hemen emin olamıyor, bir de herkesin farklı zamanlarda çıkıyor sonucu , o yüzden 12. Gün en kesin zaman diyorlar. Ben 7. Günü kan vermiştim, 5. Günü öğleden sonra da kendim test yapmıştım cook silik çizgi çıkmıştı. Allah hepimizin gönlüne göre versinİnşallah canm ben olsam çoktan test yapardım dayanamazdım sabrınA hayran kaldım inşallah güzel haberini alırız