Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Amin canım ya aslında kafaya takmamak lazım ama gün yaklaştıkça panik oldu im sanırım. Rabbim kimseyi sınamasın bununla🤲🏻
Canım belki duymuşsundur nar suyu iyi geliyormuş rahim kalınlaşması için. Ben de birkaç gün içmiştim. Migros, özdilek gibi marketlerde %100 olanını alabilirsin. Transfere kadar bir zararı yok. Transfer sonrasında da havuç suyu öneriyorlar. İnsan panik oluyor haklısın. Hayırlısıyla güzel sonuçlar al inşallah

Canım belki duymuşsundur nar suyu iyi geliyormuş rahim kalınlaşması için. Ben de birkaç gün içmiştim. Migros, özdilek gibi marketlerde %100 olanını alabilirsin. Transfere kadar bir zararı yok. Transfer sonrasında da havuç suyu öneriyorlar. İnsan panik oluyor haklısın. Hayırlısıyla güzel sonuçlar al inşallah
Havuç suyunu nasıl yaptınız, rendeleyip suyunu mu sıktınız?

Rica ederim ne demek🤗 bu arada ilaçları Nicel hoca öneri olarak söyledi. Devam edeceğiniz doktor belirleyecek artık duruma göre dedi. Herkeste durum farklı oluyor, devam derse de gerekli gördüğü içindir. İnsan sağlıklı olsun da her şeyi kullanayım istiyor. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah😊
Amin inşaallah o asamanin hızlıca gelmesini istiyorum artk :)

Nar yiyorum bende işe yarar mı bilmiyorum. Pazartesi gidip alıyım nar suyu. Amin canım herkes güzel sonuçlar alsın

X