Rahat ol strese sokma kendini. Belki acıbademde dediğin gibidir. Hersey gönlünce olsun canımGeçen soracaktım. Olumsuz birşey duymamak için sormadım:)) Aman çıkmaz heralde bı şeyim yok normalim
Sağol canım teşekkür ederim. SenindeRahat ol strese sokma kendini. Belki acıbademde dediğin gibidir. Hersey gönlünce olsun canım
İlk denememde arı sütü polen propolis kullanmıştım kalitesi iyi çıkmıştı artık ondanmi kaynaklı bilmem. Şimdide Prowoman ve Omepa kullaniyorum ama ilk kontrolde yumurta sayımda bı degisiklik olmadı yine 7 idi ikinci muayenede 10 a çıktı tabi boyutları küçük bazisinin bı işe yaramaz. Nicel bey ilaçlar nedeniyle sayısı artar dedi. Takviye kullaninca sayısı değişmedi dedim.Nicel bey takviye sayısını değiştirmez sadece kalitesini artırır dedi.Yumurta sayısını ya da kalitesini artırmak için neler yapıyorsunuz
Naayır. Değiştiriyor. Folwo diye bir folik asit verdi bana.Hamile olan arkadaslar Bu agiefertil gebeliktede devam ediyormusunuz? Elimde transfere yetecek kadar var. Malum bieaz tuzlu fiyatıona göre alayım dicektim
Canan hanıma sordum canım. Dedigin gibi opu iptal oluyormusRahat ol strese sokma kendini. Belki acıbademde dediğin gibidir. Hersey gönlünce olsun canım
Tamam canım SagolasınNaayır. Değiştiriyor. Folwo diye bir folik asit verdi bana.
İnsallah öyle bi duruma gerek kalmaz canım. Biraz izole yasadınmı biter gider.. Dikkat et kendine. Şimdi aklıma takıldı acaba transfer önceside test yapılıyormuki ya?Canan hanıma sordum canım. Dedigin gibi opu iptal oluyormus
Bende aynı şeyi düşündüm şimdi. yarın gidince unutmazsam sorarımİnsallah öyle bi duruma gerek kalmaz canım. Biraz izole yasadınmı biter gider.. Dikkat et kendine. Şimdi aklıma takıldı acaba transfer önceside test yapılıyormuki ya?
Tamam canım bizide haberdar et lütfenBende aynı şeyi düşündüm şimdi. yarın gidince unutmazsam sorarım
Tamam canım söylerimTamam canım bizide haberdar et lütfentabi heyecandan aklına gelirse
Transferden önce test yapılmıyor:)Bende aynı şeyi düşündüm şimdi. yarın gidince unutmazsam sorarım
Sağol canımTransferden önce test yapılmıyor:)
Evet çok dikkat ediyorum. Sanmıyorum canım ilkinde sadece opu öncesi yapmışlardı. Transferde yapılmadı bizdeİnsallah öyle bi duruma gerek kalmaz canım. Biraz izole yasadınmı biter gider.. Dikkat et kendine. Şimdi aklıma takıldı acaba transfer önceside test yapılıyormuki ya?
Yok canım benim transfer öncesi zorunlu karantina çıktı kesinlikle yapmiyolar :) hatta bana sakın gelme demişti canan hnmKızlar opu öncesi covit çıkarsa nasıl oluyor bilen var mı? Bı belirtim yok ama insan korkuyor. Başka merkezlerde covit çıkanları anestezisiz opu yapiyorlarmis. Bunada razıyım :)
23 ünde transfer sonucunu almaya gelicem bende :) hadi bakalım :)Az kalmış kuzum senin de
İnşallah pozitif olur23 ünde transfer sonucunu almaya gelicem bende :) hadi bakalım :)
İnşallah merakima yenik düşüp sabah test yaptım aldım negatifi oturdum aşağı :) evde test yapmayın onlar hep negatifİnşallah pozitif olurçok heyecanlı bekleyiş
Erken yapmış olabilir misin testi daha gitmene 5 gün varmışİnşallah merakima yenik düşüp sabah test yaptım aldım negatifi oturdum aşağı :) evde test yapmayın onlar hep negatif
Kaçıncı günü yaptın canim, sonradan çıkanlar da var , 12. Gun , bazen geç tutunuyormus , moral bozmak yok hep dua edelim hayırlısını isteyipİnşallah merakima yenik düşüp sabah test yaptım aldım negatifi oturdum aşağı :) evde test yapmayın onlar hep negatif