Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Benim eşim aman aman çok çocuk isteyen biride değil. Ben istediğim için istiyordu en başta bence şimdi inada bindirdi işi şu son 3-4 aydır gerçekten istiyor bence.

Benim eşim aman aman çok çocuk isteyen biride değil. Ben istediğim için istiyordu en başta bence şimdi inada bindirdi işi şu son 3-4 aydır gerçekten istiyor bence.
İnş sizinde şöyle Nur topu gibi derler ya sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla olur inş

İnşallah canım en kısa sürede hepimizin tombik tombik bebişleri olsun.
Amin canım hayırlısıyla İnstgramda birbebegingünlügü ovulasyon takibi yapan Ebru diye bir kullanıcı var ondan zamanında almıştım hatta tüp bebek deneyenleri mi ararsınız amh düşük olanı mı neler neler var ne hikmetse hamile kalan çoktu yaaabi ara takmıştım ona planlı gebelik olduğu için kaç ay kullandım deliriyodum yumurtlama günüm kaçmasın diye 3 ay kullandım bi gece eşimi kaldırdım kalk çabuk yumurtlama günüm dedim şimdi hatırladım da ne günlerdi demem o ki bu yazımı okuyan olursa o kullanıcıya baksın bi Eczaneci o kadın ve takip bile yapıyoYani nasip allahtan

Duymuştum canım burda çok yazmışlardı testlerle ilgili.

Ankaraliyimmi ? Dediniz?? Angaraliyim olcakti ama o denekki kan cekmis desenize toprak olunca

Ankaraliyimmi ? Dediniz?? Angaraliyim olcakti ama o denekki kan cekmis desenize toprak olunca
aaa sizde mi ne güzelEskişehir’in yarısı ankaradan gelme zatenCanım Ankara’m Eskişehir’de güzel ama iş imkanı zor malesef

aaa sizde mi ne güzelEskişehir’in yarısı ankaradan gelme zatenCanım Ankara’m Eskişehir’de güzel ama iş imkanı zor malesef
Evet kesinlikle ankaradan gelenlerin genel olarak alismasida guc oluyor eskisehire ben d9gma byyume angaraliyim :) ailem orda.eskisehire uni okumaya gelmistim evlendim :))

Günaydın kızlarbugün biraz daha iyiyim.hastaneden geldim 6 tüp kan verdim onun dışında her ameliyathaneye girecek kişi covid testi yaptırıyomuşmalesef öğüre öğüre derler ya zaten betam yükseldiği için mide bulantılarım çoğunluktaydı allah izin verirse yarın sabah 8.30 da alıcaklar 10-15 dakika aradı sürüyormuş 12 ‘ye kadar da tutacaklar.ben ayrıca Ramazan beye muayene klinik gibi isim vermeden özelikle sordum yapılıyor mu oralarda diye ama kendilerini genel uzman zanneden arkadaşlar yapıyo merdiven altı yasak ama ben her ameliyathaneye girdiğimde bile kalbim küt küt atıp giriyorum onlar nasıl cesaret ediyorlar anlamıyorum dediiçim rahat artık yarın ola hayrola

Canım çok doğru karar vermişsin o zaman her şey güzel olsun senin için. Covid testi çok kötü ya opu dan önce istemişlerdi 1 hafta burnum boğazım yandı

Canım çok doğru karar vermişsin o zaman her şey güzel olsun senin için. Covid testi çok kötü ya opu dan önce istemişlerdi 1 hafta burnum boğazım yandı
Ben çıktım odadan eşim diyo ki koridor inledi herkes odadaki sese baktı dedi ay ne yapıyım burnuma sokarken hemşire diyo ki burnunuzda geçmiyo alet et falan mı var dedi midem daha çok bulanmasın diye nefesimi tuttum haberi yok ne eti kardeş

En iyisini yapmıssın o zaman. Güzelce gecirirsin operasyonuda. Cabucak toparlanırsın insallah

Azaldı ama afedersin kabızlık var ve gaz sancısı varcananı aradım normal dedi kuru kayısı erik ye dedi canım. Sende ne var ne yok geldimi kırmızılar?
Evet canım dün geldi sonunda bugun de lucrini yaptım birde ilaç var ona başladım. O gaz bende de vardı cok rahatsız edici cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…