Çok sağol canımmmHayırlı olsun canım benim bebişin sımsıkı tutunsun sana içini gönlünü ferah tut bebeğine güvenne serumu bağladılar hiç serum görmedim ben
Ay inşallahHayırlı olsun canım. Yat dinlen bol bol keyfini çıkar. Geçmişteki olumsuz tecrübeni bırak sakın düşünme bu yeni bir bebekyeni başlangıç ben çok inanıyorum bu sefer olacak
Kaç haftalık oldu bebişinizHayırlı olsun canım. Yat dinlen bol bol keyfini çıkar. Geçmişteki olumsuz tecrübeni bırak sakın düşünme bu yeni bir bebekyeni başlangıç ben çok inanıyorum bu sefer olacak
Ay hadi inşallah güzel etki ederÇok sağol canımmmbağışıklık güçlendiriyormuş herhalde kuzum ilki tutmayınca bunu önerdiler
TamamdırAy hadi inşallah güzel etki ederBolca dinlen, beslenmene dikkat et canım. Protein ağırlıklı ve meyve, kuruyemiş destekli en az 2-2,5 litre su içmeyi de unutma. Bu arada Embriyoglue da uyguladılar mı?
Çok güzelTamamdırEvet su içmiyorum pek ona dikkat etmeliyim.
Sağolunevet uygulandı
HahahaÇok güzelsu içmeyi ben de çok unuturdum normal hayatta ama tüp bebekte su içmek çok önemli. Şimdi içtiğim suyu hayatımın hiç bir döneminde bu kadar içmedim bolca su iç de bebişe yarasın. Güzel haberlerini bekliyoruz
Vallahi günden güne daha iyiyim tabi. Ama dikiş yerlerim hala çok aciyo ya. Onun haricinde bebekte bende ıyiyiz çok şükür sen nasilsin doğum tarihin belli oldu muD drama kralicesi nasılsın ayaklandın mı bebeğinle nasıl geçiyor zaman
Kız ben doğurdum yaVallahi günden güne daha iyiyim tabi. Ama dikiş yerlerim hala çok aciyo ya. Onun haricinde bebekte bende ıyiyiz çok şükür sen nasilsin doğum tarihin belli oldu mu
26 hafta oldu canım.Kaç haftalık oldu bebişiniz
Sen nasılsın Nası gidiyor transfer sonrası? Seninle tekrar yaşıyorum sanki bu süreci..Kaç haftalık oldu bebişiniz
Dişim ağrıyor ara ara 4-5 saat geçmiyor mahvetti beniSen nasılsın Nası gidiyor transfer sonrası? Seninle tekrar yaşıyorum sanki bu süreci..
Tatlım dişin için karanfil koy ağrıyan yere ağrısını alır. Göbek morlukları 24.haftamdayım bende de hala devam, alışıyorsun merak etme ama kolonyalı pamuk ile uygulama sonrası bastırmanı öneririm. Kasıkta ve karında da batma olacak diye kaide kural yok. Çoğu kişi transfer sürecini belirtisiz geçiriyor, endişelenmek yok. Kabızlık için de kuru kayısı, incir ve kuru erik ye mutlaka. Geçmiş olsun canım.Dişim ağrıyor ara ara 4-5 saat geçmiyor mahvetti beni
Afedersiniz tuvalete de çıkamıyorum
Bu sefer göbeğim morardı çok kötü bir şeymiş.
Kasıkta karında ufacık batma bile yok hiç böyle hayal etmedim kötü bir şey mi onu da bilmiyorum kafam karışık
Ah diş işi girince araya neye uğradığımı şaşırdımTatlım dişin için karanfil koy ağrıyan yere ağrısını alır. Göbek morlukları 24.haftamdayım bende de hala devam, alışıyorsun merak etme ama kolonyalı pamuk ile uygulama sonrası bastırmanı öneririm. Kasıkta ve karında da batma olacak diye kaide kural yok. Çoğu kişi transfer sürecini belirtisiz geçiriyor, endişelenmek yok. Kabızlık için de kuru kayısı, incir ve kuru erik ye mutlaka. Geçmiş olsun canım.
Endişelenme canım bende hiç karın kasık ağrısı yerleşme kanaması vs olmamıştı. Pozitif ol bebişin seninleAh diş işi girince araya neye uğradığımı şaşırdımKayısı aldım bugün inşallah faydası olur
inşallah endişelenmesem daha rahat geçecek :) teşekkür ederim
YaaaEndişelenme canım bende hiç karın kasık ağrısı yerleşme kanaması vs olmamıştı. Pozitif ol bebişin seninle
Heyecanını hiç kaybetme başka şeylerle ilgilen çokta odaklanma zaman çabuk geçsinYaaaSen öyle diyince heyecanlandım
Çok sağol canım kendime geldim sayenizdeHeyecanını hiç kaybetme başka şeylerle ilgilen çokta odaklanma zaman çabuk geçsin
canım diş için karanfil öneririm kabızlık icinse şimdi heryer kayısı erik bunlardan ye tazeledi daha çabuk işe yarar açkarnina 1 kaşık zeytin yağıda fayda ediyor kendini zorlama nasılsa tuvalette 1 gün ye bunları bak göreceksin kendiliğinden hallolmus zaten stres yapma diyemiyorum elde değil mecbur oluyor ama belirti arama ilk zaman pek belirti olmuyor ki rahat olup tadını çıkarmaya çalışAh diş işi girince araya neye uğradığımı şaşırdımKayısı aldım bugün inşallah faydası olur
inşallah endişelenmesem daha rahat geçecek :) teşekkür ederim