Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Güzel haberler gelsin inşallah. Benim bebiş ultroson da hiç hareket etmiyor seninki nasıl. Doktora sordum uyuyordur çocuk dedi ama ben endişeleniyorum. Çok şükür ki hareketlerini duyuyorum o teselli ediyor .
bu haftalarda 1 günde yaklaşık 20 saat uyuyolarmış canım korkma. benimki en son gittiğimde kıçını dönmüş hiç bişey göremedik. ama daha öncekinde hareket ettiğini görmüştüm. ben hissedip hissedemediğimden emin olamıyorum ya. değişik bi his var karnımda sanki midemin altında kuş kanat çırpıyo gibi oluyo hemen geçiyo. ama dışardan bişey hissedemiyorum. yada bacakları alttaymış benim hiç kasığımda falan tekme hissetmiyorum. senin nasıl hissediyosun?

Ben 17. Haftadan beri hissediyorum şimdi gayet net hissediyorum bende genelde aşağıda hissediyorum doktor sol göbek deliği hizamda başının olduğunu söyledi. Nasıl ama ben aşağıda sanıyordum ordan hissediyorum dedim . Ayakları orda dedi

aslında seninde yavaş yavaş başlamış hissetmelerin genelde

Seninde ilk hissin kelebek kanat çırpması gibi miydi. Kasiklarindaki his nasil

Seninde ilk hissin kelebek kanat çırpması gibi miydi. Kasiklarindaki his nasil
Aslında karnımda gaz dolanıyor sanıyordum sonradan yoğunlaştım küçük dokunuyor gibi bi an dediğin gibi kanat çırpma gibi tabi şimdi baya net hissediyorum her hareketini tepikliyor yada dönüyor bilemiyorum artık

bende hissediyorum bariz belli hareketleri siz ödediniz kesin hissediyirsunuzdur artık bu detaylı ultrasonla nereye randevu aldın canım villa bakılması mi lazımmış acaba

canım doğuma uyumuyorlar o kadar simdi de uyumazlar sanki ev3t kuş gibi bit bit atar sonra bişey dönüyormuş gibi olur bak hissettin sende ne güzel

bende hissediyorum bariz belli hareketleri siz ödediniz kesin hissediyirsunuzdur artık bu detaylı ultrasonla nereye randevu aldın canım villa bakılması mi lazımmış acaba
Hem özele hem devlete gidiyorum ben. Kütahya’nın ilçesindeyim. Devlete kontrole gittiğimde detaylı ultroson sırası malesef doluymuş Kütahya evliya çelebi devlet hastanesine gönderdi ordan şükür ki 14 nisana buldum sıra. Özeldeki 750₺ istemişti detaylıya. Başka yerde yaptıracağım dedim. Biliyorsunuz tüp bebek maddi olarak çok zorladığı İçin devletin imkanından yararlanmak istedim

aynen canım haklisin madden çökertti bizide allah yardımcımız olsun daha bunun doğumu var hazırlıkları var ve her şey çok pahalı basladinmi ufaktan alışverişe ben daha bişey almadım cinsiyet öğrenmeyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…