Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

kız maşallah neler aldın sana diyorum da bebek arabasıyla araba koltuğunu bende aldım
İyi yapmışsın canım dursun kenarda alınacaklar bitmez.
Bebek arabası puset , Park yatak , oturduğum odaya küçük beşik, battaniyeler, babynest yastık yorgan , iki tane 10 lu hastane çıkışı, 30 u aşkın alt üst takım küçüklü büyüklü ,eldiveni önlüğü çorabı emziği Kaşığı …
aklıma gelen olarak kıyafet dolabı ,küveti , oyun halısı bakım ürünleri alınacak daha .

Tabi bunlar tek başıma olmadı kayınvalidem bi yandan annem bi yandan ben bi yandan toplama kampı

ne 30 muuuu anam ben 3 4 takım aldım çok mu oldu acaba diyorum

canım kiyafet fazla alma derimcama almışsin çünkü cok cabuk buyuyorlar ve küçük geliyo giydirneden ayina göre alsan daha iyi olur birde bazılarını kalıbı küçük olur yani birden alma derim

canım kiyafet fazla alma derimcama almışsin çünkü cok cabuk buyuyorlar ve küçük geliyo giydirneden ayina göre alsan daha iyi olur birde bazılarını kalıbı küçük olur yani birden alma derim
Aynen canım büyüklü küçüklü aldık zaten yazlık kışlık şortlu kısa kollu 2 yaşa kadar boy boy

M minikkusum26 nasılsın? Vakit geçmiyordur sana şimdi. Ben heralde transfer sonrasıyla ilgili bütün forumları okumuştum. Bazı yorumlar can sıkıcı olabiliyor. Sakın takılma onlara. Gönlünü ferah tut ve dua et.

Canım kesinlikle zaman geçmiyor. İçeride ne olup bitiyor bilmiyorum, belirsizlik çok kötü bir şey. Forumları okumaktan da gına geldi, kötü deneyimlere çok takılıyorum o yüzden onları okumaya gönlüm elvermiyor. Sürekli belirti aramaya çalışıyorum o da strese sokuyor. En iyisi belirti aramamak dedim bugünden itibaren duaya verdim kendimi. Ben üstüme düşeni yaptım ve yapmaya devam ediyorum gerisi Rabbime havale Hayırlısı neyse o olsun. Senin test sonuçların nasıl? Keseyi ne zaman göreceksiniz?

Sürekli olumlu düşünmeye çalış. bide bol dua. belirti insan istemese de arıyo. bazıları da doğru çıkabilir ama tamamen belirtisiz de olabilirsin o yüzden takma kafana

Belirti aramaya çalısma. Olumlu düşün Bol bol dua et. Çok haklısın Gerisi Allaha kalmış. Ol derse olur Allah nasip ederse 4 nisanda gidicem kese görmeye. O da ayrı heyecan. Kese var mı kalbi atıyor mu? İnşallah sen de yaşayacaksın bu endişeleri. Test günün ne zamandı?

Bu süreçte endişeler bitmiyor level atlayamaktan bir hal olacağız anlaşılan 4 nisan test günüm belki orda karşılaşırız sonuç olumlu olursa sevinci paylaşırız inşallah keseyi görürsünüz belki kalp atışı da duyulur kim bilir?

Gerçekten mi? Saat 10 gibi orada olacağım. İnşallah güzel haberleri vereceğiz birbirmize ilmek ilmek ne zorluklarla bu aşamalara geliyoruz. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…