- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
Inşallah Allah gönlümüze göre verir, birisi çok korkuyormuş ikiz olcak diye,tek embriyo koydurmuş,o da bölünmüş ikiz olmuşBende 86 lıyım 35 sayılırım dedimzaten Allah nasip ederde tutarsa bi daha transfer isteyesiye 38olurum. Hemde tutma olasılığını artırmak için cift istiyorum. Tabi ki Allah nasip etmedimi 3te koysa tutmaz nasip ederse de tek te bölünür ikiz olur. Carsamba gittiğimde tekrar dile getircem bakalım
Konuşun canım belki ikna olurAy ne güzelKim bilir nasıl sevinmişlerdir 18 yıl dile kolay. Rabbim bizede o mutluluğu yasatsın insallah Allah var her sordugumuza cevap veriyor. Gecen gittiğimde bende cift embriyo transferi istiyorum dedim. 35 sayılırım dedim Ben istemiyorum dedi ama ben istiyorum dedim. Risklerini anlattı. Ben istemiyorum dedi. Neyse tekrar konusuruz dedim bende. Neye göre cift transfer yapılıyor bilmiyorum ama niyetim o yönde.
Canım krem kazak vardı üstümde. Diz üstü çizme giymiştim. Karşılıklı oturduk sanırımCanım bende ordaydim.Sen hangisiydin:) Ben kırmızı sweatshirt giymiştim kedili:)) sarı saçlıyim
Olabilir canım bugun sakindi.Bence doktor pazartesileri gergin oluyor. Kalabalık olduğu için galiba hafta başları:)
Ya allahın işi işteInşallah Allah gönlümüze göre verir, birisi çok korkuyormuş ikiz olcak diye,tek embriyo koydurmuş,o da bölünmüş ikiz olmuşAllahın hazinesi büyük biz hayırlı evlatlar isteyelim inşallah
Tamam hatırladım kapı tarafindaydiniz:)) Sizinde düz sarı saç dogru sanırım.Canım krem kazak vardı üstümde. Diz üstü çizme giymiştim. Karşılıklı oturduk sanırım
Aynen canımTamam hatırladım kapı tarafindaydiniz:)) Sizinde düz sarı saç dogru sanırım.
Canım bende otup beklerken düşünürdüm hepKızlar aslında çok ilginç, hastaneye gidiyoruz, burada çok güzel samimi konuşuyoruz, orada karşılaşsak kimse birbirini tanımıyor:) son gittiğimde düşünmüştüm, sizlerden birisi orda mi acaba diye
Evet pazartesi keyfi yoktu. Hastalardan olumlu haber alınca mutlu oluyor.Olumsuz bişey yaşandiysa keyifsiz oluyor konuşmuyor. Bazende tam tersiBence doktor pazartesileri gergin oluyor. Kalabalık olduğu için galiba hafta başları:)
İnşallah aralik transfer anneleri olarak yeni grup açarız artk :)Az kalmış. İnsallah güzel haberlerler verirsiniz
İnşallah canım benim.. canan hanım ada yazdım şimdi oda dedi önce kan demiştik sonra idrar die bakalım pazartesi ne sonuç çıkacakHiç moralini bozma canım. Neler okuduk bu platformda. Kanda cıkıpta hala idrarda gözükmeyenler de cok. Her bünye farklı. İnsallah güzel haberler verirsin
İnsallah canım inşallahİnşallah aralik transfer anneleri olarak yeni grup açarız artk :)
Evet bayanin yumurta kalitesi çok kötüymüş. Düşük kaliteyle hamile kaldı dedi. İlginc işte iyi kalite olur tutmaz kötü kalite tutar şans, kısmet bilemiyorum.Bugun melek gibiydi çok mutluyum dedi 18 yıldır hasret çeken bir hastamız ilk seferde tuttu dedi.Benimlede ilk defa bu kadar pozitif ve uzun konuştu
Ay evet kesinlikle bende her gittiğimde acaba hangisiyle Canimli cicimli konuştum da bilmiyorum diyorum. Bide hikayeleri çok merak ediyorum ben herkes in farklı hikayesi oluyor orda..Kızlar aslında çok ilginç, hastaneye gidiyoruz, burada çok güzel samimi konuşuyoruz, orada karşılaşsak kimse birbirini tanımıyor:) son gittiğimde düşünmüştüm, sizlerden birisi orda mi acaba diye
Çok sevindim ama bayadır uğraşıyorlarmış.Evet bayanin yumurta kalitesi çok kötüymüş. Düşük kaliteyle hamile kaldı dedi. İlginc işte iyi kalite olur tutmaz kötü kalite tutar şans, kısmet bilemiyorum.
Burda o pek olmuyor. Yunus Emre'de sabahtan akşama kadar beklediğimizden herkes birbirinin durumunu biliyorduAy evet kesinlikle bende her gittiğimde acaba hangisiyle Canimli cicimli konuştum da bilmiyorum diyorum. Bide hikayeleri çok merak ediyorum ben herkes in farklı hikayesi oluyor orda..
Bana çift yapmışlardı bı aksilik olmuş ikisi de çözünmüş yavruların :) yaş 29 istersen koyalım ikisinide demişti embriyologAy ne güzelKim bilir nasıl sevinmişlerdir 18 yıl dile kolay. Rabbim bizede o mutluluğu yasatsın insallah Allah var her sordugumuza cevap veriyor. Gecen gittiğimde bende cift embriyo transferi istiyorum dedim. 35 sayılırım dedim Ben istemiyorum dedi ama ben istiyorum dedim. Risklerini anlattı. Ben istemiyorum dedi. Neyse tekrar konusuruz dedim bende. Neye göre cift transfer yapılıyor bilmiyorum ama niyetim o yönde.
Tüp bebek ilk kez denemisler degil mi ? Doğal yoldan mi beklemişler acabaÇok sevindim ama bayadır uğraşıyorlarmış.
Ya burasi çok ciddi geliyo bana konuscam konuşamıyorum orda :) bide eşlerimiz oluyo hep :)Burda o pek olmuyor. Yunus Emre'de sabahtan akşama kadar beklediğimizden herkes birbirinin durumunu biliyordu