Gözün aydın canım darısı basıma insallah. Rahatlamışsındır vallaEvet canım dün geldi sonunda bugun de lucrini yaptım birde ilaç var ona başladım. O gaz bende de vardı cok rahatsız edici cidden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım darısı basıma insallah. Rahatlamışsındır vallaEvet canım dün geldi sonunda bugun de lucrini yaptım birde ilaç var ona başladım. O gaz bende de vardı cok rahatsız edici cidden.
İnanılmaz rahatladım canım. Hem şişlik gitti hemde sancılarım. Adet olduğuma sevineceğim hiç aklıma gelmezdiGözün aydın canım darısı basıma insallah. Rahatlamışsındır valla
Haklısın ama sevinmekte. Bu gün bendede adet agrısı gibi agrı var kram tarzı giriyor kasıklarıma insallah gelir benimkideİnanılmaz rahatladım canım. Hem şişlik gitti hemde sancılarım. Adet olduğuma sevineceğim hiç aklıma gelmezdi
Erken olursun inşallah canım. Beklemek çok strese sokuyorHaklısın ama sevinmekte. Bu gün bendede adet agrısı gibi agrı var kram tarzı giriyor kasıklarıma insallah gelir benimkide
Merhaba ben bir şey danışacam size. Galiba siz de tüp bebek yaptırmıştınız. Daha önce de konuşmuştuk. Gebeliğim de 5+2 deyim. Hala kremrengi gibi leke geliyor. Normal mi sizlerde yaşadınız mıMaşallah 12.gun için oldukça yüksek. Bölünüp 2 de oluyor ama bazen böyle yüksek olup tek bebekte oluyor. Ultrasonda belli olur artık.
Canım bende beyaz yada renksiz akıntı oluyor. Hamilelik yaşayan biri cevaplarsa daha faydalı olur sanırım. Sizin gayet iyi ilerliyor. Sadece kahve gibi lekelenmelerin önemli olmadığını, kanama kırmızı olursa tehlikeli diye biliyorum. Bence sizin herşey normal Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba ben bir şey danışacam size. Galiba siz de tüp bebek yaptırmıştınız. Daha önce de konuşmuştuk. Gebeliğim de 5+2 deyim. Hala kremrengi gibi leke geliyor. Normal mi sizlerde yaşadınız mı
Progestan fitil kullanıyor musunuz?Merhaba ben bir şey danışacam size. Galiba siz de tüp bebek yaptırmıştınız. Daha önce de konuşmuştuk. Gebeliğim de 5+2 deyim. Hala kremrengi gibi leke geliyor. Normal mi sizlerde yaşadınız mı
Aminnn.ama yine de korkuyorum yaCanım bende beyaz yada renksiz akıntı oluyor. Hamilelik yaşayan biri cevaplarsa daha faydalı olur sanırım. Sizin gayet iyi ilerliyor. Sadece kahve gibi lekelenmelerin önemli olmadığını, kanama kırmızı olursa tehlikeli diye biliyorum. Bence sizin herşey normal Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ewet lutinus kullanıyorumProgestan fitil kullanıyor musunuz?
O da yapıyor olabilir. Siz yine de dr unuza danışın ama benim dr umun söylediği çok ciddi bir ağrı ve kırmızı renkli kanama olmadıkça çok da korkulacak birşeyin olmadığı.Ewet lutinus kullanıyorum
Merhaba camın rahmi hazır hale getirmek için estrofem verıyo hatta transfer sonrası da kullanıyorsunKizlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum uzaktan uzaktan ağustostan beri nicel bey de tedavi görüyorum. Embriyologlari olsun asistanlari hemşireleri hepsi çok ilgili ve guleryuzluler.. ilk denemem tüp bebek için bu ay inşallah transfer yapılacak.. transfer öncesi size estrofem yazmışlar miydi yazdıklarınızı okudum ama bunu göremedim rahim duvarı sıkıntısı yaşayan var mı aranızda.
Kaç kaç kullaniyosun cnm estrofem iMerhabalar bende yeni yazıyorum siz gibi Benimde adetimle başlayacak inşallah transfer sürecim. Doktor bey bana da yazdı estrofem
Doktorum da kırmızı olmadıkça lekelenmeler olabilir dedi. Yerleşme lekesidir dedi ama 5 haftalık oldu hala yerleşemedi miama yine de akıntım oldukça korkuyorum o yüzden iğneye ve ilaçlara devam dedi doktorumO da yapıyor olabilir. Siz yine de dr unuza danışın ama benim dr umun söylediği çok ciddi bir ağrı ve kırmızı renkli kanama olmadıkça çok da korkulacak birşeyin olmadığı.
Öyle durumlarda endişe etmemen daha iyi. Hele ki agrın yoksa. Bende 5+5 te su gibi kırmızı bir kanama yaşadım. Ve herhengi bir sorun yokmuş kese de ya da etrafında kanama alanı vs yoktu. Zaten proluton ve progesteron takviyesi kullanıyordum.Doktorum da kırmızı olmadıkça lekelenmeler olabilir dedi. Yerleşme lekesidir dedi ama 5 haftalık oldu hala yerleşemedi miama yine de akıntım oldukça korkuyorum o yüzden iğneye ve ilaçlara devam dedi doktorum