Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Çok geçmiş olsun. Bebek iyiyse endişe etme. Kanama alanı falan var mıydı bir şey söyledi mi doktorunuz. Sebebi için. Çok haklısın bütün enerjisi çekiliyor insanın
Yani progesteronu dışarfan almak yerine plesentaya geçene kadar olabilir dedi. Ama bugün akşam 7 gibi bir kanamam başladı felaket . Su gibi aktı hala da az az devam ediyo

Bugün felaket bir şekilde kanamam oldu . Sancım da var. Yarın hemen gideceğim doktora artık

Bir daha ki kontrlüm cumaydı ama bugün normal adet kanaması gibi bir kanama yaşadım ve hfif sancım var. Yarın sabah hemen gideceğim doktora. Yaşayan oldu mu böyle şeyler. Bildiğiniz su gibi damla damla akıyo
Valla canım hiç fikrim yok hiç hamilelik yaşamadım. Yerleşme kanaması mı acaba bilemedim ki

Bugün felaket bir şekilde kanamam oldu . Sancım da var. Yarın hemen gideceğim doktora artık
Panik yapmayın, muhtemelen birşey yoktur. Ben de kanamam var diye çok endişelenmiştim, ne hikayeler dinledim... doğurana kadar kanaması olandan tut, çok ciddi kanaması olanlara kadar. Anlatanların hepsinin fıstık gibi çocukları var.
Ama risk mi tabii ki risk yine. Yarın mutlaka gidip görünün. Dinleniyor musunuz?

Ne

Ne bilim 6. Hafta ne yerleşmeymiş böyle.
Arkadaşımın adet günü çok kanaması oldu. Adet olduğunu düşünmüştü ama hamileymis. Doktor yerleşme kanaması demiş. Demekki çok kanama olsada yerleşme kanaması olabiliyor. Olumsuza yormayalim.Birde tup bebekle hamile kalanlarin çoğunda nedense kanama oluyor. Anlamadim gitti.

Kullanılan ilaçlardan mı acaba. O kadar çok hormın alıyoruz kü dengemiz şaşıyor

Dinleniyorum genellikle uzanıyorum. Yani resmen yarım çay bardağı kanamam olmuştur rahat. Günlük pet takmıştım somra baktım olmuyo normal pede geçtim. Birazdan gideceğim doktora da

Yani 6 haftalık olmuştu o yüzden bu kadar yerleşme kanaması olmaz diye düşündüm . Günlük petler kar etmedi normal pede döndüm. O kadar çoktu.benim ümidim yok ama birazdan doktora gidip öğrenecm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…