Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Ben de bugün ordaydım, 11.30 da , doktor bana biraz tuhaf geldi bugün, bakalım hayırlısı olsun, ben de pazartesi günü gidicem kontrole. Insalalh hepimizin olumlu sonuçlanır. Çok zor işler gerçekten. Insan stres oluyor ister istemez.

Hayırlı olsun inşallah ikinciye gerek kalmadan hamileliğin olur. Rabbim yardımcın olsun.

Âminnn inşallah olumlu olur hepimizinde.Doktor bey yoğunsa bazen yorgun düşüyor galiba ondan öyle olabiliyor. Umarım herşey yolunda gider seninde

Hayırlı olsun tedaviniz. Sorunsuz güzel ilerler inşallah. Nicel bey yoğunsa yorgundur belki. Bende ilk gittiğimde soğuk gelmişti sonrasında hep güleryüzlü karşıladı

Kizlar merhaba bende bugün oradaydım 10 la 12 arası.. bişi sorucam size benim dondurulmuş 5 yumurtam var estrofem kullanıyorum rahim kalınlığı için bugün 7.5 u gördük (ki bu benim için Max değer ) bana prolutex verdi bir haftalık yanında da günlük 8 adet estrofem. haftaya kontrol edicem ona göre transfer yapicam ama yapmayadabilirim sen transfer için hazırlıklı gel mutlaka dedi.. Ben anlamadım şimdi basina gelen var mı

Âminnn inşallah olumlu olur hepimizinde.Doktor bey yoğunsa bazen yorgun düşüyor galiba ondan öyle olabiliyor. Umarım herşey yolunda gider seninde
Amin amin iinşallah . Hepimiz çok çok güzel sonuçlar alırız. Aynı anda oradaymışız ama burdan tanımayınca:) tanısak selam verirdik:)

Rica ederim ne demek yok canım rahmine bakıyor hiç bir tahlil yapmıyor bende 12.30 da gittim 1 de girdim kalabalıktı bekledim biraz 14 Aralık'ta da 12.20 ye randevu aldım
Benim de 3 aralıkta, kan istedi bu sefer, kan için ücret alırlar herhalde değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…