- 28 Temmuz 2021
- 418
- 401
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım serum bitmesini bekliyorumayliss transferin gerçekleştimi canım
Bebegin sımsıkı tutunsun sana inşallah canimEvet canım serum bitmesini bekliyorum
İnşallaaah teşekkür ederimBebegin sımsıkı tutunsun sana inşallah canim
Güncel fiyatları ben bilmiyorum şu an en iyi ayliss bilir sanirim ama fiyat ne ise ekstra bi 10 bin daha koy yanına en az artı ilaçlar malesefKızlar merhaba bende acıbadem de tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. Güncel fiyst hakkında bilgisi olan var mı ?
Yaaa haftaya da biz olucaz sabi4im. Nasıl geçti nasilsinizKızlarrrrr biz sünnet olduk D drama kralicesi
Bende güncel fiyatlar yok geçen seneki kâğıt hala elimde üçüncü denemem olduğu için hep indirimli gittimGüncel fiyatları ben bilmiyorum şu an en iyi ayliss bilir sanirim ama fiyat ne ise ekstra bi 10 bin daha koy yanına en az artı ilaçlar malesef
Ahh maşallah küçük adamaKızlarrrrr biz sünnet olduk D drama kralicesi
İyiyiz canım lokal anestezi ile 10 Dk da çıktık. Çıktığında ağlamıyordu . Evde huysuzlanıyoruz ağlıyor ilaçlar birazda uyutuyor galiba geçecek inşallahYaaa haftaya da biz olucaz sabi4im. Nasıl geçti nasilsiniz
Ayy çok heyecanlanıyorum ya. Ilk çiş biraz aciyomus galibahaber ver bana da nasıl oldugunuzuİyiyiz canım lokal anestezi ile 10 Dk da çıktık. Çıktığında ağlamıyordu . Evde huysuzlanıyoruz ağlıyor ilaçlar birazda uyutuyor galiba geçecek inşallah
Tamam canım yazarım sana gün günAyy çok heyecanlanıyorum ya. Ilk çiş biraz aciyomus galibahaber ver bana da nasıl oldugunuzu
maşallah canım son dönemece girmissin zaman ne çabuk geçiyor bu bakmış sin kucağında inşallah biz alıştık da bu gaz sancıları zorluyor biraz birde uyku düzeni kuramadık o yüzden hep yorgun ve uykusuzumCanım bugün 32+0 kontrolümüz vardı. İlk defa nst ye girdik. Kontrolde de her şeyin yolunda olduğunu söyledi doktorumuz. Bebek daha dönmemiş, 3 haftaya kadar döner inşallah diye konuştuk. 1760 gr, 42,5 cm boyunda imiş miniğim. Çalışabilir raporumu aldım nasipse 5 hafta daha çalışıp o haftaları doğum sonrasına aktarmayı düşünüyorum. Sen nasılsın alıştınız mı annesi kızınızla?
oldu da bitti maşallah diyelim o zaman en iyisi bebek yaptırmak sanırımKızlarrrrr biz sünnet olduk D drama kralicesi
sizinde sunnetiniz hayırlı olsun canım çabucak iyilesinYaaa haftaya da biz olucaz sabi4im. Nasıl geçti nasilsiniz
herşey dilediğin gibi olsun canım bu sefer olcak inşallahEvet canım serum bitmesini bekliyorum
Galiba öyle bizimde ilk tecrübeoldu da bitti maşallah diyelim o zaman en iyisi bebek yaptırmak sanırım
İnşallah allah razı olsunsizinde sunnetiniz hayırlı olsun canım çabucak iyilesin
aminnn ablacımherşey dilediğin gibi olsun canım bu sefer olcak inşallah