Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Herşey yolunda ☺️ Prolutex i de bugün bıraktık çok şükür 🙏 ufak ufak karın ve bel ağrılarım var dr normal dedi.
Yine günde 2 tane mi kullanıyordunuz prolutex, gebelikten sonra hangi doktora devam ettiniz, Nicel Bey kalp atışına kadar takip ediyor mu ? Ay ne kadar çok soru sordum 🙃

2020 de çok erkek haberi aldım o yüzden kız demek istiyorum🤗 sağlıkla doğsun inşallah 💕 kontrollerini nicel bey yapmıyor değil mi başka doktora gidiyorsun

Yine günde 2 tane mi kullanıyordunuz prolutex, gebelikten sonra hangi doktora devam ettiniz, Nicel Bey kalp atışına kadar takip ediyor mu ? Ay ne kadar çok soru sordum 🙃

kalp atışını nicel beyde duyduk, sonra yine acıbademde ahmet cantuğ çalışkan’a devam ediyorum. Çok da memnunum, sakin, rahat ve olumlu bir doktor. İnsanı yay gibi germiyor.

geçen haftaya kadar günde 2 prolutex kullanıyordum, geçen hafta 1 e düştü, bu hafta bırakıyorum ☺️

kalp atışını nicel beyde duyduk, sonra yine acıbademde ahmet cantuğ çalışkan’a devam ediyorum. Çok da memnunum, sakin, rahat ve olumlu bir doktor. İnsanı yay gibi germiyor.

geçen haftaya kadar günde 2 prolutex kullanıyordum, geçen hafta 1 e düştü, bu hafta bırakıyorum ☺️
Evet duydum o doktoru Ceren hnm kadar kalabalık değil Meliha kadar paraci değil..

Kizlar pazartesi yada salı günü randevusu olan var mı aranızda.. beni demin arayıp pazartesi gününü iptal ettiler..salı günü de Dr 11 de ayrılacak falan dediler

Kizlar pazartesi yada salı günü randevusu olan var mı aranızda.. beni demin arayıp pazartesi gününü iptal ettiler..salı günü de Dr 11 de ayrılacak falan dediler
Beni pazartesi için aradılar, sabah 8 de gelip kan verin, 10 gibi doktor size sonucunuzu açıklayacak dediler .

Transfer, yumurta toplama, hepsi çok heyecanlı. Bir de biz hiç anlamadan oluverdi herşey, ne olduğumuzu anlayamadık. Doktor beni yolda görse tanımaz o şekil yani :)
Maskeden zaten kimse kimseyi tanımıyor artık🤭 ne güzel işte çabucak kavuşmuşsun bebişine. İnşallah devam eder seninle. Test yapmış mıydın

Kizlar merhaba ben bugün gene test yaptım gene negatif.. olmadı artk yarın kanda test vericem.. ikinci deneme için ne kadar beklemem gerekiyor ilaçlar prosedür nasıl
12. Gün mu oldu bugun senin canim. Allah hakkımızda hep hayırlısını versin inşallah.

Kizlar merhaba ben bugün gene test yaptım gene negatif.. olmadı artk yarın kanda test vericem.. ikinci deneme için ne kadar beklemem gerekiyor ilaçlar prosedür nasıl bilenler bi yardımcı olabilir mi
Canım öncelikle bu durumu yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. Kısmet ve şans kesinlikle... Ben ilk denemenin hemen peşine adetle aşılamaya başladım.Bekletmedi Nicel bey. Sonra rapor alacağım içinde bir ay bekledim yoksa hemen başlardı tedavi bence. Yani öyle bekleme olmuyor yinede hastanın durumuna, psikolojisine göre doktor karar verir. Hastanede kan verince sonuca göre doktor seninle konuşacak ona göre yol cizilir. Bende opu oldum çıktım hastaneden şimdi 7 yumurta toplanmis ins 5.gune giderler. Allah hepimize yardım etsin

X