- 22 Aralık 2021
- 409
- 391
- 43
bu sefer olcak allahin izniyle canım hayırlı olsunBen bugün estrofeme başladım ,5inde kontrolüm varsizi habersiz bırakmak istemedim
İnşallah ablacım çok sağolbu sefer olcak allahin izniyle canım hayırlı olsun
pek iyi gittiğini söyleyemem canım benim kız ya emiyor ya ağlıyor başka bir seçenek yok ilk başta uykusu iyiydi şimdi uyutauyutamiyorumda nasıl öğretim bilmem siz ne durumdasınızkızlar naber nasıl gidiyor bebişlerle günler aylis senin transfer ne zaman
Canım merak etme bende aynı durumdayım. Uykusuzluktan iyice sersem gibiyimpek iyi gittiğini söyleyemem canım benim kız ya emiyor ya ağlıyor başka bir seçenek yok ilk başta uykusu iyiydi şimdi uyutauyutamiyorumda nasıl öğretim bilmem siz ne durumdasınız
Canım merak etme bende aynı durumdayım. Uykusuzluktan iyice sersem gibiyim
Bizde dün 2. Ay aşısı olduk 3 tane iğne vurdular huysuzlandık biraz. Bugün iyiyiz . Haftaya bebek mevlidimiz ardından sünnetimiz var gidiyor azıcık ucundanpek iyi gittiğini söyleyemem canım benim kız ya emiyor ya ağlıyor başka bir seçenek yok ilk başta uykusu iyiydi şimdi uyutauyutamiyorumda nasıl öğretim bilmem siz ne durumdasınız
2 inci ay aşısı benimde gözümü korkutuyor biraz fazla sanki birde ben rota aşısı yaptıricam ateş oldumu senin bebisler canım allah kabul etsin mevlidinizi sunnetinizde sorunsuz çabucak olsun bitsin cabucak iyilesin bizde anlaşıyoruz da benim kız hep yapışık duralım ıstiyor ayrildikmi kıyameti koparıyorBizde dün 2. Ay aşısı olduk 3 tane iğne vurdular huysuzlandık biraz. Bugün iyiyiz . Haftaya bebek mevlidimiz ardından sünnetimiz var gidiyor azıcık ucundangünlerimiz güzel geçiyor şükür anlaşıyoruz
Amin inşallah canım .Biraz ateşlendi yandı söndü durdu. Halsiz eli ayağı koyuverdi. Doktora fitil yazdırmıştım onu koydum. Gece uyudu ateşlenmedi şükür. Ah kucağı çok seviyorlar hele orda uyumayı koydun mu gözleri hemen açıyorlar. Çok güzel ama bütün işler kalıyor. Tüm gün koynumuzda dursada işleri gören olsa harika2 inci ay aşısı benimde gözümü korkutuyor biraz fazla sanki birde ben rota aşısı yaptıricam ateş oldumu senin bebisler canım allah kabul etsin mevlidinizi sunnetinizde sorunsuz çabucak olsun bitsin cabucak iyilesin bizde anlaşıyoruz da benim kız hep yapışık duralım ıstiyor ayrildikmi kıyameti koparıyor
Canım çok sevindim adına inşallah bu sefer sımsıkı tutunur miniğinKızlarçarşamba günü transferim var
Dualarınıza ihtiyacım var
Amiiin , inşallahCanım çok sevindim adına inşallah bu sefer sımsıkı tutunur miniğindualarımız seninle
Kızlarçarşamba günü transferim var
dualarim seninle canım bu sefer rabbim tamamını erdirsin hayırlısıyla sen ve tüm tedavi görenlerin emeklerini umutlarıni boşa çıkarmasınKızlarçarşamba günü transferim var
canım sen nasılsın nasıl gidiyor az kalmış senindeCanım çok sevindim adına inşallah bu sefer sımsıkı tutunur miniğindualarımız seninle
Canım bugün 32+0 kontrolümüz vardı. İlk defa nst ye girdik. Kontrolde de her şeyin yolunda olduğunu söyledi doktorumuz. Bebek daha dönmemiş, 3 haftaya kadar döner inşallah diye konuştuk. 1760 gr, 42,5 cm boyunda imiş miniğim. Çalışabilir raporumu aldım nasipse 5 hafta daha çalışıp o haftaları doğum sonrasına aktarmayı düşünüyorum. Sen nasılsın alıştınız mı annesi kızınızla?canım sen nasılsın nasıl gidiyor az kalmış seninde
Bu sefer olacak canim hadi insallahKızlarçarşamba günü transferim var
Canımm bol şans diliyorum sana inşallah pozitif sonuç görürsün Allah emeklerini boşa çıkarmasınKızlarçarşamba günü transferim var
Amin inşallah Allah razı olsun canımCanımm bol şans diliyorum sana inşallah pozitif sonuç görürsün Allah emeklerini boşa çıkarmasın
Amin inşallahBu sefer olacak canim hadi insallahdualarımız seninle