- 28 Temmuz 2021
- 418
- 401
Hayırlı olsun canım gayet güzel çok şükürAmiiiinnn , inşallah
474 çıktı ablacım nasıl sizce?
İki gün sonra tekrar vericem inşallah artar :)
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım gayet güzel çok şükür
Oo gözün aydın canim. Benim de ilk değerim 432 çıkmıştı hiç unutmuyorumAmiiiinnn , inşallah
Aylisss çok sevindim. Çok güzel çıkmış. Daha da katlanarak artsınAmiiiinnn , inşallah
maşallah canım çok güzel yükselmiş çarşambaya iki katı olcak allahın izniyleAmiiiinnn , inşallah
Sonra kaç çıkmıştı.Oo gözün aydın canim. Benim de ilk değerim 432 çıkmıştı hiç unutmuyorumtebrik ederim
AminnAylisss çok sevindim. Çok güzel çıkmış. Daha da katlanarak artsınrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallahmaşallah canım çok güzel yükselmiş çarşambaya iki katı olcak allahın izniyle
900 gıbı çıkması lazım sanırım canım inşallah cikicakta kalbini ferah tut yalnız bu için sonu yok sonra kese gorunucekmi sonra kalp atışı duyulicakmi yok ikili testler nasıl çıkacak şeker yüklemesi yaptirssmmi ee hareketlerini hissedemedim olmadı çok hareketli bişey mi oldu acaba sonra her sancıyı doğum sancısı sanmalar doğunca da doydumu niye uyumuyor ne gaz yaptı sütum yetiyormu yani canım güzel ama zor bir yola girdin allah kolaylık versin tabi hepimizeSonra kaç çıkmıştı.kaç çıkarsa sevineyim
Aminnteşekkür ederim
İnşallah
Sonra bin kusur bisey çıkmıştı ama 700 800 'ün üstüne sevin canim %66si kadar artsa tamam diyolarSonra kaç çıkmıştı.kaç çıkarsa sevineyim
Aminnteşekkür ederim
İnşallah
Orası öyle gerçekten ama her sey sırayla işte900 gıbı çıkması lazım sanırım canım inşallah cikicakta kalbini ferah tut yalnız bu için sonu yok sonra kese gorunucekmi sonra kalp atışı duyulicakmi yok ikili testler nasıl çıkacak şeker yüklemesi yaptirssmmi ee hareketlerini hissedemedim olmadı çok hareketli bişey mi oldu acaba sonra her sancıyı doğum sancısı sanmalar doğunca da doydumu niye uyumuyor ne gaz yaptı sütum yetiyormu yani canım güzel ama zor bir yola girdin allah kolaylık versin tabi hepimize
TamamSonra bin kusur bisey çıkmıştı ama 700 800 'ün üstüne sevin canim %66si kadar artsa tamam diyolar
1037Sonra bin kusur bisey çıkmıştı ama 700 800 'ün üstüne sevin canim %66si kadar artsa tamam diyolar
Oy oy yaaaaa muhteşem çok şükür rabbime tebrik ederim ya Allah’a emanetsiniz1037çok şükür , başardık sanırım
Çok şükür canımOy oy yaaaaa muhteşem çok şükür rabbime tebrik ederim ya Allah’a emanetsiniz
Çok sevindim inan gözlerim dolu dolu yazıyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahÇok şükür canımteşekkür ederizzz hepinize İnşallah sağlıkla ilerler , hep güzel haber vermek nasip olur.
Birde ben omega ne kullandınız onu soracaktım.
