- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Bize prognovayı adet düzenlemek için verdiYa bacı valla ben anlamıom extrofem yerıne progynova verio dr kalınlaştıda 9.8mm oldu 5gnlk progeston kullandırdı transfer günü hop 5mm kalınlasma değilde sorun kalınlaşıp tekrar incelmesi okdr da ilaç iğneye rağmen
Valla sorduğumda olabilir zaman zamn değişebilir vs dedi tatmin edici bir açıklama yapmadı.progynovanın içindeki beyaz olabları kullandırttı.yani hiç kalınlaşmasa anlıcamda kalınlaşıp incelmesi garipti.dr un umrundamı sankiBize prognovayı adet düzenlemek için verdiher doktorun tarzı tedavisi farklı tabiki. Benimde rahim inceliğimi beğenmediği için taze transfer yapmadı. Estrofemle rahim kalınlaştırıyoruz şu an. Doktorunuz herhangi bir neden söylemedi mi ilaçlardan mı incelmiş
Östrojen canım bu ilaçların içeriği. Demek bir şey yan etki yaptı. Bu sürede kafein tarzı şeyler tükettiniz mi onlar mı etkiledi acaba. Vardır bunda da bir hayır önümüzdeki ay daha iyi sonuçlar alırsınız.Valla sorduğumda olabilir zaman zamn değişebilir vs dedi tatmin edici bir açıklama yapmadı.progynovanın içindeki beyaz olabları kullandırttı.yani hiç kalınlaşmasa anlıcamda kalınlaşıp incelmesi garipti.dr un umrundamı sanki
İptal öbür ay denicez dedi.
Çay çok içiyorumÖstrojen canım bu ilaçların içeriği. Demek bir şey yan etki yaptı. Bu sürede kafein tarzı şeyler tükettiniz mi onlar mı etkiledi acaba. Vardır bunda da bir hayır önümüzdeki ay daha iyi sonuçlar alırsınız.
Çayıda azaltınÇay çok içiyorumevt ilaç hassasiyetim var belkide yaramadı bana ilaçlar.ocaktada aynısı olursa ilaçsız transfer talep edicem.hepimiz için hayırlısı
Tşk ederim cvp verdiğinz içinÇayıda azaltıneğer ilaçsız rahim kalınlığınız iyiyse talep edin tabi
Çok yardımcı olamadık kusura bakmayın bundan sonraki süreciniz güzel sonuçlanır inşallahTşk ederim cvp verdiğinz içinbunu konuşçam drla
Aminn ins canimÇok sevindim tatlım senin adını hepsi 5. Güne gider inşallah.Mesut beyden bahsedilmiyor artık gitti mi acaba
Çay yasak malesef bende çok severimÇay çok içiyorumevt ilaç hassasiyetim var belkide yaramadı bana ilaçlar.ocaktada aynısı olursa ilaçsız transfer talep edicem.hepimiz için hayırlısı
Öyle deme yedek kalsınAminn ins canimTeke bile razıyım Öylemi? Opuya girmeden önce gördüm sanki ameliyathaneden çıktı. Baska erkek çalışan yoksa odur diye düşündüm.
Yok ben istbl tüp bebek merkezindeyım aret kamar drum .içerik olaarak majları görünce siZe sorayım dedim çünkü bunu yaşayan birileri göremedim pekÇay yasak malesef bende çok severimSizin doktorunuz kim Nicel bey mi?
Ah bende öyle oldum. Elimde yedek kalmadı. Yedeğim olsa hiç üzülmezdim bile:) Şimdi en kötüsünü düşününce bari transfer iptal olmasin derdine düştüm.Öyle deme yedek kalsınyedeksiz olmak da stres yapıyor kendimden biliyorum uzun ve iti yapılıysa o olabilir canım. Kimse bahsetmiyor uzun zamandır halbuki bir ara çok popülerdi
Aret Kamar'da çok iyi bı doktor. İçiniz rahat olsun. Yeterki embiyo olsun rahim kalınlaşır. Aslında çok var yaşayan yazmiyorlar demekki. Rahim dinlendirmeyi o yüzden öneriyorlar. Şuan benim 6-7 mm ne alaka işte ama onemsemiyorum kalınlaşır.Yok ben istbl tüp bebek merkezindeyım aret kamar drum .içerik olaarak majları görünce siZe sorayım dedim çünkü bunu yaşayan birileri göremedim pek
Transfer iptal olmasın zatenAh bende öyle oldum. Elimde yedek kalmadı. Yedeğim olsa hiç üzülmezdim bile:) Şimdi en kötüsünü düşününce bari transfer iptal olmasin derdine düştüm.
ya tabiki illaki bir sekılde kalınlaşır inan buna hiç takılmıyorum.takıldıgım önce kalınlaşıp snra incelmesi çok tuhaf.hiç kalınlasmasa anlıcamdaAret Kamar'da çok iyi bı doktor. İçiniz rahat olsun. Yeterki embiyo olsun rahim kalınlaşır. Aslında çok var yaşayan yazmiyorlar demekki. Rahim dinlendirmeyi o yüzden öneriyorlar. Şuan benim 6-7 mm ne alaka işte ama onemsemiyorum kalınlaşır.
Birde her gün aramiyorlar 3. Gün arayacaklar onada sevindim. Stres yaparım her gün arasalar...Transfer iptal olmasın zatenbekleme kısmı gerçekten çok zor
Sorma ya her gün farklı bişey çıkıyor. Allah yardımcımız olsun. Her güne yeni bir bilgiyle başlıyoruz resmenya tabiki illaki bir sekılde kalınlaşır inan buna hiç takılmıyorum.takıldıgım önce kalınlaşıp snra incelmesi çok tuhaf.hiç kalınlasmasa anlıcamdane zor işlermiş içine girince anlıyor insan
Aa değiştirmişler mi. Bak öyle deme aklın kalır yumoşlarındaBirde her gün aramiyorlar 3. Gün arayacaklar onada sevindim. Stres yaparım her gün arasalar...
bu kadar bilmek istemiyorum ama başıma geliyor öğreniyorumSorma ya her gün farklı bişey çıkıyor. Allah yardımcımız olsun. Her güne yeni bir bilgiyle başlıyoruz resmen
Evet o çok ilginç olmuşya tabiki illaki bir sekılde kalınlaşır inan buna hiç takılmıyorum.takıldıgım önce kalınlaşıp snra incelmesi çok tuhaf.hiç kalınlasmasa anlıcamdane zor işlermiş içine girince anlıyor insan