Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

lotuscicegi26 nerelerdesin nasılsın
merhaba gün sayıyırum. Buara biraz telaşelerimiz vardı bakamadım. 34 olduk biz. Çok şükür herşey yolunda dönmüş bebek bekliyoruz artık. Çalısıyorum hala 37 ye kadar çalısmayı planlıyorum. Sizlerde iyisinizdir umarım herşey yolundadır. Sünnet olanlar varmlş Hayırlı olsun bende nasipse herşey yolunda giderse dığumda yaptrmayı düşünüyorum sünneti. Ama dr la konuşmadım henüz.

Kızlar merhaba bende acıbadem de tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. Güncel fiyst hakkında bilgisi olan var mı ?
Hayırlı olsun şimdiden. Güncel fiyatları bilmiyorum totali elli bini buldu ilaçlarla beraber. Randevu alıp giderseniz liste veriyorlar hem de bilgilendirme yaparlar. İmkan varda rapor çıkartın. İlaçların büyük bir kısmını karşılıyor. Zaten işlemler değil de ilaçlar çok tutuyor. Hakkınızda hayırlısı olsun

Maşallah canım bişey kalmamış şeninde rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Sünnet için Dün biraz mızıldadık bugün çok daha iyiyiz. Rahat geçiyor günler . Küçük karton bardak kesip kapadım bez sürtmemesi için . Şuan iyiyiz iyiki küçük yaptırmışım nette yorumlara baktığımda 6 aylık yaptıranlar bile pişman olmuş bebek dönebildiği için. Galiba en iyi zamanlar yeni doğan ve 3-4 ay. Şuan bizde 2 buçuk aylığız . D drama kralicesi iyiyiz tavsiye ediyorum

Tşk ederim

Kesinlikle canim daha fazla ertelemeden bende haftaya yaptırıyorum inşallah. Devlet hastanesinde mi yaptırdın özelde mi bu arada

merhabalar acaba bu artı 10 u neden söylediniz ekstra 10 mu zamlarla 10 mu
Extra 10 bin . Hastane içinde extra operasyon embriyonun tutunması için uygulama vs şeyler çıkabiliyor . İlaçlar desen çok pahalı .

Geçen sene Temmuz ayında başladım tüp bebek tedavime . Gidip görüşüp konuştuğumuzda bu işin içinden 25-30 binle çıkacağız herlde dedik. Ama maalesef 50 bin ₺ para harcadık .

keşke bir kere kimyasal olan bidaha hiç olmasa. Korku sardı dört yanımı hshs
Olsun şuanda sevinme zamanı diyorum sonra kendime

Eklentiler

• B189C478-49E6-488E-82BA-A3D028D7A72B.jpeg
    164,4 KB · Görüntüleme: 62
keşke bir kere kimyasal olan bidaha hiç olmasa. Korku sardı dört yanımı hshs
Olsun şuanda sevinme zamanı diyorum sonra kendime
Ah aylisim çok şükür inşallah bu sefer sağlıklı bi bebek nasip olsun. Seni böyle görünce çok duygulanıyorum . Üzüntülerini umutlarını tekrardan toparlanıp inanışını . Çok çaba sarfettin nolur bu son olsun

Yaa arkadaşım çok teşekkür ederim
inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…