- 3 Mart 2022
- 419
- 621
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ilk transferimde yaptırmıştım dayanamayıp 9. gün. pozitif olduğunu biliyodum çünkü. ama sonrası pek mutlu gitmedi. o yüzden önermem. çok dayanamıyosan erken gebelik testi yapZamanından önce kan testi verdiğimizde Nicel hoca ne tepki veriyor acaba? aranızda bunu deneyimleyen oldu mu arkadaşlar?
Zamanından önce 2 şer gün arayla 3 kez baktırdım. Acıbademe ilk testte söyledim Nicel Bey’e. Değerleri sordu sadece bizde tekrarlayalım burda dedi bişey demedi. Ama Nicel Beycim sağolsun sağı solu pek belli olmuyor. Bazen keyifsiz suratı asık olabiliyor. Öyle olsaydı söylemeyecektim.Zamanından önce kan testi verdiğimizde Nicel hoca ne tepki veriyor acaba? aranızda bunu deneyimleyen oldu mu arkadaşlar?
Erken gebelik testine cesaretim yok canım. Direkt kan testi vermeyi düşünüyorum ama vakti konusunda kararsızımben ilk transferimde yaptırmıştım dayanamayıp 9. gün. pozitif olduğunu biliyodum çünkü. ama sonrası pek mutlu gitmedi. o yüzden önermem. çok dayanamıyosan erken gebelik testi yap
Erken gebelik testi yapmayacağım ona eminim. Kan testinde görünce emin olacağım çünkü. Çabuk strese giren biri olduğum için belki test gününe yakın yapmak istiyor gibiyim. 1 nisan şakası yapmaz umarım banaZamanından önce 2 şer gün arayla 3 kez baktırdım. Acıbademe ilk testte söyledim Nicel Bey’e. Değerleri sordu sadece bizde tekrarlayalım burda dedi bişey demedi. Ama Nicel Beycim sağolsun sağı solu pek belli olmuyor. Bazen keyifsiz suratı asık olabiliyor. Öyle olsaydı söylemeyecektim.
Bence sen Nicel Bey’i düşünme kendin hazır mısın? En önemlisi o.
Kan testinde gördüğün değer seni tatmin etmeyebilir. Ben de böyle oldu. Bu sefer düzenli yükseliyor mu diye kafama takıp gün aşırı gitmeye başladım. Strese soktum kendimi. Bunları göze al yaptırmak istiyorsan yaptır
Erken gebelik testi yaptın mı?
normal test günün ne zaman? kan testi için 9 yada 10 günden önce yapma öyleyseErken gebelik testi yapmayacağım ona eminim. Kan testinde görünce emin olacağım çünkü. Çabuk strese giren biri olduğum için belki test gününe yakın yapmak istiyor gibiyim. 1 nisan şakası yapmaz umarım bana
Transfer günüm 22 Mart, Normal test günüm 4 nisan demişlerdi ama sanırım dayanamayacağım o tarihe kadar. 10.günde yani 1 nisanda kan vermeyi düşünüyorum İnşallah güzel sonuçla karşılaşırımnormal test günün ne zaman? kan testi için 9 yada 10 günden önce yapma öyleyse
inşallah canım pozitiftir. bizi habersiz bırakmaTransfer günüm 22 Mart, Normal test günüm 4 nisan demişlerdi ama sanırım dayanamayacağım o tarihe kadar. 10.günde yani 1 nisanda kan vermeyi düşünüyorum İnşallah güzel sonuçla karşılaşırım
inşallah canım aslında evde yapsan oda çıkar bizede haber verTransfer günüm 22 Mart, Normal test günüm 4 nisan demişlerdi ama sanırım dayanamayacağım o tarihe kadar. 10.günde yani 1 nisanda kan vermeyi düşünüyorum İnşallah güzel sonuçla karşılaşırım
çok sevindim canım. en azından hissedebiliosun bebeğini ben hissedemiyorum senin bebiş için ben yine kız hissediyorum bakalım ne çıkacakmrb kızlar bugün kontrolüm vardı bebis iyi şükür gelişimi güzel sorun yok dedi dokdor ama çoook inatçı cinsiyetini göstermedi dokdor o kadar uğraştı bacak bacak üstune atmış öyle yatiyohaftaya bir daha bakalım dedi ama sanmıyorum o zamanda göstermez sanki hayırlısı olsun şükür sağlıklı ama merakta ediyoruz bir tane birşey alamadım belli olmayınca
Güzel sonuçlar alırsın inşallah. İyi haberlerini bekliyoruzTransfer günüm 22 Mart, Normal test günüm 4 nisan demişlerdi ama sanırım dayanamayacağım o tarihe kadar. 10.günde yani 1 nisanda kan vermeyi düşünüyorum İnşallah güzel sonuçla karşılaşırım
Hayırlısı olsun, cinsiyetini illaki öğreneceksiniz mühim olan sağlıklı olması geç olsun da güç olmasınmrb kızlar bugün kontrolüm vardı bebis iyi şükür gelişimi güzel sorun yok dedi dokdor ama çoook inatçı cinsiyetini göstermedi dokdor o kadar uğraştı bacak bacak üstune atmış öyle yatiyohaftaya bir daha bakalım dedi ama sanmıyorum o zamanda göstermez sanki hayırlısı olsun şükür sağlıklı ama merakta ediyoruz bir tane birşey alamadım belli olmayınca
nicel hocada kalp atışına gittik direk. vajinal bakmıştıHanımlar merhaba ilk kese muayenesi vajinal mi oluyor?
aynen canım sağolHayırlısı olsun, cinsiyetini illaki öğreneceksiniz mühim olan sağlıklı olması geç olsun da güç olmasın
evet canımHanımlar merhaba ilk kese muayenesi vajinal mi oluyor?
sağol canım senin ilk olduğu için henüz anlayamiyirsun hareketlerini ama nasılsa hissedirecek kendini sana ben artık bir tahminde bulunamiyorum haftaya çikolata yiyip gidicem sevmiyor yabelki rahatsız olursa gösterirçok sevindim canım. en azından hissedebiliosun bebeğini ben hissedemiyorum senin bebiş için ben yine kız hissediyorum bakalım ne çıkacak
Vajinal kontrol riskli değil mi?nicel hocada kalp atışına gittik direk. vajinal bakmıştı
yok riskli değil neden riskli olsun ki? normal cinsel birliktelikten daha farklı bişey değil. ben ki çok şiddetli kanamayla gittiğimde bile vajinal muayene yaptılar. o şekilde daha net görüyolar daha çok küçük olduğu için. bidaha da vajinal muayene olmadım zaten hep karındanVajinal kontrol riskli değil mi?