Sağlıkla gelsin canım allah yardımcımız olsun . Senin ki çok çok yakın duruyor bende sanci yok .Ben 69 kiloyla hamile kaldım şimdi 84,75 kilo yum bebek te 3 kiloda sağlıklı olsunlar ,olalım insallahaynen vakit geldi şükür ne biliyorum keselim dedi sen deki ağrı ve sıkıntıların hepsi bende de var birde hani adetin gelcek gibi olurda gelemez ya oda fazlasıyla var 10 gün önce 2800 gr di simdi nasıl bilmem 3 kilo olsa yeter dışarıda büyüsün napiyim benim mide ve iştahsizlik problemim çok oldu o yuzd3n pek yiyemedim kendimde almadım zaten bebişin ve sen kaç kilo aldınız
amin canım aynen her an herşey olabilir gibi maşallah sizin ikimizinde kilosu iyi bende 70 le hamile kaldım şimdi 77 yim artık 3 kilo olduysa ne mutlu bana ama sanmıyorum doğunca alcak artıkSağlıkla gelsin canım allah yardımcımız olsun . Senin ki çok çok yakın duruyor bende sanci yok .Ben 69 kiloyla hamile kaldım şimdi 84,75 kilo yum bebek te 3 kiloda sağlıklı olsunlar ,olalım insallah
Seninde çok iyi kilo durumun ve kilosu da çok normal ikibuçuk kilo üzerindeymiş. Sen zaten süpersin hiç kilo almamışsın hepsi bebek suyu plesanta ağırlığı neredeyse :)amin canım aynen her an herşey olabilir gibi maşallah sizin ikimizinde kilosu iyi bende 70 le hamile kaldım şimdi 77 yim artık 3 kilo olduysa ne mutlu bana ama sanmıyorum doğunca alcak artık
ne biliyorum canım korkuyorum ışte kilolu olursa daha iyi olcakmis gibi geliyor ben almak istedim de alamadım ki iştah yok mide berbat birde tansiyon sorunu çıktı tuzsuz yedim hamur işini kestim velhasıl durum buSeninde çok iyi kilo durumun ve kilosu da çok normal ikibuçuk kilo üzerindeymiş. Sen zaten süpersin hiç kilo almamışsın hepsi bebek suyu plesanta ağırlığı neredeyse :)
Hiç korkma ben de iri diye korktum çok ama aslında ikiside normal merak etme . Sen tuzsuz yiyerek sağlıklı beslemişsin en iyisini yapmışsın rahat olne biliyorum canım korkuyorum ışte kilolu olursa daha iyi olcakmis gibi geliyor ben almak istedim de alamadım ki iştah yok mide berbat birde tansiyon sorunu çıktı tuzsuz yedim hamur işini kestim velhasıl durum bu
Çok üzüldüm İnan ne yazacağımı bilmiyorum hiç. Veren de alan da Allah rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallahbiraz kendime gelince tekrar konuşalım hiç bilmiyorum ne yapacağımı
Allah biranönce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar selamlar , bir hareket oldu sürecinde ilgili yazmak istedim . Bugün 35+0 olduk çok şükür. Iki gün önce gece kanamam oldu hastaneye gittik 12 den 3 e kadar 2 kere nst ye girdim sorun çıkmadı. Bugün dr kontrolüm vardı. 4 doz ciğer geliştirici verdi . Bebek doğum kanalına girmiş heran herşey olabilir dedi . Haftaya persembe tekrar bakacak o zamana doğum olmazsa gün verecek ve doğum gerçekleşecek. Kanamam gelmeye devam ediyor çoğalırsa hastaneye gideceğiz. Şimdi az az geliyor kahverengiye dondu bakalım . Allahın izniyle inşallah az kaldı.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun .Amin, inşallahÇok üzüldüm İnan ne yazacağımı bilmiyorum hiç. Veren de alan da Allah rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah
Allah biranönce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kaybın için çok üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah sana ve isteyen herkeseKizlar çok sağolun yardımlarınız için ama ben bebeğimi kaybettimçok kanama alanım olduğu için kalbi durdu insallh sizler sağlıklı bı şekilde kucağınıza alırsınız
Aa hayırlı olsun canim. Nasıl oldu planlı değildi heralde. Iyi misiniz ikinizdekızlar prensesim geldi dün sezeryan oldum bugün taburcu olucam bebekte bend e iyiyiz
sağol canım iyiyiz şükür planlı değildi de çok sancim vardi kontrole aç gel demişti dokdor ne olur olmaz diye artık bekletmeyelim dediAa hayırlı olsun canim. Nasıl oldu planlı değildi heralde. Iyi misiniz ikinizde
Hayırlı olsun canım. İyi olmanıza çok sewindiö. Güle güle sağlıkla büyüt bebeğinikızlar prensesim geldi dün sezeryan oldum bugün taburcu olucam bebekte bend e iyiyiz
Gule güle büyüt canim. güzel ömrü olsunsağol canım iyiyiz şükür planlı değildi de çok sancim vardi kontrole aç gel demişti dokdor ne olur olmaz diye artık bekletmeyelim dedi
sağol canım siz alistiniz birbirinize birde biz alışsaydikGule güle büyüt canim. güzel ömrü olsun
amin canım sağol darısı sizlereHayırlı olsun canım. İyi olmanıza çok sewindiö. Güle güle sağlıkla büyüt bebeğini
Merhaba fiyat olarak ne kadardı acaba tüp bebekMerhaba. Ben de 38 yasindayim ve Nicel Beyin hastasiyim. 21 aralikta embriyo transferim yapildi. Nicel Bey'den memnunum. Elinden geleni yapti. Simdi sonucu bekliyorum. Hakkimizda hayirlisi.
Geçmiş olsun canım güle güle büyüt sağlıklı uzun ömrü olsun çok sevindimkızlar prensesim geldi dün sezeryan oldum bugün taburcu olucam bebekte bend e iyiyiz
Sen deneyimisin canim bizden kolay alisirsinsağol canım siz alistiniz birbirinize birde biz alışsaydik
amiin canım sağol hepimiz sağlıkla buyutelimGeçmiş olsun canım güle güle büyüt sağlıklı uzun ömrü olsun çok sevindim
valla canım bend e öyle diyordum kendi kendime ama zormuş ama güzel tabi şükür her çocuk ayrı bir maceraSen deneyimisin canim bizden kolay alisirsin