- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Adet olduğum gün ararım canım. Sen kontrole ne zaman gidiceksin belli miYok ikinci günü ama sen yine canan hanıma.bir yaz Canim ben dün yazmıştım bgn reglimin birinci günü yarın mi geliyim dedim gelin dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet olduğum gün ararım canım. Sen kontrole ne zaman gidiceksin belli miYok ikinci günü ama sen yine canan hanıma.bir yaz Canim ben dün yazmıştım bgn reglimin birinci günü yarın mi geliyim dedim gelin dedi
Estrofeme baslicam bgn 14 Aralık'ta kontrolum var canimAdet olduğum gün ararım canım. Sen kontrole ne zaman gidiceksin belli mi
Şifa olsun canımEstrofeme baslicam bgn 14 Aralık'ta kontrolum var canim
Hayırlı olsun inşallah ikinciye gerek kalmadan hamileliğin olur. Rabbim yardımcın olsun.Bugün kontrole gittim kızlar transfer hazırlığı için estrofem verdi nicel hoca ve çok güzel anlattı merak ettiğim.herseyi sordum.ve cevaplarını aldım çok güzel ilgilendi baya kalabalıktı sanırım pazartesi olduğu için fakat rahmim T rahim cerrahi müdahale yapmadan ilk transferini deneyelim olmazsa ikincisinde rahmine kesik atacağım dedi onunda riskleri varmış o yüzden ilk denemeyi kesik atmadan yapalım olmazsa ikincisinde cerrahi müdahale ederiz dedi dua edin gerek kalmasın inşallah
Adetin 2. günü gidiliyor canm bende Cumartesi gittim adetimin 2. günüydüRabbim bizede göstersin o günleri inşallah hayırlısı olur canım. Banada 2 gün gel demişlerdi geçen başka gruptan biri 4. Güne randevu verdiler dedi de ben mi yanlış anladım acaba dedim.
Âminnn inşallah olumlu olur hepimizinde.Doktor bey yoğunsa bazen yorgun düşüyor galiba ondan öyle olabiliyor. Umarım herşey yolunda gider senindeBen de bugün ordaydım, 11.30 da , doktor bana biraz tuhaf geldi bugün, bakalım hayırlısı olsun, ben de pazartesi günü gidicem kontrole. Insalalh hepimizin olumlu sonuçlanır. Çok zor işler gerçekten. Insan stres oluyor ister istemez.
Bana da canan hanım öyle demişti canım başka gruplara bakmıcam kafam karışıyorAdetin 2. günü gidiliyor canm bende Cumartesi gittim adetimin 2. günüydü
Hayırlı olsun tedaviniz. Sorunsuz güzel ilerler inşallah. Nicel bey yoğunsa yorgundur belki. Bende ilk gittiğimde soğuk gelmişti sonrasında hep güleryüzlü karşıladıBen de bugün ordaydım, 11.30 da , doktor bana biraz tuhaf geldi bugün, bakalım hayırlısı olsun, ben de pazartesi günü gidicem kontrole. Insalalh hepimizin olumlu sonuçlanır. Çok zor işler gerçekten. Insan stres oluyor ister istemez.
Aminnn canım.cok teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun inşallah ikinciye gerek kalmadan hamileliğin olur. Rabbim yardımcın olsun.
Ultrasonla baktı canım hiç bir tahlil yapmadı
Kan isterse sabah erken giderim diye düşünmüştüm canım çok sağolUltrasonla baktı canım hiç bir tahlil yapmadı
Rica ederim ne demek yok canım rahmine bakıyor hiç bir tahlil yapmıyor bende 12.30 da gittim 1 de girdim kalabalıktı bekledim biraz 14 Aralık'ta da 12.20 ye randevu aldımKan isterse sabah erken giderim diye düşünmüştüm canım çok sağol
İnşallah güzel sonuçlar alırsınRica ederim ne demek yok canım rahmine bakıyor hiç bir tahlil yapmıyor bende 12.30 da gittim 1 de girdim kalabalıktı bekledim biraz 14 Aralık'ta da 12.20 ye randevu aldım
Amin amin iinşallah . Hepimiz çok çok güzel sonuçlar alırız. Aynı anda oradaymışız ama burdan tanımayınca:) tanısak selam verirdik:)Âminnn inşallah olumlu olur hepimizinde.Doktor bey yoğunsa bazen yorgun düşüyor galiba ondan öyle olabiliyor. Umarım herşey yolunda gider seninde
Benim de 3 aralıkta, kan istedi bu sefer, kan için ücret alırlar herhalde değil mi ?Rica ederim ne demek yok canım rahmine bakıyor hiç bir tahlil yapmıyor bende 12.30 da gittim 1 de girdim kalabalıktı bekledim biraz 14 Aralık'ta da 12.20 ye randevu aldım
İnşallah canım hepimiz alalım güzel sonuçlarimiziİnşallah güzel sonuçlar alırsın