- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
Ay valla ben de öyleyim sürahiyi düşündüm az önce kaç litreydi diye. :)Ağırlık Max limit 2 kg :) transfer sonrası su şişesini bile olcesin geliyo :)
Canım belki duymuşsundur nar suyu iyi geliyormuş rahim kalınlaşması için. Ben de birkaç gün içmiştim. Migros, özdilek gibi marketlerde %100 olanını alabilirsin. Transfere kadar bir zararı yok. Transfer sonrasında da havuç suyu öneriyorlar. İnsan panik oluyor haklısın. Hayırlısıyla güzel sonuçlar al inşallahAmin canım ya aslında kafaya takmamak lazım ama gün yaklaştıkça panik oldu im sanırım. Rabbim kimseyi sınamasın bununla
Havuç suyunu nasıl yaptınız, rendeleyip suyunu mu sıktınız?Canım belki duymuşsundur nar suyu iyi geliyormuş rahim kalınlaşması için. Ben de birkaç gün içmiştim. Migros, özdilek gibi marketlerde %100 olanını alabilirsin. Transfere kadar bir zararı yok. Transfer sonrasında da havuç suyu öneriyorlar. İnsan panik oluyor haklısın. Hayırlısıyla güzel sonuçlar al inşallah
Katı meyve sıkacağı ile yaptım onda bile suyu çok zor çıktıHavuç suyunu nasıl yaptınız, rendeleyip suyunu mu sıktınız?
Amin inşaallah o asamanin hızlıca gelmesini istiyorum artk :)Rica ederim ne demekbu arada ilaçları Nicel hoca öneri olarak söyledi. Devam edeceğiniz doktor belirleyecek artık duruma göre dedi. Herkeste durum farklı oluyor, devam derse de gerekli gördüğü içindir. İnsan sağlıklı olsun da her şeyi kullanayım istiyor. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
Ben denedim nar suyunu bende bı ise yaramadı hatta 0.3 ml gerilemistiKatı meyve sıkacağı ile yaptım onda bile suyu çok zor çıktı2 gün öyle denedim baktım olmuyor günde 1-2 havuç yedim
O daha iyi fikir, çok severim havuç, yiyeyim hemen :)Katı meyve sıkacağı ile yaptım onda bile suyu çok zor çıktı2 gün öyle denedim baktım olmuyor günde 1-2 havuç yedim
Nar yiyorum bende işe yarar mı bilmiyorum. Pazartesi gidip alıyım nar suyu. Amin canım herkes güzel sonuçlar alsınCanım belki duymuşsundur nar suyu iyi geliyormuş rahim kalınlaşması için. Ben de birkaç gün içmiştim. Migros, özdilek gibi marketlerde %100 olanını alabilirsin. Transfere kadar bir zararı yok. Transfer sonrasında da havuç suyu öneriyorlar. İnsan panik oluyor haklısın. Hayırlısıyla güzel sonuçlar al inşallah
Napalim heyecanlı zamanlar artk :)Ay valla ben de öyleyim sürahiyi düşündüm az önce kaç litreydi diye. :)
Kız ben su şişesi diyorum sen diyosun dambıl unut onları unuuutt cardioymus ağırlıkmis geçmişte kaldı onlar :)Elimi sürmüyorum artık dambıllara
Tamda çok güzel kol kası yapmıştımKız ben su şişesi diyorum sen diyosun dambıl unut onları unuuutt cardioymus ağırlıkmis geçmişte kaldı onlar :)
Bı doğur da çocuğu dambil yaparsın artk :)Tamda çok güzel kol kası yapmıştımunuttum artık onlarda neymiş
Bir transfer olsun tutunsun ben onla neler neler yaparımBı doğur da çocuğu dambil yaparsın artk :)
Ben ilkinde gereksiz ödedim. Geçen aile hekimine sorduk. Hepsini yazarım dedi.Prolutexi eczaneye sorun demişti.Bir de prolutex haricindekileri aile hekiminize yazdırabilyorsunuz, biliyorsunuz değil mi?
Yapın bencede. Sonucu hastanede öğrenmek hiç iyi olmuyormus öğrendim.Pkos var rahim inceliği var hareketsiz sperm var hangisi öncül sıkıntı onu tespit edemedik ama :) 9. Gün de yapmayi planlıyorum oda iş yeri için normalde beklerim son güne kadar..
İlaçlardandir bu ay daha kalın çıkar canimBenim geçen ay 7 çıkmıştı bakalım şimdi nasıl olcak. Perşembe kontrolüm var
Yazılanlar yüzünden insanlar canlı cenaze gibi dolaşıyor boş yere... En iyisi okumamak lazımBirde maskede var hiç bişey anlaşılmıyor. Aslında çok az bir incelik vardı geçen ay halleriz dedi içim rahatlamıştı biraz. Sonra araştırıp yazılanları okuyunca tırstım
Umarım öyle olur canımİlaçlardandir bu ay daha kalın çıkar canim
Okumama kararı aldım bende dün. Nicel beye güvenmek dışında bir şey yapmayacağım artıkYazılanlar yüzünden insanlar canlı cenaze gibi dolaşıyor boş yere... En iyisi okumamak lazım
Onun suyunu çıkarana helal olsunHavuç suyunu nasıl yaptınız, rendeleyip suyunu mu sıktınız?