- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Amin canım inşallahİnşallah canım hepimiz alalım güzel sonuçlarimizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahİnşallah canım hepimiz alalım güzel sonuçlarimizi
Hiç bilmiyorum canım ücretli mi değil mi benden kan istemediBenim de 3 aralıkta, kan istedi bu sefer, kan için ücret alırlar herhalde değil mi ?
Hayır, rutin e2 ve progestron için istenmiyor pakete dahil o ücretlerBenim de 3 aralıkta, kan istedi bu sefer, kan için ücret alırlar herhalde değil mi ?
Iyi bari , acıbadem de adim atsan para :)Hayır, rutin e2 ve progestron için istenmiyor pakete dahil o ücretler
Rahim inceyse transfer etmiyorlar. Kalinlassin diye prolutex vermiş. İlaçla daha kalınlasabilir. Benim taze transfer olacaktı. O ay ilaçlar yüzünden belkide Rahim kalınlığı 8.4 mm de kaldı transfer etmediler. Diğer ay 9.5 mm olunca transfer oldum. Birde spor falan yapıyormusunuz. Bı kaç yazı okudumda spor yapmakta rahimin incelmesine neden oluyormuş. Ben yumurta kalitem artsın diye karın çalışıyordum denk mi geldi bilmem hep 11 mm çıkan rahim kalınlığım ince çıktı.Birakinca kalınlaşti. Birde 5-6 kilo vermistim. Bence bunlarda olumsuz etkiliyor. Ayni kalmak lazım sanırım.Kizlar merhaba bende bugün oradaydım 10 la 12 arası.. bişi sorucam size benim dondurulmuş 5 yumurtam var estrofem kullanıyorum rahim kalınlığı için bugün 7.5 u gördük (ki bu benim için Max değer ) bana prolutex verdi bir haftalık yanında da günlük 8 adet estrofem. haftaya kontrol edicem ona göre transfer yapicam ama yapmayadabilirim sen transfer için hazırlıklı gel mutlaka dedi.. Ben anlamadım şimdi basina gelen var mı
Ben deli gibi spor yapıyorum bırakıyım o zaman . Benimde rahim kalınlığı beğenmediği için taze transferden vazgeçmişti.Rahim inceyse transfer etmiyorlar. Kalinlassin diye prolutex vermiş. İlaçla daha kalınlasabilir. Benim taze transfer olacaktı. O ay ilaçlar yüzünden belkide Rahim kalınlığı 8.4 mm de kaldı transfer etmediler. Diğer ay 9.5 mm olunca transfer oldum. Birde spor falan yapıyormusunuz. Bı kaç yazı okudumda spor yapmakta rahimin incelmesine neden oluyormuş. Ben yumurta kalitem artsın diye karın çalışıyordum denk mi geldi bilmem hep 11 mm çıkan rahim kalınlığım ince çıktı.Birakinca kalınlaşti. Birde 5-6 kilo vermistim. Bence bunlarda olumsuz etkiliyor. Ayni kalmak lazım sanırım.
8.4 aslında çok iyi bi kalınlık bildiğim kadarıyla benimkinin Max bu kadar oluyo o yüzden bir hafta daha atınca şaşırdım adetimin de günü yaklaştı cuma normalde adet gelmesi gerekiyor ben ilaçlarla müdahale ederim dedi doktor bey.. iyice dengemi şaşırdım artkRahim inceyse transfer etmiyorlar. Kalinlassin diye prolutex vermiş. İlaçla daha kalınlasabilir. Benim taze transfer olacaktı. O ay ilaçlar yüzünden belkide Rahim kalınlığı 8.4 mm de kaldı transfer etmediler. Diğer ay 9.5 mm olunca transfer oldum. Birde spor falan yapıyormusunuz. Bı kaç yazı okudumda spor yapmakta rahimin incelmesine neden oluyormuş. Ben yumurta kalitem artsın diye karın çalışıyordum denk mi geldi bilmem hep 11 mm çıkan rahim kalınlığım ince çıktı.Birakinca kalınlaşti. Birde 5-6 kilo vermistim. Bence bunlarda olumsuz etkiliyor. Ayni kalmak lazım sanırım.
Donmuş transferde adete yakın olması önemli değil sanirim. Benimde adetim yakındı sordum.İlaçlar yuzunden adet olmazsiniz dediler.En iyi zamanı bulmaya çalışıyorlardır. Rahim kalınlığıda değişiyor daha kalınlasabilir belli olmaz8.4 aslında çok iyi bi kalınlık bildiğim kadarıyla benimkinin Max bu kadar oluyo o yüzden bir hafta daha atınca şaşırdım adetimin de günü yaklaştı cuma normalde adet gelmesi gerekiyor ben ilaçlarla müdahale ederim dedi doktor bey.. iyice dengemi şaşırdım artk
Öyle canim. Artik denk mi geldi bilmem Bulent Tıraş in yazısını okumuştum. Orda yazıyordu. Karin kası çalışmayı bıraksan yeter bence. Bende diğer sporlara devam ediyorum ama hafif yapıyorum artık. Zaten günlük 30-45 dk arası yürüyüş yapmakta yeterliymis.Ben deli gibi spor yapıyorum bırakıyım o zaman . Benimde rahim kalınlığı beğenmediği için taze transferden vazgeçmişti.
