Yani progesteronu dışarfan almak yerine plesentaya geçene kadar olabilir dedi. Ama bugün akşam 7 gibi bir kanamam başladı felaket . Su gibi aktı hala da az az devam ediyoÇok geçmiş olsun. Bebek iyiyse endişe etme. Kanama alanı falan var mıydı bir şey söyledi mi doktorunuz. Sebebi için. Çok haklısın bütün enerjisi çekiliyor insanın
Bugün felaket bir şekilde kanamam oldu . Sancım da var. Yarın hemen gideceğim doktora artıkYatmaya devam bence. Benim de yaklaşık 2 hafta sürdü. İlk 5 gün sadece tuvalete kalktım, yemeğimi dahi tepsiyle kucağımda yedim. Siz gidip kontrol de ettirmişsiniz, içiniz rahat olsun. Çok yoğun kanama ve adet ağrısından daha fazla ağrı olursa endişelenirim demişti benim dr um.
Panik yapmadan yatmaya devam
Valla canım hiç fikrim yok hiç hamilelik yaşamadım. Yerleşme kanaması mı acaba bilemedim kiBir daha ki kontrlüm cumaydı ama bugün normal adet kanaması gibi bir kanama yaşadım ve hfif sancım var. Yarın sabah hemen gideceğim doktora. Yaşayan oldu mu böyle şeyler. Bildiğiniz su gibi damla damla akıyo
Ne bilim 6. Hafta ne yerleşmeymiş böyle.Valla canım hiç fikrim yok hiç hamilelik yaşamadım. Yerleşme kanaması mı acaba bilemedim ki
Hay allah ya. Yaşayan kızlar görünce cevap yazar ama panik olmayın hemenNe
Ne bilim 6. Hafta ne yerleşmeymiş böyle.
Panik yapmayın, muhtemelen birşey yoktur. Ben de kanamam var diye çok endişelenmiştim, ne hikayeler dinledim... doğurana kadar kanaması olandan tut, çok ciddi kanaması olanlara kadar. Anlatanların hepsinin fıstık gibi çocukları var.Bugün felaket bir şekilde kanamam oldu . Sancım da var. Yarın hemen gideceğim doktora artık
Arkadaşımın adet günü çok kanaması oldu. Adet olduğunu düşünmüştü ama hamileymis. Doktor yerleşme kanaması demiş. Demekki çok kanama olsada yerleşme kanaması olabiliyor. Olumsuza yormayalim.Birde tup bebekle hamile kalanlarin çoğunda nedense kanama oluyor. Anlamadim gitti.Ne
Ne bilim 6. Hafta ne yerleşmeymiş böyle.
Kullanılan ilaçlardan mı acaba. O kadar çok hormın alıyoruz kü dengemiz şaşıyorArkadaşımın adet günü çok kanaması oldu. Adet olduğunu düşünmüştü ama hamileymis. Doktor yerleşme kanaması demiş. Demekki çok kanama olsada yerleşme kanaması olabiliyor. Olumsuza yormayalim.Birde tup bebekle hamile kalanlarin çoğunda nedense kanama oluyor. Anlamadim gitti.
Belkide canımKullanılan ilaçlardan mı acaba. O kadar çok hormın alıyoruz kü dengemiz şaşıyor
Bakalıö nasipHay allah ya. Yaşayan kızlar görünce cevap yazar ama panik olmayın hemen
Dinleniyorum genellikle uzanıyorum. Yani resmen yarım çay bardağı kanamam olmuştur rahat. Günlük pet takmıştım somra baktım olmuyo normal pede geçtim. Birazdan gideceğim doktora daPanik yapmayın, muhtemelen birşey yoktur. Ben de kanamam var diye çok endişelenmiştim, ne hikayeler dinledim... doğurana kadar kanaması olandan tut, çok ciddi kanaması olanlara kadar. Anlatanların hepsinin fıstık gibi çocukları var.
Ama risk mi tabii ki risk yine. Yarın mutlaka gidip görünün. Dinleniyor musunuz?
Yani 6 haftalık olmuştu o yüzden bu kadar yerleşme kanaması olmaz diye düşündüm . Günlük petler kar etmedi normal pede döndüm. O kadar çoktu.benim ümidim yok ama birazdan doktora gidip öğrenecmArkadaşımın adet günü çok kanaması oldu. Adet olduğunu düşünmüştü ama hamileymis. Doktor yerleşme kanaması demiş. Demekki çok kanama olsada yerleşme kanaması olabiliyor. Olumsuza yormayalim.Birde tup bebekle hamile kalanlarin çoğunda nedense kanama oluyor. Anlamadim gitti.
Nasip demekten başka bir şey yok. Hayırlısı artıkHay allah ya. Yaşayan kızlar görünce cevap yazar ama panik olmayın hemen
Yani onu da bilemiyorum. Evet ciddi derece de ilaç kullanıyorum amaKullanılan ilaçlardan mı acaba. O kadar çok hormın alıyoruz kü dengemiz şaşıyor
Yani 6 haftalık olmuştu o yüzden bu kadar yerleşme kanaması olmaz diye düşündüm . Günlük petler kar etmedi normal pede döndüm. O kadar çoktu.benim ümidim yok ama birazdan doktora gidip öğrenec
Doktora gittiniz mi merak ettimYani onu da bilemiyorum. Evet ciddi derece de ilaç kullanıyorum ama
Bebek duruyo kalp atışı da iyi ama kanamanız var düşük tehliksei. Dinlenin bol bol dedidurun bakalım ya ultrasona girin. Herşeyin hayırlısı..
Oh çok şükür. Sadece tuvalete kalkın, onun haricinde sürekli yatın. Size bakabilcek bi yakınınız var mı?Bebek duruyo kalp atışı da iyi ama kanamanız var düşük tehliksei. Dinlenin bol bol dedi
Ultrasondan baktık herşey iyi bebek iyi, kalp atışı iyi dedi. Ama kanaman çok olmuş dinlenin bol bol dedi. Ben de dünden beri uzanıyorum.eğer düşecekse de nasip engelleyemeyiz dedi. Bekleyip görecem ben deDoktora gittiniz mi merak ettim
Aynen sürekli yatıyorum. Sağolsun eşim bakıyoOh çok şükür. Sadece tuvalete kalkın, onun haricinde sürekli yatın. Size bakabilcek bi yakınınız var mı?