Duruma göre karar verir. İlk seferde taze transfer düşündüler ama rahim biraz ince geldi yapmadılar. Opu günü karar veriyorlar galibaBu defa dondurmalı mi yapacak taze transfer mi peki
Canım covid e anestezi için bakıyorlarmış ben covid testi alan hemşireye sormuştum.Kızlar opu öncesi covit çıkarsa nasıl oluyor bilen var mı? Bı belirtim yok ama insan korkuyor. Başka merkezlerde covit çıkanları anestezisiz opu yapiyorlarmis. Bunada razıyım :)
Ben sadece doktorun, verdiği diyeti uyguladım, ve verdikleri vitaminleri kullandım.Yumurta sayısını ya da kalitesini artırmak için neler yapıyorsunuz
Hayırlı olsun canım. İnsallah sımsıkı tutunur bebişin sana saglıklaYeni oldu transferim perşembe günü. Bakalım inşallah pozitifi gorururuz artık:)
Amin inşallah inşallahHayırlı olsun canım. İnsallah sımsıkı tutunur bebişin sana saglıkla
Naptın canım gittinmi dra?Belli değil canım Perşembe kontrole gideceğim o gün belli olur diye düşünüyorum.
İptal ediliyor diye biliyorum moralini bozmayayım ama. Acıbademde nasıl yaparlar bilmiyorumKızlar opu öncesi covit çıkarsa nasıl oluyor bilen var mı? Bı belirtim yok ama insan korkuyor. Başka merkezlerde covit çıkanları anestezisiz opu yapiyorlarmis. Bunada razıyım :)
Ben başka bı hastadan biliyorum. Anestezisiz opu yapmışlar. O kadar iğne vurulup yumurtalar büyüdükten sonra iptal çok yanlış olur. O zaman tedaviye başlandıgi gibi test yapsınlar ona göre hiç baslamasinlar.İptal ediliyor diye biliyorum moralini bozmayayım ama. Acıbademde nasıl yaparlar bilmiyorum
Kuzum dün arayıp yarına kaydırdılar. Yarın gidicemNaptın canım gittinmi dra?
canım kontrole gittiğinde canan hanıma sorabilirsin aslında ya da hemşirelereBen başka bı hastadan biliyorum. Anestezisiz opu yapmışlar. O kadar iğne vurulup yumurtalar büyüdükten sonra iptal çok yanlış olur. O zaman tedaviye başlandıgi gibi test yapsınlar ona göre hiç baslamasinlar.
Geçen soracaktım. Olumsuz birşey duymamak için sormadım:)) Aman çıkmaz heralde bı şeyim yok normalimcanım kontrole gittiğinde canan hanıma sorabilirsin aslında ya da hemşirelere
İnsallah dediğin gibidir bi face grubuna üyeyim oeada hep iptal olduğunu yazıyorlardı o yüzden dedim.Ben başka bı hastadan biliyorum. Anestezisiz opu yapmışlar. O kadar iğne vurulup yumurtalar büyüdükten sonra iptal çok yanlış olur. O zaman tedaviye başlandıgi gibi test yapsınlar ona göre hiç baslamasinlar.
Canım sen kendine dikkat et kalabalık ortamlara girme bişey olmaz inşallahGeçen soracaktım. Olumsuz birşey duymamak için sormadım:)) Aman çıkmaz heralde bı şeyim yok normalim
İyi bende canımKuzum dün arayıp yarına kaydırdılar. Yarın gidicemSen ne yaptın kontrolün ne zaman
Az kalmış kuzum senin deİyi bende canımestrofeme devam 23ünde kontrol.
EvetttAz kalmış kuzum senin de
Evetttseni takip ediyorum sen yolu göstericen arkandan geliyorum bende