Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

teşekkür ederim. düşükten sonra çok rahattım,ta ki tekrar transfer tarihi belirleyene kadar,biraz gerildim açıkçası yine ilaçlar iğneler söz konusu olunca.sizin kaçıncı denemeniz olacak.

Benim geçen ay yumurta toplama işlemim yapıldı. Bu ay cyclo prognova kullanıyorum önümüzdeki ay transfer olcam. Bu tarz ilaçları rahim hazırlanak için veriyorlar sanırım

teşekkür ederim. düşükten sonra çok rahattım,ta ki tekrar transfer tarihi belirleyene kadar,biraz gerildim açıkçası yine ilaçlar iğneler söz konusu olunca.sizin kaçıncı denemeniz olacak.
2.denemem olacak. Ara verilince insan rahata alışıyor malesef :) Adetle yine düşeriz yollara İğne işi sıkıntı gerçekten artık vuracak yer kalmıyor. Bi süre sonra girmiyor, kanıyor. İnsallah bu son olsun

Yumurtlama ve hormonlar düzene girsin diye verdiler galiba. Âdetimin neden kesildiğini bilmiyorum olabiliyor dediler. Burada da benim gibi kesilen varmış zaten kullanınca. Kan pıhtılaşması konusuna gelince tedaviye başladığımda hemşirelere kan pıhtılaşmasını var yada yok test tahlil falan yapmıyor musunuz dedim sonradan kan pıhtılaşması sorunu vardı da düştü sıkıntısı olmasın dedim. Biz ilaçları ona göre veriyoruz kan sulandırıcı kullandırıyoruz zaten dedi.

Banada aynı seyı soyledıler , teste gerek yok zaten biz kan sulanmasorunun varmıs gıbı davranıyoruz dedıler, gusel fakat hamıle kaldıgınızda o kan sulandırıcıyı nezmn burakcagınız bırakıp bırakmıycanız hep soru işaretı oluyor kafada. Dr 3 ay doldugunda bırak dedi mesela ben bırakmadım korktum,bırakımca düşerse diye.. , tıpta genetık test yaptırdım pıhtılasma için , sonuclar cıktıhgında hamılelıgım 5 ay olmustu bıle , sorunum cıkmadı yani bi faktor cıktı o da onemsızdı ama ben bırakamadım ,o sıradakı kadım dogumcum da benim pipirıklıgımı de bildiğinden 4 ay kaldı şurda istersen riske atmayalım kullan dedi , belki gereksız yere kullanmıs oldum bılmıorum ama baştan bikseydum dedımhep, size fikir olsun dualarım sizle

Bilgi vermek zorundalar hatta embıryo sayısı ve kalıtesı durumunu bıldıren bir kagıt adını unuttum şimdi, onu isteyebilirsiniz verıyorlar ,

Bilgi vermek zorundalar hatta embıryo sayısı ve kalıtesı durumunu bıldıren bir kagıt adını unuttum şimdi, onu isteyebilirsiniz verıyorlar ,
Yumurta toplandıktan sonra günlük arayıp bilgi verdiler. 5. güne ulaşan kaç embriyom olduğunu san söylediler sadece a b diye kaliteleri oluyor ya onun bilgisini vermediler. Acıbadem online dan bilgilerimi gördüm canım o kağıdı. Kaç yumurta toplandığını kaçıncı güne ulaşıp kaç tane dondurulduğunu yazıyor

Aslında hergun bilgi vermeyede gerek yok. Önceden sadece ilk gün 3.gun ve 5 gün bilgi veriliyordu. Neden değiştirdiler acaba

Aslında hergun bilgi vermeyede gerek yok. Önceden sadece ilk gün 3.gun ve 5 gün bilgi veriliyordu. Neden değiştirdiler acaba
Bize her gün bilgi vermemişlerdi 1. 3. ve 5. gün önemliymiş yeterli gelmişti. Bir de İnci hanıma özellikle sormuştuk harfli değeri ne diye. Ben hepsinin ayrı ayrı bilgisini aldım. Mesut beyle transferden önce konuştuk. Bb idi değil mi sizce nasıl embriyonun durumu diye sordum. O da çözüldükten sonra da gayet iyi olduğunu ve bu değerlere takılmamız gerektiğini söyledi. Yani sadece o belirtmiyormuş kalitesini. Benim mesela en fazla bb oldu embriyolarım.

Bir de mesela kafama kaç tüpte dondurulacağı takılmıştı hani 3 taneyi aynı yerde dondururlarsa 3ünü de çözmek durumunda kalacaklar demişti bi kadın okuduğum bi topikte. Ben sormadan onlar zaten hesabını yapıp ona göre dondurmuşlar sağolsunlar o açıdan içim rahatlamıştı.

Evet bende sorunca söylediler ayrıntılı anlatmıştı inci hanim. Kac tupte olduğuda önemli. Yine iki embriyom kalırsa tabi ikiside kaliteli olursa ayrı tüplerde olmasini istiycem.Tabi doktor nasıl uygun görür bilmiyorum.

Siz tıpta nasıl genetik test yaptırdınız acaba? Bunun için en az iki düşük olması gerekli diye biliyorum

İkiden fazla da olabilir canımsen opudan önce Nicel beyle konuşursun zaten duruma göre onlar değerlendirir. Aynı anda transfer edilmeyecekse tek donduruyoruz demişti İnci hanım.

Siz tıpta nasıl genetik test yaptırdınız acaba? Bunun için en az iki düşük olması gerekli diye biliyorum
Hayır tıp ole bi koşul aramadı

Merb acibadem online hangi kisimda yaziyor acaba yumurta bilgisi benim yazmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…