- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 26
İnşallah ablacım bakalım hayırlısı olsunmaşallah canım çok net çıkmış bu sefer olcak allahin izniyle hayırlı olsun şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ablacım bakalım hayırlısı olsunmaşallah canım çok net çıkmış bu sefer olcak allahin izniyle hayırlı olsun şimdiden
Yaaa görünce çok sevindim kendim yapmışcasına inşallah kan değerin de çok güzel olur çok net bir sonuç, Allahım emeklerinin karşılığını versin aminkeşke bir kere kimyasal olan bidaha hiç olmasa. Korku sardı dört yanımı hshs
Olsun şuanda sevinme zamanı diyorum sonra kendime
Amiinn herkesin versin inşallahYaaa görünce çok sevindim kendim yapmışcasına inşallah kan değerin de çok güzel olur çok net bir sonuç, Allahım emeklerinin karşılığını versin amin
Pazartesi vericem@aylisee ne zaman kan veriyosun yaz bize mutlaka
Hadi güzel haberlerle gel inşallahPazartesi vericem
Böyle canım şuanHadi güzel haberlerle gel inşallah
Güzel haberlerle gell inşallah Dualarımız seninlePazartesi vericem
Aminn. Bugün silikleşti sanırım nasip işte :)Güzel haberlerle gell inşallah Dualarımız seninle
Hiç silikleşmiş durmuyor bebeğin bu sefer annesini bırakmayacakAminn. Bugün silikleşti sanırım nasip işte :)
Hayırlısı olsun
Bugün 11. Gün canım yine yaptım ama sonradan koyulaştı test çok dandık çıktı kanda güzel sonuçlar görmek nasip olsun inşallahHiç silikleşmiş durmuyor bebeğin bu sefer annesini bırakmayacak
İnşallahBugün 11. Gün canım yine yaptım ama sonradan koyulaştı test çok dandık çıktı kanda güzel sonuçlar görmek nasip olsun inşallah
Kan değerin nasıl canım? Umarım her şey istediğin gibidir. Allahım emeklerinin karşılığını versin inşallahBugün 11. Gün canım yine yaptım ama sonradan koyulaştı test çok dandık çıktı kanda güzel sonuçlar görmek nasip olsun inşallah
Bekliyorum canım haber edicemKan değerin nasıl canım? Umarım her şey istediğin gibidir. Allahım emeklerinin karşılığını versin inşallah
Çok sevindim canım. İki gün sonra artış için tekrar vereceksin. İnşallah katlanarak artar hayırlısı olsunPozitif çıktı
Çok şükür
Çok teşekkür ederimÇok sevindim canım. İki gün sonra artış için tekrar vereceksin. İnşallah katlanarak artar hayırlısı olsun
gözün aydın canım rabbim kucağina almayı nasip etsin değerin kaç çıktıPozitif çıktı
Çok şükür
Amiiiinnn , inşallahgözün aydın canım rabbim kucağina almayı nasip etsin değerin kaç çıktı