- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- 5.311
Ne zaman canim transferinUmarım öyle olur canım beklemek çok stresli ve zormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman canim transferinUmarım öyle olur canım beklemek çok stresli ve zormuş
Belli değil canım Perşembe kontrole gideceğim o gün belli olur diye düşünüyorum.Ne zaman canim transferin
Az kalmış o zaman. Hadi hayırlısı olsun inşallahBelli değil canım Perşembe kontrole gideceğim o gün belli olur diye düşünüyorum.
Sağol canım teşekkür ederimAz kalmış o zaman. Hadi hayırlısı olsun inşallah
Gayet iyi kibar davranıyor.Nicel bey muayenede nasıl bi doktor?
Eli hafif, sakin bi doktorNicel bey muayenede nasıl bi doktor?
Prolutex i SGK da karşılamıyor bildiğim kadarıylaBen ilkinde gereksiz ödedim. Geçen aile hekimine sorduk. Hepsini yazarım dedi.Prolutexi eczaneye sorun demişti.
Erken olmasından testte çıkmamasindan korkuyorum işin açıkçası ama yapicam. senin nasıl oldu bu deneyimin peki..Yapın bencede. Sonucu hastanede öğrenmek hiç iyi olmuyormus öğrendim.
Prolutexi karşılamıyor devlet maalesef.Prolutex i SGK da karşılamıyor bildiğim kadarıyla
Ben test yapmadım.12.gunu bekledim. Hoş erken test yapsaydım çift çıkabilirdi oda kötü. Zaten sekreterlerden sonucun olumsuz olduğunu anlamıştım. Eger sonuç çıktıktan sonra gözlerini kaçırıp, soğuk davranıyorlarsa bilinki negatif. Ümitlendirmek istemedikleri için bence yoksa çok iyiler. Sonucum 8 çıktı ilaçlara devam et dediler iki gün sonra farklı odaya aldilar. Farklı oda olunca direk ağlamaya başladım. Berbat bi an öyle işte... İnşallah hiçbiriniz yaşamazsınizErken olmasından testte çıkmamasindan korkuyorum işin açıkçası ama yapicam. senin nasıl oldu bu deneyimin peki..
Bu sefer olcak inşallah canım ne zaman başlıyorsunBen test yapmadım.12.gunu bekledim. Hoş erken test yapsaydım çift çıkabilirdi oda kötü. Zaten sekreterlerden sonucun olumsuz olduğunu anlamıştım. Eger sonuç çıktıktan sonra gözlerini kaçırıp, soğuk davranıyorlarsa bilinki negatif. Ümitlendirmek istemedikleri için bence yoksa çok iyiler. Sonucum 8 çıktı ilaçlara devam et dediler iki gün sonra farklı odaya aldilar. Farklı oda olunca direk ağlamaya başladım. Berbat bi an öyle işte... İnşallah hiçbiriniz yaşamazsıniz
Başladım canım. Yarın kontrol var. İns düzgün büyürler. İns canim sağolBu sefer olcak inşallah canım ne zaman başlıyorsun
Bence de Inşallah olacak. Biz moralimizi yüksek tutalım. Allahın hazinesi büyük inşalalh hepimizin gönlüne göre verirBaşladım canım. Yarın kontrol var. İns düzgün büyürler. İns canim sağol
Hayırlı olsun canım güzel güzel büyüsünlerBaşladım canım. Yarın kontrol var. İns düzgün büyürler. İns canim sağol
Aminn teşekkürler canım.Transferiniz hayırlı olsun. Bebis güzelce tutunsun insBence de Inşallah olacak. Biz moralimizi yüksek tutalım. Allahın hazinesi büyük inşalalh hepimizin gönlüne göre verir
Amin amin inşallah ya, inşallah:)Aminn teşekkürler canım.Transferiniz hayırlı olsun. Bebis güzelce tutunsun ins
Düşünme kötüsünü boşver yenilerine nasip.. moralleri yüksek tutuyoruz en önemlisi o herşeyin vakti zamanı vardır.. şimdi yeni transfer dimi kaçıncı gunundesinBen test yapmadım.12.gunu bekledim. Hoş erken test yapsaydım çift çıkabilirdi oda kötü. Zaten sekreterlerden sonucun olumsuz olduğunu anlamıştım. Eger sonuç çıktıktan sonra gözlerini kaçırıp, soğuk davranıyorlarsa bilinki negatif. Ümitlendirmek istemedikleri için bence yoksa çok iyiler. Sonucum 8 çıktı ilaçlara devam et dediler iki gün sonra farklı odaya aldilar. Farklı oda olunca direk ağlamaya başladım. Berbat bi an öyle işte... İnşallah hiçbiriniz yaşamazsıniz
Öyle düşünmemek lazım. Şuan iğne kullanıyorum canım. 4.gunum.Yedek embriyo olmadığı için baştan başladık.Düşünme kötüsünü boşver yenilerine nasip.. moralleri yüksek tutuyoruz en önemlisi o herşeyin vakti zamanı vardır.. şimdi yeni transfer dimi kaçıncı gunundesin
Bu defa dondurmalı mi yapacak taze transfer mi pekiÖyle düşünmemek lazım. Şuan iğne kullanıyorum canım. 4.gunum.Yedek embriyo olmadığı için baştan başladık.