- 23 Aralık 2021
- 192
- 185
- 40
Bende riskli diye duymuştum. Ama değil demek ki. Hayırlısı olsun teşekkür ederim cevaplarınız içinyok riskli değil neden riskli olsun ki? normal cinsel birliktelikten daha farklı bişey değil. ben ki çok şiddetli kanamayla gittiğimde bile vajinal muayene yaptılar. o şekilde daha net görüyolar daha çok küçük olduğu için. bidaha da vajinal muayene olmadım zaten hep karından
Canım kan vermekten vazgeçtim eşimi ikna edemedim strese girmemden korkuyor
Çok sevindimmm canım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahCanım kan vermekten vazgeçtim eşimi ikna edemedim strese girmemden korkuyorgününde yani 4 nisanda vermeye karar verdik. Ama ben en azından içimi rahatlatmak için evde testi yaptım. Sonuç güzel sanki İnşallah kan testim de güzel gelir Pazartesi günü
Maşallah Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah kandada güzel artışı görürüzCanım kan vermekten vazgeçtim eşimi ikna edemedim strese girmemden korkuyorgününde yani 4 nisanda vermeye karar verdik. Ama ben en azından içimi rahatlatmak için evde testi yaptım. Sonuç güzel sanki İnşallah kan testim de güzel gelir Pazartesi günü
Sağol canım artık üç gün daha bekleyip kan değeri artışlarını takip edeceğim, umarım bu test de aldatıcı değildirMaşallah Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah kandada güzel artışı görürüz
M minikkusum26 tebrik ederim canım allahım hayırlısı yla kucağina almayı nasip etsin inşallah kan tahlili sonucun kaç çıkacak bakalım
Teşekkür ederim canım inşallah güzel yüksek yüksek değerler görürüz de stres olmamM minikkusum26 tebrik ederim canım allahım hayırlısı yla kucağina almayı nasip etsin inşallah kan tahlili sonucun kaç çıkacak bakalım
Gönlünü ferah tut canımleke gibi değil de kanama gibi daha çok. Gördüm keseyi ama kalp atısını duyamadık. Dr çok küçük , buradaki makinalar yetersiz dedi inşalkah doğru anlamıştır. Pazartesi kontrolüm var umarım bişey olmamışstır.
miktarı değil rengi önemli daha küçük olduğu için duyulmaz kalp atışı sen bol bol dinlen stres yapma nicel beye mi gittin başka bir dokdoramileke gibi değil de kanama gibi daha çok. Gördüm keseyi ama kalp atısını duyamadık. Dr çok küçük , buradaki makinalar yetersiz dedi inşalkah doğru anlamıştır. Pazartesi kontrolüm var umarım bişey olmamışstır.
Kahverengiye korkma zaten doktora da gitmişsin bol istirahat et ve bol su iç. Bana kanamam olduğunda doktor böyle kanamalara alissan iyi olur demistileke gibi değil de kanama gibi daha çok. Gördüm keseyi ama kalp atısını duyamadık. Dr çok küçük , buradaki makinalar yetersiz dedi inşalkah doğru anlamıştır. Pazartesi kontrolüm var umarım bişey olmamışstır.
geç bi saatti o yüzden Şehir Hastanesi’ne gittik. Sağolsunlar ilgilendiler ama makina nası yetersiz olur anlamadım. Pazartesi günü öğrenicem bakalımGönlünü ferah tut canımBebek ve rahim büyüdüğü için bu tarz lekelenmeler olabiliyor sanırım. Pembe ve kahverengi olunca korkmayın diyorlar kırmızıya dönmesin yeter ki. Biraz dinlenmek iyi gelecektir. Pazartesi güzel haberler vereceksin bunu düşün
Bende tutmuyorum bu sene. Benim aşırı bel ağrılarım başladı çok kilo aldığım için mi bilmiyorum. Tutsam mi acaba az kilo alirimKızlarrrr nasılsınız Ramazan nasıl geçiyor aramızda oruç tutan var mı. Tutmayı önermiyorlar diye başlamadım ben siz ne durumdasınız
Limoncicegi43 bende baslayamadim bulantılar hala devam aç karnına daha kötü oluyorum o yüzden sonraki senelerde telafi ederim allahin izniyle bebişler büyüsün dimi senin oğlan nasıl büyümüştür karnin iyice isim düşündünüzmu