Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Bende tutmuyorum bu sene. Benim aşırı bel ağrılarım başladı çok kilo aldığım için mi bilmiyorum. Tutsam mi acaba az kilo alirim😊😊
canim benim geçen hafta bel ağ rim vardı bacağıma vuruyordu dokdor süt ürünlerini çok tuket dedi magnezyum eksikliği yaparmış aklında bulunsun kaç kilo aldın istahin nasıl her şeyi yiyebiliyormusun

Bende tutmuyorum bu sene. Benim aşırı bel ağrılarım başladı çok kilo aldığım için mi bilmiyorum. Tutsam mi acaba az kilo alirim😊😊
Valla kuzum bel ağrısından çok sürekli bi tarafıma çok yatamıyorum kaburgalarım açıyor gibi sürekli dönüp duruyorum . 5-6 kilo falan aldım herlde 🤭. Aslın da bende tutmak istiyorum ama korkuyorum ebeler önermiyor gece eşimle biraz atıştırıyorum sabah kalkıncada aşırı yemiyorum pekde fark etmeyecek aslında oruç tutsam.çünkü hamileyim diye aşırı yemeye içmeye yüklenmiyorum . Sen kaç kilo aldın canım sen bide çalışıyordun

Limoncicegi43 Limoncicegi43 bende baslayamadim bulantılar hala devam aç karnına daha kötü oluyorum o yüzden sonraki senelerde telafi ederim allahin izniyle bebişler büyüsün dimi senin oğlan nasıl büyümüştür karnin iyice isim düşündünüzmu
Artık bende seneye diye düşünüyorum ya Büyüdük baya belli ediyor bebik kendini . İsim konusunda benim eşim herşeye olmaz diyor😂bi Alparslan’da hem Fikiriz. Sen cinsiyet öğrenemedin mi daha🤦‍♀️😀

aynen canin seneye ek gıdaya geçmiş olursa tutabilirsin senin doğum hangi ay da olcak alparslanda güzel malesef göstermiyor benimki hala çarşamba gidicem bakalım bu sefer çikolata yiyip gidicem sevmiyor ya tatlı belki rahatsız olur😊
Kırkıncı hafta tam 6 Ağustosa denk geliyor öncesi sonrası bilmiyorum artık😅 ben hep çikolata yemeden gitmiştim çok kımıldarda dönüp durur göstermez diye ama benimki hep uyuyordu kımıldadiğını göremedim ultrosonda 😅

Valla kuzum bel ağrısından çok sürekli bi tarafıma çok yatamıyorum kaburgalarım açıyor gibi sürekli dönüp duruyorum . 5-6 kilo falan aldım herlde 🤭. Aslın da bende tutmak istiyorum ama korkuyorum ebeler önermiyor gece eşimle biraz atıştırıyorum sabah kalkıncada aşırı yemiyorum pekde fark etmeyecek aslında oruç tutsam.çünkü hamileyim diye aşırı yemeye içmeye yüklenmiyorum . Sen kaç kilo aldın canım sen bide çalışıyordun
5 kilo almışım bende. Ama benim kasik ağrım da çok ya. Kasılma falan mi acaba bunlar. Bu hafta sonu detaylı var bakalım sorcam

canim benim geçen hafta bel ağ rim vardı bacağıma vuruyordu dokdor süt ürünlerini çok tuket dedi magnezyum eksikliği yaparmış aklında bulunsun kaç kilo aldın istahin nasıl her şeyi yiyebiliyormusun
E ben magnezyum da kullanıyorum bide. Işteyim asiri iyi herşeyi yemek istiyorum.

Kırkıncı hafta tam 6 Ağustosa denk geliyor öncesi sonrası bilmiyorum artık😅 ben hep çikolata yemeden gitmiştim çok kımıldarda dönüp durur göstermez diye ama benimki hep uyuyordu kımıldadiğını göremedim ultrosonda 😅
benimde eylülün ilk haftası diyor dokdor 1 ay var aramızda seninle ama sezeryan da 38 inci haftada doğuyor benimki çok hareketli de bacakları inadına acmiyorki

leke gibi değil de kanama gibi daha çok. Gördüm keseyi ama kalp atısını duyamadık. Dr çok küçük , buradaki makinalar yetersiz dedi inşalkah doğru anlamıştır. Pazartesi kontrolüm var umarım bişey olmamışstır.
Canım naptın muayenen nasıl geçti? Umarım güzel haberler vardır sende. Benim de bugün test günümdü sonuç 993🥰 iki gün sonra tekrar kan testi istedi artışı görmek için. İki hafta sonra da kalp atışı için randevu verilecekmiş. Bana yine beklemeler😅

Canım naptın muayenen nasıl geçti? Umarım güzel haberler vardır sende. Benim de bugün test günümdü sonuç 993🥰 iki gün sonra tekrar kan testi istedi artışı görmek için. İki hafta sonra da kalp atışı için randevu verilecekmiş. Bana yine beklemeler😅
maşallah canım değerin cok guzel allahim hayırlısıyla kucağina almayı nasip etsin inşallah evet bundan sonra hep bir dahaki kontrolü bekliceksin sabırsızlıkla🤗

maşallah canım değerin cok guzel allahim hayırlısıyla kucağina almayı nasip etsin inşallah evet bundan sonra hep bir dahaki kontrolü bekliceksin sabırsızlıkla🤗
Canım teşekkür ederim amin inşallah 🙏🏻 ben de değeri duyunca çok sevindim. Artık sabırsızlıkla kalp atışını bekleyeceğim 🤲

Canım çok güzel artmış değerin. 2 gün sonrada güzel artacak hiç merak etme🙏 Benim kanamam devam ediyor. Ama eski kanamaymış dinleniyorum bakalım takipteyiz. Kalp atısını duydum 😇 rüya gibiydi. İnşallah tamamına erer sağlıkla kucaklarız🙏

Canım çok güzel artmış değerin. 2 gün sonrada güzel artacak hiç merak etme🙏 Benim kanamam devam ediyor. Ama eski kanamaymış dinleniyorum bakalım takipteyiz. Kalp atısını duydum 😇 rüya gibiydi. İnşallah tamamına erer sağlıkla kucaklarız🙏
Canım inşallah güzel artış görürüm yarın. Kalp atışını duymuşsun çok güzel, sağlıkla kucağına da alırsın inşallah 🥰
lotuscicegi26 lotuscicegi26 M minikkusum26 gözünüz aydın kızlar rabbim sağlıklı bi hamilelik sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah😍
Amin inşallah canım 🙏🏻

X