Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

İlk kez denemişler tüp bebeği. Köyde yaşıyorlarmış herkes konuşuyormuş olmuyor diye. Düşünsene ne kadar kötü bir baskı yaşamıştır o kadın.
Aa evet köyde falan demişti.Ben tabi o ara kendi derdime odaklandigimdan Nicel beyin anlattıklarını yarım dinliyorum Bu arada Pazar opu oluyorum:) Denk geldiği güne bak

Bana çift yapmışlardı bı aksilik olmuş ikisi de çözünmüş yavruların :) yaş 29 istersen koyalım ikisinide demişti embriyolog
Ben kaderciyim ama kaderimiz de cabamıza baglı tedbirimizi alalım takdir Rabbimin İşte Rabbim nasip edecekmiş insallah ikiside tutunur sana insallah ikiz olur

İnşallah canım. Transferle ilgili bişey dedi mi sana
Rahim kalınlığım yine ince çıktı. Dondurup kalinlastiracak anladığım kadarıyla... Canan hanım dedi iki gün sonra kalinlasirsa tazede olabilir ama sanmıyorum. Nicel beye dedim ilk denemeyle karsilastiriyorum. Evet dedi ilk denemede başka bı hastaydin şimdi çok başka bı hastasin dedi. Bı kaç ayda neden kötüleşir bilmem bu ayami denk geldi bilmiyorum. Yedek kalsin istiyordum dedim onu bilemiyoruz dedi. 4 yumurta toplanip hepsi döllenen var dedi. 5 güne gitmez diye korkuyorum dedim. Yok gider dedi. İlk denememdeki gibi pozitif bakmıyor bana... E2 ilk denemeden daha yüksek ama bilmiyorum. 2 gün sonra ne olur bilmem dedi. Laboratuvarda büyümeyenleri büyütmeye çalışıyorlarmış falan anlattı. 16 mm olanlar mi dolleniyor dedim.Onlar folikul boyutu dedi yumurtalar çok küçükmüş:) Bunun için bı video çekmem lazım dedi. Şu kavram karmaşasından kurtulmak için

Canım fostimon mu kullanıyorsun. Bana geçen sefer inceltme yapabiliyor demişti.bir kaç gün önce döllenme işlenimi paylaşmıştı gördün mü? Bu sefer güzel olacak ben inanıyorum sana. Geç olsun güç olmasın

Evet canim bana fostimon veriyor hep. Olabilir çünkü diğer ay kalınlaşıyor. İlaçlardan gerçekten. Amin ins kurtulalim bu işkenceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…