- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
Benim de 22 sinde bakalım ben de çok çok heyecanliyim23 ünde transfer sonucunu almaya gelicem bende :) hadi bakalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 22 sinde bakalım ben de çok çok heyecanliyim23 ünde transfer sonucunu almaya gelicem bende :) hadi bakalım :)
Erken gebelik testinde çıkıyor aslında... 10 HCG ye kadar ölçüyor. Benim 8 de bile silik cikmisti.Tabi çok güvenmemek lazim. HCG değeri yuksek olduğu halde idrar testinde silik çıkanlar var. İns güzel sonuç alırsınızİnşallah merakima yenik düşüp sabah test yaptım aldım negatifi oturdum aşağı :) evde test yapmayın onlar hep negatif
Yani erken değil aslnda ama bugün 10. Gün bide erken gebelik testiydi.. emin değilimErken yapmış olabilir misin testi daha gitmene 5 gün varmış
İnşallah bakalım pazartesi gününü bı tık ümitsiz beklemedeyimErken gebelik testinde çıkıyor aslında... 10 HCG ye kadar ölçüyor. Benim 8 de bile silik cikmisti.Tabi çok güvenmemek lazim. HCG değeri yuksek olduğu halde idrar testinde silik çıkanlar var. İns güzel sonuç alırsınız
Pardon ya evde olunca tarihler karışmış bende 21 i :) pazartesi günü öğrenicemBenim de 22 sinde bakalım ben de çok çok heyecanliyim
Yok yok çok erken yapmışsıniz. Daha hiç bişey belli değilİnşallah bakalım pazartesi gününü bı tık ümitsiz beklemedeyim
Az kalmış. İnsallah güzel haberlerler verirsiniz23 ünde transfer sonucunu almaya gelicem bende :) hadi bakalım :)
Hadi bakalim randevudan cıkınca güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah pozitif olur çok heyecanlı bekleyiş
Hiç moralini bozma canım. Neler okuduk bu platformda. Kanda cıkıpta hala idrarda gözükmeyenler de cok. Her bünye farklı. İnsallah güzel haberler verirsinYani erken değil aslnda ama bugün 10. Gün bide erken gebelik testiydi.. emin değilim
Canım çıktım şimdi. Rahim kalınlığım 9 a yakın cıktı. Biraz uzatmak istiyorum yedek embriyon yok normalde yapılır bu kalınlıkta ama biz bir hafta erteleyelim dedi nokta atışı yapmamız lazım dedi ben giyinirken de eşime embriyonuz lüks kalite riske atmak istemiyorum demişHadi bakalim randevudan cıkınca güzel haberlerini bekliyoruz
Olsun kuzum garantiye almak istiyor ne güzel. Olsun tutunsunda haftaya olsun hadi hayırlısı bi dahaki randevun ne zaman?Canım çıktım şimdi. Rahim kalınlığım 9 a yakın cıktı. Biraz uzatmak istiyorum yedek embriyon yok normalde yapılır bu kalınlıkta ama biz bir hafta erteleyelim dedi nokta atışı yapmamız lazım dedi ben giyinirken de eşime embriyonuz lüks kalite riske atmak istemiyorum demiş
Simdi gördümseneye kadar transfer olursunsoguktu espri kabulHaftaya perşembe kontrole gidicem tekrar.
Bugun melek gibiydi çok mutluyum dedi 18 yıldır hasret çeken bir hastamız ilk seferde tuttu dedi. Benimlede ilk defa bu kadar pozitif ve uzun konuştuOlsun kuzum garantiye almak istiyor ne güzel. Olsun tutunsunda haftaya olsun hadi hayırlısı bi dahaki randevun ne zaman?
Bence doktor pazartesileri gergin oluyor. Kalabalık olduğu için galiba hafta başları:)Bugun melek gibiydi çok mutluyum dedi 18 yıldır hasret çeken bir hastamız ilk seferde tuttu dedi. Benimlede ilk defa bu kadar pozitif ve uzun konuştu
Ay ne güzel Kim bilir nasıl sevinmişlerdir 18 yıl dile kolay. Rabbim bizede o mutluluğu yasatsın insallah Allah var her sordugumuza cevap veriyor. Gecen gittiğimde bende cift embriyo transferi istiyorum dedim. 35 sayılırım dedim Ben istemiyorum dedi ama ben istiyorum dedim. Risklerini anlattı. Ben istemiyorum dedi. Neyse tekrar konusuruz dedim bende. Neye göre cift transfer yapılıyor bilmiyorum ama niyetim o yönde.Bugun melek gibiydi çok mutluyum dedi 18 yıldır hasret çeken bir hastamız ilk seferde tuttu dedi. Benimlede ilk defa bu kadar pozitif ve uzun konuştu
35 yas üstüne çift transfer yapılıyor. Bana da dedi transfer günü cift istemişsin, belki birisi bölünür 3 uz olur diye espri yaptı:)Ay ne güzel Kim bilir nasıl sevinmişlerdir 18 yıl dile kolay. Rabbim bizede o mutluluğu yasatsın insallah Allah var her sordugumuza cevap veriyor. Gecen gittiğimde bende cift embriyo transferi istiyorum dedim. 35 sayılırım dedim Ben istemiyorum dedi ama ben istiyorum dedim. Risklerini anlattı. Ben istemiyorum dedi. Neyse tekrar konusuruz dedim bende. Neye göre cift transfer yapılıyor bilmiyorum ama niyetim o yönde.
Canım bende ordaydim.Sen hangisiydin:) Ben kırmızı sweatshirt giymiştim kedili:)) sarı saçlıyimCanım çıktım şimdi. Rahim kalınlığım 9 a yakın cıktı. Biraz uzatmak istiyorum yedek embriyon yok normalde yapılır bu kalınlıkta ama biz bir hafta erteleyelim dedi nokta atışı yapmamız lazım dedi ben giyinirken de eşime embriyonuz lüks kalite riske atmak istemiyorum demiş
Evet bugün çok iyiydi geçen gün morali bozuktu:)Bugun melek gibiydi çok mutluyum dedi 18 yıldır hasret çeken bir hastamız ilk seferde tuttu dedi. Benimlede ilk defa bu kadar pozitif ve uzun konuştu
Bende 86 lıyım 35 sayılırım dedimzaten Allah nasip ederde tutarsa bi daha transfer isteyesiye 38olurum. Hemde tutma olasılığını artırmak için cift istiyorum. Tabi ki Allah nasip etmedimi 3te koysa tutmaz nasip ederse de tek te bölünür ikiz olur. Carsamba gittiğimde tekrar dile getircem bakalım35 yas üstüne çift transfer yapılıyor. Bana da dedi transfer günü cift istemişsin, belki birisi bölünür 3 uz olur diye espri yaptı:)