Bende sadece yürüyüş yapıyım şimdilik. Gittiğim zaman sorar öyle devam ederim cardio yapmaya çünkü her hareket bir şekilde karın kası çalıştırıyorÖyle canim. Artik denk mi geldi bilmem Bulent Tıraş in yazısını okumuştum. Orda yazıyordu. Karin kası çalışmayı bıraksan yeter bence. Bende diğer sporlara devam ediyorum ama hafif yapıyorum artık. Zaten günlük 30-45 dk arası yürüyüş yapmakta yeterliymis.
İnşallah bakalım haftaya salı günü nasipse transfer edilecek :) senin ne zaman yapılacak ne durumdasınDonmuş transferde adete yakın olması önemli değil sanirim. Benimde adetim yakındı sordum.İlaçlar yuzunden adet olmazsiniz dediler.En iyi zamanı bulmaya çalışıyorlardır. Rahim kalınlığıda değişiyor daha kalınlasabilir belli olmaz
Bu anlattıklarım benim ilk denemeden.Kimyasal oldu malesef. Pesine aşılama yaptırdım. Simdi rapor aldım. Adeti bekliyorum ikinci tüp bebek denemesi için... Israrla devam ediyorum Bu yıl hallederim inşallahİnşallah bakalım haftaya salı günü nasipse transfer edilecek :) senin ne zaman yapılacak ne durumdasın
Tabi sor canım. Önemli olan doktorun düşüncesi belkide zararlı görmezBende sadece yürüyüş yapıyım şimdilik. Gittiğim zaman sorar öyle devam ederim cardio yapmaya çünkü her hareket bir şekilde karın kası çalıştırıyor
İnsallah ikinci transfere gerek kalmaz canım ilkte sımsıkı tutunur bebişin. Sadece estrofem mi veriyolarki herkese? 14 gün sonra kontrol oluyor demekki ay cok heyecanlı zamanlar 15 - 20 gün içinde transfer yani.Bugün kontrole gittim kızlar transfer hazırlığı için estrofem verdi nicel hoca ve çok güzel anlattı merak ettiğim.herseyi sordum.ve cevaplarını aldım çok güzel ilgilendi baya kalabalıktı sanırım pazartesi olduğu için fakat rahmim T rahim cerrahi müdahale yapmadan ilk transferini deneyelim olmazsa ikincisinde rahmine kesik atacağım dedi onunda riskleri varmış o yüzden ilk denemeyi kesik atmadan yapalım olmazsa ikincisinde cerrahi müdahale ederiz dedi dua edin gerek kalmasın inşallah
Cyclo prognova bitince cabuk mu geliyor adet? Bedenden bedene değişik muhakkak ama İnsallah benimde öyle olur.şu heyecanlı asamalara gecelim artkHayırlı olsun canım gerek kalmasın ikinciye. İlk seferde tutsun inşallah. Bende pazartesi gittiğimde çok kalabalık oluyordu. Adetin kaçıncı günü gittin canım benimde bugun cyclo prognova bitti hafif lekelenmeye başladım
7 gün içinde geliyormuş canım. Dün bitti ilacım dünden beri lekelenme var ama sökülmedi daha. Düşündükçe karnıma kramp giriyor benimCyclo prognova bitince cabuk mu geliyor adet? Bedenden bedene değişik muhakkak ama İnsallah benimde öyle olur.şu heyecanlı asamalara gecelim artk
Evet canım. Ama 14 Aralık'ta kontrolum var transfer değil transfer için gün belirlicek kontrol edip fakat ben heyecanlı değilim için T rahim olduğu için Canim çok skldı umarım mucize olur bu yazdığımdan utanırımİnsallah ikinci transfere gerek kalmaz canım ilkte sımsıkı tutunur bebişin. Sadece estrofem mi veriyolarki herkese? 14 gün sonra kontrol oluyor demekki ay cok heyecanlı zamanlar 15 - 20 gün içinde transfer yani.
Aynen arkadasın yazdıklarını okuyunca heyecan bastı benideinsallah güzelce geciririz bu dönemleri7 gün içinde geliyormuş canım. Dün bitti ilacım dünden beri lekelenme var ama sökülmedi daha. Düşündükçe karnıma kramp giriyor benim
Yok öyle düşünme. Tutma ihtimali düşük olsa dr neden transferi düşünsün.Demekki tutunabilir. Moralini yüksek tut. Rabbim nasip etti mi hersekilde olurEvet canım. Ama 14 Aralık'ta kontrolum var transfer değil transfer için gün belirlicek kontrol edip fakat ben heyecanlı değilim için T rahim olduğu için Canim çok skldı umarım mucize olur bu yazdığımdan utanırım
Amin canım inşallahYok öyle düşünme. Tutma ihtimali düşük olsa dr neden transferi düşünsün.Demekki tutunabilir. Moralini yüksek tut. Rabbim nasip etti mi hersekilde olur