Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Yumurta sayısını ya da kalitesini artırmak için neler yapıyorsunuz
İlk denememde arı sütü polen propolis kullanmıştım kalitesi iyi çıkmıştı artık ondanmi kaynaklı bilmem. Şimdide Prowoman ve Omepa kullaniyorum ama ilk kontrolde yumurta sayımda bı degisiklik olmadı yine 7 idi ikinci muayenede 10 a çıktı tabi boyutları küçük bazisinin bı işe yaramaz. Nicel bey ilaçlar nedeniyle sayısı artar dedi. Takviye kullaninca sayısı değişmedi dedim.Nicel bey takviye sayısını değiştirmez sadece kalitesini artırır dedi.

Kızlar opu öncesi covit çıkarsa nasıl oluyor bilen var mı? Bı belirtim yok ama insan korkuyor. Başka merkezlerde covit çıkanları anestezisiz opu yapiyorlarmis. Bunada razıyım :)
Yok canım benim transfer öncesi zorunlu karantina çıktı kesinlikle yapmiyolar :) hatta bana sakın gelme demişti canan hnm

İnşallah merakima yenik düşüp sabah test yaptım aldım negatifi oturdum aşağı :) evde test yapmayın onlar hep negatif
Kaçıncı günü yaptın canim, sonradan çıkanlar da var , 12. Gun , bazen geç tutunuyormus , moral bozmak yok hep dua edelim hayırlısını isteyip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…