Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Çok sağol canımmm 😍 bağışıklık güçlendiriyormuş herhalde kuzum ilki tutmayınca bunu önerdiler
Ay hadi inşallah güzel etki eder🙏🏻 Bolca dinlen, beslenmene dikkat et canım. Protein ağırlıklı ve meyve, kuruyemiş destekli🌸 en az 2-2,5 litre su içmeyi de unutma. Bu arada Embriyoglue da uyguladılar mı?

Tamamdır ☺️ Evet su içmiyorum pek ona dikkat etmeliyim.
Sağolun 🙏 evet uygulandı ❤️
Çok güzel 👍🏻 su içmeyi ben de çok unuturdum normal hayatta ama tüp bebekte su içmek çok önemli. Şimdi içtiğim suyu hayatımın hiç bir döneminde bu kadar içmedim🙈 bolca su iç de bebişe yarasın. Güzel haberlerini bekliyoruz 👋

Sen nasılsın Nası gidiyor transfer sonrası? Seninle tekrar yaşıyorum sanki bu süreci..
Dişim ağrıyor ara ara 4-5 saat geçmiyor mahvetti beni 🙄
Afedersiniz tuvalete de çıkamıyorum 🙄
Bu sefer göbeğim morardı çok kötü bir şeymiş.
Kasıkta karında ufacık batma bile yok hiç böyle hayal etmedim kötü bir şey mi onu da bilmiyorum kafam karışık 🤔

Dişim ağrıyor ara ara 4-5 saat geçmiyor mahvetti beni 🙄
Afedersiniz tuvalete de çıkamıyorum 🙄
Bu sefer göbeğim morardı çok kötü bir şeymiş.
Kasıkta karında ufacık batma bile yok hiç böyle hayal etmedim kötü bir şey mi onu da bilmiyorum kafam karışık 🤔
Tatlım dişin için karanfil koy ağrıyan yere ağrısını alır. Göbek morlukları 24.haftamdayım bende de hala devam, alışıyorsun merak etme ama kolonyalı pamuk ile uygulama sonrası bastırmanı öneririm. Kasıkta ve karında da batma olacak diye kaide kural yok. Çoğu kişi transfer sürecini belirtisiz geçiriyor, endişelenmek yok. Kabızlık için de kuru kayısı, incir ve kuru erik ye mutlaka. Geçmiş olsun canım.

Tatlım dişin için karanfil koy ağrıyan yere ağrısını alır. Göbek morlukları 24.haftamdayım bende de hala devam, alışıyorsun merak etme ama kolonyalı pamuk ile uygulama sonrası bastırmanı öneririm. Kasıkta ve karında da batma olacak diye kaide kural yok. Çoğu kişi transfer sürecini belirtisiz geçiriyor, endişelenmek yok. Kabızlık için de kuru kayısı, incir ve kuru erik ye mutlaka. Geçmiş olsun canım.
Ah diş işi girince araya neye uğradığımı şaşırdım 🥲Kayısı aldım bugün inşallah faydası olur ☺️
inşallah endişelenmesem daha rahat geçecek :) teşekkür ederim 🙏💓

Ah diş işi girince araya neye uğradığımı şaşırdım 🥲Kayısı aldım bugün inşallah faydası olur ☺️
inşallah endişelenmesem daha rahat geçecek :) teşekkür ederim 🙏💓
canım diş için karanfil öneririm kabızlık icinse şimdi heryer kayısı erik bunlardan ye tazeledi daha çabuk işe yarar açkarnina 1 kaşık zeytin yağıda fayda ediyor kendini zorlama nasılsa tuvalette 1 gün ye bunları bak göreceksin kendiliğinden hallolmus zaten stres yapma diyemiyorum elde değil mecbur oluyor ama belirti arama ilk zaman pek belirti olmuyor ki rahat olup tadını çıkarmaya çalış

X