Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Bende riskli diye duymuştum. Ama değil demek ki. Hayırlısı olsun teşekkür ederim cevaplarınız için

M minikkusum26 bugün kan verecektin. Güzel haberlerini bekliyoruz canım Dualarım seninle..
Canım kan vermekten vazgeçtim eşimi ikna edemedim strese girmemden korkuyor gününde yani 4 nisanda vermeye karar verdik. Ama ben en azından içimi rahatlatmak için evde testi yaptım. Sonuç güzel sanki İnşallah kan testim de güzel gelir Pazartesi günü

Eklentiler

• 17680570-2F1B-45DC-9C92-3E5A6E21B171.jpeg
    129,6 KB · Görüntüleme: 33
Çok sevindimmm canım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah değerlerinde güzel çıkar hiç endişe etme

Maşallah Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah kandada güzel artışı görürüz

Kızlar benim kahverengi kanamam geldi. Hemen hasteneye gittim. Dr bir sıkıntı yok, istirahat et dedi ama içime sinmedi. Böyle bir şey yaşayan duyduğunuz birileri var mı? Çok korkuyorum. Ne olur dua edin

leke gibi değil de kanama gibi daha çok. Gördüm keseyi ama kalp atısını duyamadık. Dr çok küçük , buradaki makinalar yetersiz dedi inşalkah doğru anlamıştır. Pazartesi kontrolüm var umarım bişey olmamışstır.

Gönlünü ferah tut canım Bebek ve rahim büyüdüğü için bu tarz lekelenmeler olabiliyor sanırım. Pembe ve kahverengi olunca korkmayın diyorlar kırmızıya dönmesin yeter ki. Biraz dinlenmek iyi gelecektir. Pazartesi güzel haberler vereceksin bunu düşün

miktarı değil rengi önemli daha küçük olduğu için duyulmaz kalp atışı sen bol bol dinlen stres yapma nicel beye mi gittin başka bir dokdorami

Kahverengiye korkma zaten doktora da gitmişsin bol istirahat et ve bol su iç. Bana kanamam olduğunda doktor böyle kanamalara alissan iyi olur demisti

geç bi saatti o yüzden Şehir Hastanesi’ne gittik. Sağolsunlar ilgilendiler ama makina nası yetersiz olur anlamadım. Pazartesi günü öğrenicem bakalım

Kızlarrrr nasılsınız Ramazan nasıl geçiyor aramızda oruç tutan var mı. Tutmayı önermiyorlar diye başlamadım ben siz ne durumdasınız
Bende tutmuyorum bu sene. Benim aşırı bel ağrılarım başladı çok kilo aldığım için mi bilmiyorum. Tutsam mi acaba az kilo alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…