Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

pek iyi gittiğini söyleyemem canım benim kız ya emiyor ya ağlıyor başka bir seçenek yok ilk başta uykusu iyiydi şimdi uyutauyutamiyorumda nasıl öğretim bilmem siz ne durumdasınız
Canım merak etme bende aynı durumdayım. Uykusuzluktan iyice sersem gibiyim

Canım merak etme bende aynı durumdayım. Uykusuzluktan iyice sersem gibiyim
pek iyi gittiğini söyleyemem canım benim kız ya emiyor ya ağlıyor başka bir seçenek yok ilk başta uykusu iyiydi şimdi uyutauyutamiyorumda nasıl öğretim bilmem siz ne durumdasınız
Bizde dün 2. Ay aşısı olduk 3 tane iğne vurdular huysuzlandık biraz. Bugün iyiyiz . Haftaya bebek mevlidimiz ardından sünnetimiz var gidiyor azıcık ucundangünlerimiz güzel geçiyor şükür anlaşıyoruz

2 inci ay aşısı benimde gözümü korkutuyor biraz fazla sanki birde ben rota aşısı yaptıricam ateş oldumu senin bebisler canım allah kabul etsin mevlidinizi sunnetinizde sorunsuz çabucak olsun bitsin cabucak iyilesin bizde anlaşıyoruz da benim kız hep yapışık duralım ıstiyor ayrildikmi kıyameti koparıyor

Amin inşallah canım .Biraz ateşlendi yandı söndü durdu. Halsiz eli ayağı koyuverdi. Doktora fitil yazdırmıştım onu koydum. Gece uyudu ateşlenmedi şükür. Ah kucağı çok seviyorlar hele orda uyumayı koydun mu gözleri hemen açıyorlar. Çok güzel ama bütün işler kalıyor. Tüm gün koynumuzda dursada işleri gören olsa harika

canım sen nasılsın nasıl gidiyor az kalmış seninde
Canım bugün 32+0 kontrolümüz vardı. İlk defa nst ye girdik. Kontrolde de her şeyin yolunda olduğunu söyledi doktorumuz. Bebek daha dönmemiş, 3 haftaya kadar döner inşallah diye konuştuk. 1760 gr, 42,5 cm boyunda imiş miniğim. Çalışabilir raporumu aldım nasipse 5 hafta daha çalışıp o haftaları doğum sonrasına aktarmayı düşünüyorum. Sen nasılsın alıştınız mı annesi kızınızla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…