Ya burasi çok ciddi geliyo bana konuscam konuşamıyorum orda :) bide eşlerimiz oluyo hep :)
İlk kez denemişler tüp bebeği. Köyde yaşıyorlarmış herkes konuşuyormuşTüp bebek ilk kez denemisler degil mi ? Doğal yoldan mi beklemişler acaba
Aa evet köyde falan demişti.Ben tabi o ara kendi derdime odaklandigimdan Nicel beyin anlattıklarını yarım dinliyorumİlk kez denemişler tüp bebeği. Köyde yaşıyorlarmış herkes konuşuyormuşolmuyor diye. Düşünsene ne kadar kötü bir baskı yaşamıştır o kadın.
Ordaki bekleme streside bir tuhaf oluyorYa burasi çok ciddi geliyo bana konuscam konuşamıyorum orda :) bide eşlerimiz oluyo hep :)
Çok sevindimm canım kaliteli kaliteli yumurtaların olsun. Başka birinede pazara transfer randevusu verdiler biz çıkarkenAa evet köyde falan demişti.Ben tabi o ara kendi derdime odaklandigimdan Nicel beyin anlattıklarını yarım dinliyorumBu arada Pazar opu oluyorum:) Denk geldiği güne bak
Ben kaderciyim ama kaderimiz de cabamıza baglı tedbirimizi alalım takdir RabbiminBana çift yapmışlardı bı aksilik olmuş ikisi de çözünmüş yavruların :) yaş 29 istersen koyalım ikisinide demişti embriyolog
Allah gönüllerince versin inşallah hepsine cevap olur artk gebelik :)İlk kez denemişler tüp bebeği. Köyde yaşıyorlarmış herkes konuşuyormuşolmuyor diye. Düşünsene ne kadar kötü bir baskı yaşamıştır o kadın.
Aminn inşallah canımÇok sevindimm canım kaliteli kaliteli yumurtaların olsun. Başka birinede pazara transfer randevusu verdiler biz çıkarken
İnşallah nasip dedik artk o gün eşimle olsun tabi ikizde olur :)Ben kaderciyim ama kaderimiz de cabamıza baglı tedbirimizi alalım takdir Rabbiminİşte Rabbim nasip edecekmiş insallah ikiside tutunur sana insallah ikiz olur
Hadi hayırlısı olsun canım. İnsallah güzelce atlatırsınAa evet köyde falan demişti.Ben tabi o ara kendi derdime odaklandigimdan Nicel beyin anlattıklarını yarım dinliyorumBu arada Pazar opu oluyorum:) Denk geldiği güne bak
Pazar da mi çalışacak Dr eyvahlar ola :) çok sinirlenecek :)Çok sevindimm canım kaliteli kaliteli yumurtaların olsun. Başka birinede pazara transfer randevusu verdiler biz çıkarken
Hadi hayırlısı olsun canım. İnsallah güzelce atlatırsın
Birde sen gittikten sonra ellerinde pastayla bir çift geldi. Pozitif aldılar diye düşünüyorum. Eşim çıkarken elinde ultrason kağıdı vardı dediAminn inşallah canımO bayanı anestezide gördüm demek ondan. Covit için örnek aldılar burnum yandı cola icipte burundan gelmiş gibiydi
Ne güzel ins bizlerede nasip olurBirde sen gittikten sonra ellerinde pastayla bir çift geldi. Pozitif aldılar diye düşünüyorum. Eşim çıkarken elinde ultrason kağıdı vardı dedi
İnşallah canım. Transferle ilgili bişey dedi mi sanaNe güzel ins bizlerede nasip olur
Rahim kalınlığım yine ince çıktı. Dondurup kalinlastiracak anladığım kadarıyla... Canan hanım dedi iki gün sonra kalinlasirsa tazede olabilir ama sanmıyorum. Nicel beye dedim ilk denemeyle karsilastiriyorum. Evet dedi ilk denemede başka bı hastaydin şimdi çok başka bı hastasin dedi. Bı kaç ayda neden kötüleşir bilmem bu ayami denk geldi bilmiyorum. Yedek kalsin istiyordum dedim onu bilemiyoruz dedi. 4 yumurta toplanip hepsi döllenen var dedi. 5 güne gitmez diye korkuyorum dedim. Yok gider dedi. İlk denememdeki gibi pozitif bakmıyor bana... E2 ilk denemeden daha yüksek ama bilmiyorum. 2 gün sonra ne olur bilmem dedi. Laboratuvarda büyümeyenleri büyütmeye çalışıyorlarmış falan anlattı. 16 mm olanlar mi dolleniyor dedim.Onlar folikul boyutu dedi yumurtalar çok küçükmüş:) Bunun için bı video çekmem lazım dedi. Şu kavram karmaşasından kurtulmak içinİnşallah canım. Transferle ilgili bişey dedi mi sana
Allah yardımcınız olsun süpriz olup fazladan kaliteli follükül çıksın inşallahAa evet köyde falan demişti.Ben tabi o ara kendi derdime odaklandigimdan Nicel beyin anlattıklarını yarım dinliyorumBu arada Pazar opu oluyorum:) Denk geldiği güne bak
Amin amin inşallahAllah yardımcınız olsun süpriz olup fazladan kaliteli follükül çıksın inşallah
Canım fostimon mu kullanıyorsun. Bana geçen sefer inceltme yapabiliyor demişti.bir kaç gün önce döllenme işlenimi paylaşmıştı gördün mü? Bu sefer güzel olacak ben inanıyorum sana. Geç olsun güç olmasınRahim kalınlığım yine ince çıktı. Dondurup kalinlastiracak anladığım kadarıyla... Canan hanım dedi iki gün sonra kalinlasirsa tazede olabilir ama sanmıyorum. Nicel beye dedim ilk denemeyle karsilastiriyorum. Evet dedi ilk denemede başka bı hastaydin şimdi çok başka bı hastasin dedi. Bı kaç ayda neden kötüleşir bilmem bu ayami denk geldi bilmiyorum. Yedek kalsin istiyordum dedim onu bilemiyoruz dedi. 4 yumurta toplanip hepsi döllenen var dedi. 5 güne gitmez diye korkuyorum dedim. Yok gider dedi. İlk denememdeki gibi pozitif bakmıyor bana... E2 ilk denemeden daha yüksek ama bilmiyorum. 2 gün sonra ne olur bilmem dedi. Laboratuvarda büyümeyenleri büyütmeye çalışıyorlarmış falan anlattı. 16 mm olanlar mi dolleniyor dedim.Onlar folikul boyutu dedi yumurtalar çok küçükmüş:) Bunun için bı video çekmem lazım dedi. Şu kavram karmaşasından kurtulmak için
Evet canim bana fostimon veriyor hep. Olabilir çünkü diğer ay kalınlaşıyor. İlaçlardan gerçekten. Amin ins kurtulalim bu işkencedenCanım fostimon mu kullanıyorsun. Bana geçen sefer inceltme yapabiliyor demişti.bir kaç gün önce döllenme işlenimi paylaşmıştı gördün mü? Bu sefer güzel olacak ben inanıyorum sana. Geç olsun güç olmasın