Süreçle alakalı da bir fikrim yok , eğer hiç bir sıkıntı olmazsa başka doktora ne zaman gidicem ? Bu ilaçlara kim karar verecek bırak diye
Kalp atışını duyduktan sonra 1 ay sonrası için yeni doktoruma randevu almıştım ben.Çok sevindim inan gözlerim dolu dolu yazıyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahYanlış hatırlamıyorsam sen kese ve kalp atımı için gideceksin. Orada ilaçların bir kısmını Nicel Bey ayarlayacak. Sonra kendine bir dr bulman lazım. Omega desteğini tüp bebek merkezide hemen eline veriyorlar. Ama ben kendi doktoruma başlayınca almayı tercih etmiştim. O da ilk 3 ayda zaten mide hassasiyeti geliştiği için omega kullanmamı önermedi,sadece folik asit folidays, kan sulandırıcı ve progrestan kullanmamı söyledi. 4. Aydan itibaren elenatol 2 yi kullanmaya başladım. Yeni doktorun seni yönlendirir takılma bunlara şümdi keyfini çıkar HAMİLESİN gerçekten çok sevindim Rabbim dualarımızı duydu. Sağlıkla gelsin bebişimiz
Çok tatlısınızzz ya ,kalbinizi severimÇok sevindim inan gözlerim dolu dolu yazıyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahYanlış hatırlamıyorsam sen kese ve kalp atımı için gideceksin. Orada ilaçların bir kısmını Nicel Bey ayarlayacak. Sonra kendine bir dr bulman lazım. Omega desteğini tüp bebek merkezide hemen eline veriyorlar. Ama ben kendi doktoruma başlayınca almayı tercih etmiştim. O da ilk 3 ayda zaten mide hassasiyeti geliştiği için omega kullanmamı önermedi,sadece folik asit folidays, kan sulandırıcı ve progrestan kullanmamı söyledi. 4. Aydan itibaren elenatol 2 yi kullanmaya başladım. Yeni doktorun seni yönlendirir takılma bunlara şümdi keyfini çıkar HAMİLESİN gerçekten çok sevindim Rabbim dualarımızı duydu. Sağlıkla gelsin bebişimiz
Kalp atımında estrofemi kesmişti. Ben Acıbadem’de Hulusi Göktuğ Bey ile devam ettim. Son derece memnunum sakin tavırları güven veriyor. Her an ulaşılabilir olması da çok önemli. Detayları atlamıyor, şunu gidince söyleyim dediğim şeyleri çoktan halletmiş oluyor gereksiz ilaca karşı vitamin desteklerini kan tahlili yapmadan vermiyor. Ben çok memnunum bir sıkıntı yaşamadım umarım daha da yaşamam. Kesinlikle öneririm.Çok tatlısınızzz ya ,kalbinizi severim
O bir ay sonra gitmişsin ya o zamana kadar iğneler ilaçlar devam yani öyle mi ? Bir tek estrofemi mi kesiyordu? Siz Eskişehir de hangi doktora devam ettiniz
çok şükür canım ınan çok sevindim azmin ve sabrın ödülü maşallah rabbim hayırlısıyla kucağina almayı nasip etsin kese ve kalp atışı için nicel beye gidiyorsun sonra iyi bir dokdor bulmam gerekiyor ben sebahattin akyıl a gittim cokta memnunum progestani 3 ay kan sulandiriciyi doğuma kadar devam vitaminleri kendi dokdorun söyler zaten1037çok şükür , başardık sanırım
Ayy çok netleşti kafamdaKalp atımında estrofemi kesmişti. Ben Acıbadem’de Hulusi Göktuğ Bey ile devam ettim. Son derece memnunum sakin tavırları güven veriyor. Her an ulaşılabilir olması da çok önemli. Detayları atlamıyor, şunu gidince söyleyim dediğim şeyleri çoktan halletmiş oluyor gereksiz ilaca karşı vitamin desteklerini kan tahlili yapmadan vermiyor. Ben çok memnunum bir sıkıntı yaşamadım umarım daha da yaşamam. Kesinlikle öneririm.
Kardeşim de yeni doğum yaptı O ümitte Murat Şenol’a gitti O da gerçekten çok memnundu. Soran herkese tavsiye ediyor.
Progestanları 3 ay sonuna kadar kullanacaksın. Kan sulandırıcı doğuma kadar devam.
Sormak istediğin ne varsa çekinmeden sorabilirsin. Senin minik gelince popişine benim için de vur çok bekletti bizi
Teşekkür ederim ,Aminnnçok şükür canım ınan çok sevindim azmin ve sabrın ödülü maşallah rabbim hayırlısıyla kucağina almayı nasip etsin kese ve kalp atışı için nicel beye gidiyorsun sonra iyi bir dokdor bulmam gerekiyor ben sebahattin akyıl a gittim cokta memnunum progestani 3 ay kan sulandiriciyi doğuma kadar devam vitaminleri kendi dokdorun söyler zaten
Başardın canim başardın çok şükür1037çok şükür , başardık sanırım