- 9 Haziran 2019
- 1.188
- 3.646
- 36
Şurada ayrıntılı bir şekilde anlatılmış ben de oradan öğrenip yaptım:Bacak derkeeenn orası daha zor değil mi yaa
Kalinligin ne durumda peki şuan artış gösteriyorsa nicel bey mutlaka bekletiyo 8 üstünü görebiliriz belki die9. Gün bugun bende 5 günde artıyor canım.
Şu an bilmiyorum 15 gün ilaç kullan gel dedi.adetken kaç olduğunu söylemedi. Rapora da yazmamış. Benimde aklıma gelmedi sormak. 17 sinde kontrol var belli olur o zaman sanırımKalinligin ne durumda peki şuan artış gösteriyorsa nicel bey mutlaka bekletiyo 8 üstünü görebiliriz belki die
Diğer taraflar normalde bacak biraz sert ya ondan biraz korktum :)Şurada ayrıntılı bir şekilde anlatılmış ben de oradan öğrenip yaptım:göbeğe daha kolay oldu açıkçası zaten sabah akşam prolutex göbekten yapıyordum ona da yer açılmış oldu:)
Buradan tarif edeyim diyeceğim de görmeniz lazım o yüzden videoyu koydum. Nokta nokta oluyor artık çoğunlukla iğne yerleri ve morarmıyo
Tabi söyler unutursa da sen sor :) zaten çok sessiz konuşuyo :)Şu an bilmiyorum 15 gün ilaç kullan gel dedi.adetken kaç olduğunu söylemedi. Rapora da yazmamış. Benimde aklıma gelmedi sormak. 17 sinde kontrol var belli olur o zaman sanırım
Diğer taraflar normalde bacak biraz sert ya ondan biraz korktum :)
Birde maskede var hiç bişey anlaşılmıyor. Aslında çok az bir incelik vardı geçen ay halleriz dedi içim rahatlamıştı biraz. Sonra araştırıp yazılanları okuyunca tırstımTabi söyler unutursa da sen sor :) zaten çok sessiz konuşuyo :)
Cansınız tesekkur ederim :) ben şimdi denedim bacağımı çok sert :) tutulmuyo inşallah bana demez :)Benim üst bacağım biraz yağlı galiba hiç sıkıntı yaşamadım. But kısmına yapılıyor yana doğru hafif. Zorda kalırsanız diye fikir vereyim dedim
Aynı ben de , ilaç , iğne zamanlarina dikkat ediyorum. Telefonuma zamanlama yaptım, Allahtan uyarıyor beni unutsam bile :) biz eskisehirdeyiz , öyle çok yorgunluğum olmadi ama, transfer günü tam çıkarken, yumurta dondurma için çağırdılar yeniden , orda biraz dusunduk napsak neyse diye . O biraz stresli oldu, şimdi iyiyim çok şükür. En önemlisi moral diyorlar. Elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz. Yarı yatıp yarı kalkıyorum. Çok yatamiyorum da.4. Güne kadar tuttum kendimi nolur nolmaz diye.. transferden sonra ilk gün eczane ilaçlar Kütahya ya dönüş derken benim baya hareketliydi ikinci günü en azından dinlenebildim.. hareketlerime dikkat ediyorum beslenmeme ilaçlarin zamanlarina birebir uymaya çalışıyorum sizde nasıl durumlar
Yok hiç düşünme valla geçen ay ben dedim tamam olacak transferden bı gün öncesi karantinaya girdim.. gittiğimde strese bağlı incelmiş bu ay yapamayız dedi.. o yüzden fazla düşünme sadece bol su iç ve hareketli olBirde maskede var hiç bişey anlaşılmıyor. Aslında çok az bir incelik vardı geçen ay halleriz dedi içim rahatlamıştı biraz. Sonra araştırıp yazılanları okuyunca tırstım
Sizde incelik varmış bende de, tip fak giderken kalınlık vardı. Allah hepimizin derdinin dermanini vermiştir inşallah.Birde maskede var hiç bişey anlaşılmıyor. Aslında çok az bir incelik vardı geçen ay halleriz dedi içim rahatlamıştı biraz. Sonra araştırıp yazılanları okuyunca tırstım
Amin canım ya aslında kafaya takmamak lazım ama gün yaklaştıkça panik oldu im sanırım. Rabbim kimseyi sınamasın bununlaSizde incelik varmış bende de, tip fak giderken kalınlık vardı. Allah hepimizin derdinin dermanini vermiştir inşallah.
