Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Evet canım ayakları kasıklarımda aşağıda orda kımıldandı durdu. Elini dayadık 3-4 defa hissettti amin seninde yakındır artık hissettirir inşallah
Ah inşallah ya. Daha ben kendim hissettiğim şeyin bebek olup olmadığına emin olamıyorum. Eşim de çok istiyo inşallah yakında bizde hissederiz

Reactions: Siu
Merhaba, açıkçası zaman geçmek bilmiyor. Bugün transfer gününü saymazsak 6.gün. Bu sabahki akıntımda tırnak ucu kadar kahverengi leke gördüm iç çamaşırımda öğlen yani az önce de çizgi halinde lekelenme var. Reglim 4 gün geçti gelecek diye korkuyorum. Buna benzer durum yaşayan oldu mu?

Merhaba, yerleşme kanaması olabilir. inşallah öyledir. Ped takibi yap bakalım.

şu an o kadar iğne ve ilaca rağmen adet olman mümkün değil ilaçlar baskılıyo. 6. gün yerleşme kanaması için süper zamanlama güzel düşünelim güzel olsun herşey az kalmış yolu yarılamışsın kan testi için

Benim de ara ara kahverengi lekelenmem oluyor. Bazen kasıklarım ağrıyor. Bunu yaşayan var mıdır? Bir sorun var diye çok korkuyorum. Allah yardımcımız olsun
kasık ağrısı çok çok normal bi durum yani benim transferin 2. 3 .günü bi başladı kasıklarım hala daha ağrıyo ara kanamalarım olmadı benim 7. haftada kuvvetli bi kanamam olmuştu. yani lekelenmen olsun yada olmasın kötüye işaret değil. ama kanama renginin kahverengi lması güzel en azından. kırmızı yada açık pembe olursa problem olabiliyo

Evet yol yarılandı haftaya bugün öğreniriz ne olduğunu

İnternette okuyorum dış gebelik, düşük bit sürü şey... Rabbim hepimizinkini korusun inşallah

İnternette okuyorum dış gebelik, düşük bit sürü şey... Rabbim hepimizinkini korusun inşallah
ahh canım bilmez miyim? insanın yüreğindeki o korku hiç bitmiyo. her aşamada başka bişeyden korkuyosun. mesela ben 20. haftamdan bildiriyorum bebeğimin hareketlerini hissedip hissedemediğimi anlayamadığım için kafayı yiyorum 1 hafta önce doktordaydım üstelik. o kafa hiç bi zaman rahatlamayacak.

İnşallah öyledir canım şu an ped takibi yapıyorum. İzin aldım 4 gün dinleneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…