- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Fostimonun yan etkileri daha azmış gonal f e göre. İnternetten araştırmıştım. Benimde yeniden başlarsam gözümde en çok büyüyen iğnelerEvet canim bana fostimon veriyor hep. Olabilir çünkü diğer ay kalınlaşıyor. İlaçlardan gerçekten. Amin ins kurtulalim bu işkenceden
Fostimon birde gonal f e göre çok ucuz o yönden de iyi :)Fostimonun yan etkileri daha azmış gonal f e göre. İnternetten araştırmıştım. Benimde yeniden başlarsam gözümde en çok büyüyen iğneler
Bende çok uyku yapıyordu iğne olduktan sonra 30-40 dk gözümü açamıyordumFostimon birde gonal f e göre çok ucuz o yönden de iyi :)
Aa bende tam tersi çok enerji, mutluluk veriyor:) Yumurtalarimizi büyütsün de hiç önemli değilBende çok uyku yapıyordu iğne olduktan sonra 30-40 dk gözümü açamıyordum
Bu kaçınçı tedavinizEvet canim bana fostimon veriyor hep. Olabilir çünkü diğer ay kalınlaşıyor. İlaçlardan gerçekten. Amin ins kurtulalim bu işkenceden
Öhöm öhömİnşallah aralik transfer anneleri olarak yeni grup açarız artk :)
Bu 2. olacak canimBu kaçınçı tedaviniz
Ekim-kasım-aralık oÖhöm öhöm
Tamam tamam Ekimle Kasım da dahil olsun :) 13. Hafta nasıl gidiyo :)Öhöm öhöm
Nasıl gidiyo seninde az kaldi belirtin var mı ilaclarla aran nasıl :) benim ilk kan sulandırıcı enox bitti bgun oksapar a başladım çok yakiyo bu iğnelerAy inşallah inşallah yaaa
Benim öyle belittim yok , ya ben anlamıyorum:) kan sulandırıcı bitmedi daha bakalım 22 sinde gidince verirler sanırım yeniden, ilaçlar yenilenir. Proluteks bitti, yeniden aldik , hemşire bitince yeniden alın ilaçlarınızı demişti. Gerçekten benim de göbeğim morluk doldu ,kan sulandırıcı iğne en çok morartiyor niyeyse . Benim hibor kan sulandırıcı, diğer iki muadilini bulamadık, bunu da çok zor bulduk.Nasıl gidiyo seninde az kaldi belirtin var mı ilaclarla aran nasıl :) benim ilk kan sulandırıcı enox bitti bgun oksapar a başladım çok yakiyo bu iğnelermosmor oldu göbeğim
Evet kan sulandırıcılar covit tedavisinde kullanıldığı için pek yok, prolutex koymuyo artk da kan sulandırıcıda bayılacak gibi oluyorum bide iğneyi yaptığım yer değil de başka yerleri yanınca daha kötü yapiyo , inşaallah çektiğimiz sıkıntılara değer bir gün arayla öğrenicez sonuçları hayirlisiyla güzel sonuç alırız inşallah.Benim öyle belittim yok , ya ben anlamıyorum:) kan sulandırıcı bitmedi daha bakalım 22 sinde gidince verirler sanırım yeniden, ilaçlar yenilenir. Proluteks bitti, yeniden aldik , hemşire bitince yeniden alın ilaçlarınızı demişti. Gerçekten benim de göbeğim morluk doldu ,kan sulandırıcı iğne en çok morartiyor niyeyse . Benim hibor kan sulandırıcı, diğer iki muadilini bulamadık, bunu da çok zor bulduk.
Evet bulmak çok zor oluyor. Inşallah insallah , güzelce buyur bebeklerimiz sağlıkla:)Evet kan sulandırıcılar covit tedavisinde kullanıldığı için pek yok, prolutex koymuyo artk da kan sulandırıcıda bayılacak gibi oluyorum bide iğneyi yaptığım yer değil de başka yerleri yanınca daha kötü yapiyo , inşaallah çektiğimiz sıkıntılara değer bir gün arayla öğrenicez sonuçları hayirlisiyla güzel sonuç alırız inşallah.
Herşey yolundaTamam tamam Ekimle Kasım da dahil olsun :) 13. Hafta nasıl gidiyo :)
Diğer ilaçlarla aran nasıl peki azıcık tüyo ver bize :)Herşey yolundaProlutex i de bugün bıraktık çok şükür ufak ufak karın ve bel ağrılarım var dr normal dedi.
Demir ilacıyla aram rezaletDiğer ilaçlarla aran nasıl peki azıcık tüyo ver bize :)
Kuzum cinsiyetini belli etmeye başladı mıDemir ilacıyla aram rezaletmidemi mahvediyo, onu da değiştirdi bakalım yarın başlıycam inşallah düzelir. Onun haricinde bi vitamin 2 de progestan fitil kaldı, sıkıntı yok yani
Yaa asla belli değilKuzum cinsiyetini belli etmeye başladı mı
2020 de çok erkek haberi aldım o yüzden kız demek istiyorumYaa asla belli değilhamama gidip kurnaya düğüne gidip zurnaya aşık oluyorum yemek konusunda dolabı açıyorum aaa turşuuuu diyip turşuya düşüyorum, 2 dk sonra televizyonda reklam görüyorum “çikolatalı gofreeett ” oluyorum 3 dk sonra tuzlu çekirdek 2 dk sonra şekerpare filan... alakasız alakasız bir iştahım var. Bulantım şimdiye kadar pek olmadı, eğilip kalkınca bulanıyorum bir de hangi komşuysa balkonda pişi kızartıyo onun kokusu normalde de çok severim ama, yağı mı çirkin bana mı öyle geliyo bilmiyorum
İçime de hiç doğan bişey yok, bazen kız gibi geliyo bazen erkek. Var mı sizin içinize doğan bişey?9 ocakta gidicem inşallah o zaman belli eder