Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Bende 86 lıyım 35 sayılırım dedim😁zaten Allah nasip ederde tutarsa bi daha transfer isteyesiye 38olurum. Hemde tutma olasılığını artırmak için cift istiyorum. Tabi ki Allah nasip etmedimi 3te koysa tutmaz nasip ederse de tek te bölünür ikiz olur. Carsamba gittiğimde tekrar dile getircem bakalım ☺️
Inşallah Allah gönlümüze göre verir, birisi çok korkuyormuş ikiz olcak diye,tek embriyo koydurmuş,o da bölünmüş ikiz olmuş 😊 Allahın hazinesi büyük biz hayırlı evlatlar isteyelim inşallah 🙂🙂

Ay ne güzel 💞Kim bilir nasıl sevinmişlerdir 18 yıl dile kolay. Rabbim bizede o mutluluğu yasatsın insallah 🤲Allah var her sordugumuza cevap veriyor. Gecen gittiğimde bende cift embriyo transferi istiyorum dedim. 35 sayılırım dedim Ben istemiyorum dedi ama ben istiyorum dedim. Risklerini anlattı. Ben istemiyorum dedi. Neyse tekrar konusuruz dedim bende. 😁Neye göre cift transfer yapılıyor bilmiyorum ama niyetim o yönde.
Konuşun canım belki ikna olur🥰 sanırım yaşa göre çift transfer yapıyor.

Kızlar aslında çok ilginç, hastaneye gidiyoruz, burada çok güzel samimi konuşuyoruz, orada karşılaşsak kimse birbirini tanımıyor:) son gittiğimde düşünmüştüm, sizlerden birisi orda mi acaba diye 😊😊

Bugun melek gibiydi çok mutluyum dedi 18 yıldır hasret çeken bir hastamız ilk seferde tuttu dedi. 💜 Benimlede ilk defa bu kadar pozitif ve uzun konuştu 🤣🤣
Evet bayanin yumurta kalitesi çok kötüymüş. Düşük kaliteyle hamile kaldı dedi. İlginc işte iyi kalite olur tutmaz kötü kalite tutar şans, kısmet bilemiyorum.

Kızlar aslında çok ilginç, hastaneye gidiyoruz, burada çok güzel samimi konuşuyoruz, orada karşılaşsak kimse birbirini tanımıyor:) son gittiğimde düşünmüştüm, sizlerden birisi orda mi acaba diye 😊😊
Ay evet kesinlikle bende her gittiğimde acaba hangisiyle Canimli cicimli konuştum da bilmiyorum diyorum. Bide hikayeleri çok merak ediyorum ben herkes in farklı hikayesi oluyor orda..

Ay ne güzel 💞Kim bilir nasıl sevinmişlerdir 18 yıl dile kolay. Rabbim bizede o mutluluğu yasatsın insallah 🤲Allah var her sordugumuza cevap veriyor. Gecen gittiğimde bende cift embriyo transferi istiyorum dedim. 35 sayılırım dedim Ben istemiyorum dedi ama ben istiyorum dedim. Risklerini anlattı. Ben istemiyorum dedi. Neyse tekrar konusuruz dedim bende. 😁Neye göre cift transfer yapılıyor bilmiyorum ama niyetim o yönde.
Bana çift yapmışlardı bı aksilik olmuş ikisi de çözünmüş yavruların :) yaş 29 istersen koyalım ikisinide demişti embriyolog

X