Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Inşallah Allah gönlümüze göre verir, birisi çok korkuyormuş ikiz olcak diye,tek embriyo koydurmuş,o da bölünmüş ikiz olmuş Allahın hazinesi büyük biz hayırlı evlatlar isteyelim inşallah

Konuşun canım belki ikna olur sanırım yaşa göre çift transfer yapıyor.

Kızlar aslında çok ilginç, hastaneye gidiyoruz, burada çok güzel samimi konuşuyoruz, orada karşılaşsak kimse birbirini tanımıyor:) son gittiğimde düşünmüştüm, sizlerden birisi orda mi acaba diye

Bugun melek gibiydi çok mutluyum dedi 18 yıldır hasret çeken bir hastamız ilk seferde tuttu dedi. Benimlede ilk defa bu kadar pozitif ve uzun konuştu
Evet bayanin yumurta kalitesi çok kötüymüş. Düşük kaliteyle hamile kaldı dedi. İlginc işte iyi kalite olur tutmaz kötü kalite tutar şans, kısmet bilemiyorum.

Ay evet kesinlikle bende her gittiğimde acaba hangisiyle Canimli cicimli konuştum da bilmiyorum diyorum. Bide hikayeleri çok merak ediyorum ben herkes in farklı hikayesi oluyor orda..

Bana çift yapmışlardı bı aksilik olmuş ikisi de çözünmüş yavruların :) yaş 29 istersen koyalım ikisinide demişti embriyolog

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…