- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
Yine günde 2 tane mi kullanıyordunuz prolutex, gebelikten sonra hangi doktora devam ettiniz, Nicel Bey kalp atışına kadar takip ediyor mu ? Ay ne kadar çok soru sordumHerşey yolundaProlutex i de bugün bıraktık çok şükür ufak ufak karın ve bel ağrılarım var dr normal dedi.
Bu 2. olacak ca
2020 de çok erkek haberi aldım o yüzden kız demek istiyorumsağlıkla doğsun inşallah kontrollerini nicel bey yapmıyor değil mi başka doktora gidiyorsun
Yine günde 2 tane mi kullanıyordunuz prolutex, gebelikten sonra hangi doktora devam ettiniz, Nicel Bey kalp atışına kadar takip ediyor mu ? Ay ne kadar çok soru sordum
Oo baya azalmış ilaçlar ignede bitiyo hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Demir ilacıyla aram rezaletmidemi mahvediyo, onu da değiştirdi bakalım yarın başlıycam inşallah düzelir. Onun haricinde bi vitamin 2 de progestan fitil kaldı, sıkıntı yok yani
Evet duydum o doktoru Ceren hnm kadar kalabalık değil Meliha kadar paraci değil..kalp atışını nicel beyde duyduk, sonra yine acıbademde ahmet cantuğ çalışkan’a devam ediyorum. Çok da memnunum, sakin, rahat ve olumlu bir doktor. İnsanı yay gibi germiyor.
geçen haftaya kadar günde 2 prolutex kullanıyordum, geçen hafta 1 e düştü, bu hafta bırakıyorum
Bir arkadaşım da özlem hanımda yaptırıyor takibini, o da çok memnun. Diğer drları hiç tanımıyorumEvet duydum o doktoru Ceren hnm kadar kalabalık değil Meliha kadar paraci değil..
Beni pazartesi için aradılar, sabah 8 de gelip kan verin, 10 gibi doktor size sonucunuzu açıklayacak dediler .Kizlar pazartesi yada salı günü randevusu olan var mı aranızda.. beni demin arayıp pazartesi gününü iptal ettiler..salı günü de Dr 11 de ayrılacak falan dediler
Pardon salı için aradılar :)Beni pazartesi için aradılar, sabah 8 de gelip kan verin, 10 gibi doktor size sonucunuzu açıklayacak dediler .
Yaa hadi inşallah güzel haberler alırsın.Beni pazartesi için aradılar, sabah 8 de gelip kan verin, 10 gibi doktor size sonucunuzu açıklayacak dediler .
Inşallah insallah ya, çok heyecanlı beklemek :)Yaa hadi inşallah güzel haberler alırsın.
Kesin öyledir ben daha transfer olmadan yaşıyorum o heyecanı seninkini tahmin edememInşallah insallah ya, çok heyecanlı beklemek :)
Transfer, yumurta toplama, hepsi çok heyecanlı. Bir de biz hiç anlamadan oluverdi herşey, ne olduğumuzu anlayamadık. Doktor beni yolda görse tanımaz o şekil yani :)Kesin öyledir ben daha transfer olmadan yaşıyorum o heyecanı seninkini tahmin edemem
Maskeden zaten kimse kimseyi tanımıyor artıkTransfer, yumurta toplama, hepsi çok heyecanlı. Bir de biz hiç anlamadan oluverdi herşey, ne olduğumuzu anlayamadık. Doktor beni yolda görse tanımaz o şekil yani :)
Öncesinde test yapmayı düşünüyor musun senin adına bende heyecanlandım inşallah güzel haberler alırsınPardon salı için aradılar :)
Inşallah insallah hepimiz çok çok güzel haberler alırızÖncesinde test yapmayı düşünüyor musun senin adına bende heyecanlandım inşallah güzel haberler alırsın
12. Gün mu oldu bugun senin canim. Allah hakkımızda hep hayırlısını versin inşallah.Kizlar merhaba ben bugün gene test yaptım gene negatif.. olmadı artk yarın kanda test vericem.. ikinci deneme için ne kadar beklemem gerekiyor ilaçlar prosedür nasıl
Canım öncelikle bu durumu yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. Kısmet ve şans kesinlikle... Ben ilk denemenin hemen peşine adetle aşılamaya başladım.Bekletmedi Nicel bey. Sonra rapor alacağım içinde bir ay bekledim yoksa hemen başlardı tedavi bence. Yani öyle bekleme olmuyor yinede hastanın durumuna, psikolojisine göre doktor karar verir. Hastanede kan verince sonuca göre doktor seninle konuşacak ona göre yol cizilir. Bende opu oldum çıktım hastaneden şimdi 7 yumurta toplanmis ins 5.gune giderler. Allah hepimize yardım etsinKizlar merhaba ben bugün gene test yaptım gene negatif.. olmadı artk yarın kanda test vericem.. ikinci deneme için ne kadar beklemem gerekiyor ilaçlar prosedür nasıl bilenler bi yardımcı olabilir mi