Tabi moralimizi iyi tutmamız gerek. Ben biraz eşimi bezdiriyorum :) anlamsız ağlama huyum çıktı bugün küstüm iki saat konuşmadım :) ben dogurana kadar o bı kaç kez doğuracak gibi duruyo :)Aynı ben de , ilaç , iğne zamanlarina dikkat ediyorum. Telefonuma zamanlama yaptım, Allahtan uyarıyor beni unutsam bile :) biz eskisehirdeyiz , öyle çok yorgunluğum olmadi ama, transfer günü tam çıkarken, yumurta dondurma için çağırdılar yeniden , orda biraz dusunduk napsak neyse diye . O biraz stresli oldu, şimdi iyiyim çok şükür. En önemlisi moral diyorlar. Elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz. Yarı yatıp yarı kalkıyorum. Çok yatamiyorum da.
Ben spor yapıyordum cardio ağırlık kaldırma dedi. Sadece yürüyüş yapıyorum şimdi 45 dk haftasonu hariç.Yok hiç düşünme valla geçen ay ben dedim tamam olacak transferden bı gün öncesi karantinaya girdim.. gittiğimde strese bağlı incelmiş bu ay yapamayız dedi.. o yüzden fazla düşünme sadece bol su iç ve hareketli ol
Aman sakin moralinizi yüksek tutun. O kadar kadınlık hormonu alınca insan Iyice duygusallasiyor :) bir de özel ilgi bekliyoruz galiba fazla fazla. Adamlar da bizimle beraber napsın. Ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar:)Tabi moralimizi iyi tutmamız gerek. Ben biraz eşimi bezdiriyorum :) anlamsız ağlama huyum çıktı bugün küstüm iki saat konuşmadım :) ben dogurana kadar o bı kaç kez doğuracak gibi duruyo :)
Ağırlık Max limit 2 kg :) transfer sonrası su şişesini bile olcesin geliyo :)Ben spor yapıyordum cardio ağırlık kaldırma dedi. Sadece yürüyüş yapıyorum şimdi 45 dk haftasonu hariç.
Allah onlara da güç versin artk ne diyelim ben iğne vurdukça onun da canı acıyor artk.. ama ilgisiz de kalamayalim yani :) sonucta sonuca en yakın dönemdeyiz :)Aman sakin moralinizi yüksek tutun. O kadar kadınlık hormonu alınca insan Iyice duygusallasiyor :) bir de özel ilgi bekliyoruz galiba fazla fazla. Adamlar da bizimle beraber napsın. Ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar:)
Rica ederim ne demekCansınız tesekkur ederim :) ben şimdi denedim bacağımı çok sert :) tutulmuyo inşallah bana demez :)
Valla eşlerimizde dediğin gibi ellerinden gelenleri yapıyorlar sağolsunlar. Dediğiniz gibi morali yüksek tutmak lazımAman sakin moralinizi yüksek tutun. O kadar kadınlık hormonu alınca insan Iyice duygusallasiyor :) bir de özel ilgi bekliyoruz galiba fazla fazla. Adamlar da bizimle beraber napsın. Ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar:)
Elimi sürmüyorum artık dambıllaraAğırlık Max limit 2 kg :) transfer sonrası su şişesini bile olcesin geliyo :)