- 28 Temmuz 2021
- 418
- 401
Ne zaman kontrolün artık cinsiyetin belli olur sizindeaynen canım haklisin madden çökertti bizide allah yardımcımız olsun daha bunun doğumu var hazırlıkları var ve her şey çok pahalı basladinmi ufaktan alışverişe ben daha bişey almadım cinsiyet öğrenmeyince
Kız ne ufaktanı Benim hazırlıklar tamam sayılır
çarşamba ya aldım bir hafta var inşallah gösterirNe zaman kontrolün artık cinsiyetin belli olur sizinde
Gösterir gösterir artık hayırlısı gelsin inşallah görmek için tam vakti artıkçarşamba ya aldım bir hafta var inşallah gösterir
ayy inşallah canımGösterir gösterir artık hayırlısı gelsin inşallah görmek için tam vakti artık
kız maşallah neler aldınKız ne ufaktanı Benim hazırlıklar tamam sayılır
İyi yapmışsın canım dursun kenarda alınacaklar bitmezkız maşallah neler aldınsana diyorum da bebek arabasıyla araba koltuğunu bende aldım
ne 30 muuuuİyi yapmışsın canım dursun kenarda alınacaklar bitmez.
Bebek arabası puset , Park yatak , oturduğum odaya küçük beşik, battaniyeler, babynest yastık yorgan , iki tane 10 lu hastane çıkışı, 30 u aşkın alt üst takım küçüklü büyüklü ,eldiveni önlüğü çorabı emziği Kaşığı …
aklıma gelen olarak kıyafet dolabı ,küveti , oyun halısı bakım ürünleri alınacak daha.
Tabi bunlar tek başıma olmadı kayınvalidem bi yandan annem bi yandan ben bi yandantoplama kampı
ne 30 muuuuanam ben 3 4 takım aldım çok mu oldu acaba diyorum
canım kiyafet fazla alma derimcama almışsin çünkü cok cabuk buyuyorlar ve küçük geliyo giydirneden ayina göre alsan daha iyi olur birde bazılarını kalıbı küçük olur yani birden alma derimİyi yapmışsın canım dursun kenarda alınacaklar bitmez.
Bebek arabası puset , Park yatak , oturduğum odaya küçük beşik, battaniyeler, babynest yastık yorgan , iki tane 10 lu hastane çıkışı, 30 u aşkın alt üst takım küçüklü büyüklü ,eldiveni önlüğü çorabı emziği Kaşığı …
aklıma gelen olarak kıyafet dolabı ,küveti , oyun halısı bakım ürünleri alınacak daha.
Tabi bunlar tek başıma olmadı kayınvalidem bi yandan annem bi yandan ben bi yandantoplama kampı
Aynen canım büyüklü küçüklü aldık zaten yazlık kışlık şortlu kısa kollu 2 yaşa kadar boy boycanım kiyafet fazla alma derimcama almışsin çünkü cok cabuk buyuyorlar ve küçük geliyo giydirneden ayina göre alsan daha iyi olur birde bazılarını kalıbı küçük olur yani birden alma derim
allah güle güle giymeyi nasip etsin canımAynen canım büyüklü küçüklü aldık zaten yazlık kışlık şortlu kısa kollu 2 yaşa kadar boy boy
Amin kuzum rabbim hepimize kucağımıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . Ne heyecanla bekliyoruz bebişleri sağlıkla gelsinler kimseye acısını göstermesinallah güle güle giymeyi nasip etsin canım
Canım kesinlikle zaman geçmiyor. İçeride ne olup bitiyor bilmiyorum, belirsizlik çok kötü bir şey. Forumları okumaktan da gına geldi, kötü deneyimlere çok takılıyorum o yüzden onları okumaya gönlüm elvermiyor. Sürekli belirti aramaya çalışıyorum o da strese sokuyor. En iyisi belirti aramamak dedim bugünden itibaren duaya verdim kendimi. Ben üstüme düşeni yaptım ve yapmaya devam ediyorum gerisi Rabbime havaleM minikkusum26 nasılsın? Vakit geçmiyordur sana şimdi. Ben heralde transfer sonrasıyla ilgili bütün forumları okumuştum. Bazı yorumlar can sıkıcı olabiliyor. Sakın takılma onlara. Gönlünü ferah tut ve dua et.
Sürekli olumlu düşünmeye çalış. bide bol dua. belirti insan istemese de arıyo. bazıları da doğru çıkabilir ama tamamen belirtisiz de olabilirsin o yüzden takma kafanaCanım kesinlikle zaman geçmiyor. İçeride ne olup bitiyor bilmiyorum, belirsizlik çok kötü bir şey. Forumları okumaktan da gına geldi, kötü deneyimlere çok takılıyorum o yüzden onları okumaya gönlüm elvermiyor. Sürekli belirti aramaya çalışıyorum o da strese sokuyor. En iyisi belirti aramamak dedim bugünden itibaren duaya verdim kendimi. Ben üstüme düşeni yaptım ve yapmaya devam ediyorum gerisi Rabbime havaleHayırlısı neyse o olsun. Senin test sonuçların nasıl? Keseyi ne zaman göreceksiniz?
Belirti aramaya çalısma. Olumlu düşün Bol bol dua et. Çok haklısın Gerisi Allaha kalmış. Ol derse olurCanım kesinlikle zaman geçmiyor. İçeride ne olup bitiyor bilmiyorum, belirsizlik çok kötü bir şey. Forumları okumaktan da gına geldi, kötü deneyimlere çok takılıyorum o yüzden onları okumaya gönlüm elvermiyor. Sürekli belirti aramaya çalışıyorum o da strese sokuyor. En iyisi belirti aramamak dedim bugünden itibaren duaya verdim kendimi. Ben üstüme düşeni yaptım ve yapmaya devam ediyorum gerisi Rabbime havaleHayırlısı neyse o olsun. Senin test sonuçların nasıl? Keseyi ne zaman göreceksiniz?
Öyle yapacağım zaten yoksa gerçekten strese gireceğim olacağı varsa da olmayacak. Teşekkür ederim destek içinSürekli olumlu düşünmeye çalış. bide bol dua. belirti insan istemese de arıyo. bazıları da doğru çıkabilir ama tamamen belirtisiz de olabilirsin o yüzden takma kafana
Bu süreçte endişeler bitmiyor level atlayamaktan bir hal olacağız anlaşılanBelirti aramaya çalısma. Olumlu düşün Bol bol dua et. Çok haklısın Gerisi Allaha kalmış. Ol derse olurAllah nasip ederse 4 nisanda gidicem kese görmeye. O da ayrı heyecan. Kese var mı kalbi atıyor mu? İnşallah sen de yaşayacaksın bu endişeleri. Test günün ne zamandı?
Gerçekten mi? Saat 10 gibi orada olacağım. İnşallah güzel haberleri vereceğiz birbirmizeBu süreçte endişeler bitmiyor level atlayamaktan bir hal olacağız anlaşılan4 nisan test günüm belki orda karşılaşırız sonuç olumlu olursa sevinci paylaşırız inşallah keseyi görürsünüz belki kalp atışı da duyulur kim bilir?