Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Bende lucrin vuruldum cyclo prognyova kullanıyorum bana hiç estrofem falan yazmadilar neden ki

Bende lucrin vuruldum cyclo prognyova kullanıyorum bana hiç estrofem falan yazmadilar neden ki
Canım onları banada yazdılar opudan sonraki adette bunları kullanacagız 2 adette sanırım estrofem veriliyor yani transfer olacagımız da baslayacagımız zaman. Rahim dinlendirmede oldugumuz ay lucrin ve prognyova. Birde her kişinin vücudu hormonları ve yapısı farklı ve kişiye göre değisiyor ilaçlar be dozları

Canım ben dondurma için imzaya gittiğimden hemşire hanıma embriyologla görüşmek istiyorum dedim. Görüştürdüler ama Mesut beye kalitesini sorduğumda önemli olan 5.güne ulaşması embriyoların zaten o güne kadar geldiyse kalitelidir çok detayına inmiyoruz hastaların kafası karışıyor dedi tam bilgi vermedi bana. Sorarsın istersen inşallah o güne ulaşıp seni aradıklarında.

Hmmm anladım canım. Bilgi vermeleri daha iyi olur aslında ama ni yöndende haklılar. Nasip kısmet işi

Evet bilgilendiriyor da hani aa kaliteli ab ba falan diye kalıte sıralamasına koyuyorlarya oyle bi acıklama yapıyorlarmı diye merak etmiştim
Söyle deniyo blastokist miydi neydi birinci kalite olarak deniyor onun açıklamasını yapıyorlar.. benim 1. Kalite 3 adet 2. Kalite 2 adet die söylediler

Kızlar nasılsınız. Bugün aşılama sonucu için gittim hastaneye. Sonucum negatif. Zaten evde test yapmıştım üzülmedim. Nicel bey Aşılamadan da umitliydim herşey güzeldi dedi. Sanirim sperm nedeniyle olmadı dedi. Kafamdaki tüm soruları sordum. Uzun uzun anlattı sağolsun. Endişelerimi giderdi. Rahime çizik atma yada genetige yollamayi şuan önermiyor. Serum verecek bunun dışında yumurtalar eşit büyüsün diye adet öncesi bi ilaca basliycam. İster burada ister başka merkezde yaptır çocuğun olacak dedi Nicel bey'e güveniyorum zaten ilk denememde de bı sıkıntıyla karşılasmadim o yüzden burada denemeye devam edicem. Gerisi kısmet artık. Elimizden geleni yapıyoruz. İns hepimiz çok uğraşmadan sonuca ulaşırız.

Canım hayırlısı olsun diyorum ya bana biraz basip işi geliyor bu vakti zamanı uygunsa oluyor. Bundan sonrası güzel olur inşallah

Canım hayırlısı olsun diyorum ya bana biraz basip işi geliyor bu vakti zamanı uygunsa oluyor. Bundan sonrası güzel olur inşallah
Bı hastasından örnek verdi. Embriyo çok iyi kalitedeydi. Rahim çok iyiydi tutmadı ikincide tuttu dedi. Kısmet Evet gerçekten öyle canım. Simdi rapor işleriyle ugrasicam yetişirse diğer aya başlarız. Amin inşallah hepimizin

Hakkında hayırlısı olsun, inşallah hemen olur gönlüne göre.

Sağol canım. Amin amin inşallah Seninde Allah kucağına almayı nasip etsin
Aminn Lekelenmem hala devam ediyor.
Şom ağızımdan heralde. Kullandığım bir ped markası var ayıptır söylemesi biraz pahalı normalde. Tedaviye başlamadan %50 indirimde yakaladım, bayaa bi depoladım.

Geçende pedlere baktım baktım, bunlar da kaldı eheh kullanamıycam dedim. Şu an bitmek üzereler...

İnş hayırlısıyla olur canım dediğin gibi nasip kısmet allah bilirEmeklerin boşa çıkmaz inş

Ay aman bana da öyle dedi orta kalite kesin tutar 2.çiye diyo bide sasırdı boş gebelik olunca çünkü herşey o kadar iyiki üzerine niye öyle oldu ki diyo ne bileyim ben sen doktorsun sen bilicennasip herşey tabi ki allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…