Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Aynen sürekli yatıyorum. Sağolsun eşim bakıyo
Aman canı tez davranmayın. Bana dr umun söylediği, kanama olan bölgenin pıhtılaşması ve kanama odağının yok olması için vücuda fırsat tanımak. Bunun için de yaklaşık 15-20 günlük bir zaman gerektiğini söyledi. O yüzden aman kanamam durdu hop kalkıp süpürge tutuvereyim, vay burası tozlanmış vileda çekivereyim falan demeyin sakın. Temizliği de eşler yapınca insanın gözüne çok şey batıyor da tecrübe konuşuyor şu an

Onlara kalsa görünmeyen yerleri süpürmeye gerek yok. Artık ne kadar temizlerlerse...

Valla kendime söz verdim en az haftaya haftasonuna kadar yatacam sadece. Valla temizliğe takılmayı bıraktım sadece yemek bulaşık çamaşırla uğraşıyo eşim. Temizlik için de arada yardımcı tutup bi ortalığı toplayıp temizlik yapmasını isteyecm. Böyle böyle idare edecez birbirimizi

Teşekkür ederim. Normalde adetin 5. günü başlanıyor yazıyor. Bende 2. günü kullanmaya başladım adetimi kesti benim. Ben mi yanlış anladım öyle kullandım diye terettüd içinde olmuştum.
Ben de 2. Gün kullanmaya başladım.aynı şekilde oldu kesti adetimi sordum hemşirelere de bi problem olmaz dediler. Hakikaten hiçbi sıkıntı yaşamadım.

kızlar herkese merhaba,eylül ayında ilk tüp bebek denememi yaptım,maalesef 4 buçuk haftada kaybettim. hiç işlem görmeden kendi kendime düşük yaptım. 25 ekimde sanırım ilk adetimi oldum, 20 kasımda da 2. adetim başladı dün. doktrorum 2 adet dönemi geçsin sonra ikinci denemeyi yapalım dedi. ben de bu adetimle başlıcaz sandım. dün aradım adet olduğumu söyledim bana cyclo progynova ilacına başlamamı söyledi,adetin düzenlensin bir sonraki ay bakalım dedi. benim adetim zaten düzenlidir. günü gününe olurum. boşu boşuna hormon ilacı alıyormuşum gibi geldi,çok canım sıkıldı. sizlere ne için vermişti bu şlacı doktorunuz. tüp bebek öncesi hep veriyorlar mı acaba. bir de internette okudum,bu ilaç kan pıhtılaşması yapabilirmiş bazı insanlarda,o yüzden aspirin de verilirmiş ilacı kullananlara. size doktrounuz aspirin de verdi mi cyclo ilaçla beraber

Merhabalar Ben tüp bebek tedavisine başlamadan önce de kullandım cyclo prognova dondurma işlemi oldu adetten sonra yine verdiler. Aspirin falan da vermediler kullanmadım.

Geçmiş olsun.Bı yanlış yok. Adetler düzenli olsada herkese veriyorlar. Aspirin verilmedi. Bi sıkıntı yaşayan duymadım. 2.Tup bebek denemem öncesi banada Diane diye doğum kontrol hapı verdiler.Yumurtlama düzene girsin esitlensin diye. Belki o amaçla verilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…