Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

ayın 5 inde olacak daha 2 hafta kadar var. ama ilk 12 13 hafta hep sağ tarafta hissettim. artık biraz büyüyo heralde öbür tarafta da anlık batmalarım oluyo
aynen canım artık bütün karında hissetmen lazım hatta hareketlerini bile hissedersin 4 uncu ayda benim ısrarla sol da durmaya devam ediyor soluma yatamiyorum bile ablaları gibi inatçı olucak sanırım

Kızlar merhaba ben nicel beyde aşılama olucam we süreç nasıl olacak hiç Bi bilgim yok bana yardımcı olur musunuz nasıl bir süreç bekliyor beni ayrıca pko war bende

Kızlar merhaba ben nicel beyde aşılama olucam we süreç nasıl olacak hiç Bi bilgim yok bana yardımcı olur musunuz nasıl bir süreç bekliyor beni ayrıca pko war bende
Ben yeni aşılama oldum bugün 7. Günüm.
adetin 2. Yada 3. Günü gidip muayene olun. Dr ilaç başlatır. İlaça devam ederken ara ara mua için çağırır. Yumur takibi yapıyor yani ben 3 kez gittim. Yumurta gelişince çatlatma iğnesi olup sonra aşılam işlemin yaptı. Bu süreçte eşim hep yanımdaydı çünkü ondan aşılama öncesinde sperm alındı. Ve aşılama günü de alındı. Ağrılı acılı bir işlem değil. Sadece aşılamayı idrara sıkışık bir şekilde yaptığı için idrar zorluyor. aşılama sonrası yaklaşık 30 dk dinleniyorsunuz sonra da rutin hayata devam

kızlar ben dün kontrole gittim şükür güzel gelişmiş ikili tarama testi yaptırdım sonuçta bugün çıktı oda temiz şükür ense kalınlığı butun kemiği herşey normal dedi cinsiyetini göremedi bacaklarını üstüste atmış dedi artık bir dahaki aya kaldı kansızlık var demir habi vitamin d vitamini yazdı oskopara devam progestan dex ve fitili bıraktık bendeki gelişmeler bu kadar

Hayırlı olsun. Güzel sonuç alırsın inşallah

Ne güzel Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Ben günde 3 kere estrofeme başladım. 1 mart kontrolüm var. Heyecanlıyım çok , korkuyorum biraz da. 2 marta da ultrason yazmışlar. Nasıl çekilecek biraz stres yaptım

hayırlı olsun canım rabbim mutlu haberler almayı nasip etsin inşallah

Gözün Aydın canım rabbim sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin progestandan kurtulmana çok sevindim oksapar doğuma kadar devam galiba bende kullanıyorum rapor çıkardık

1HANIM hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuç almani dilerim kendini nasıl hissediyorsun nasıl gidiyor
Aşılamadan bu yana kasık ağrım hiç geçmedi progestan dex iğnem var o da aşırı gaz yapıyor. hiç bir belirtim yok sadece elimden geldiğinice dikkat ediyorum günümü bekliyorum Sizin adınıza da çok sevindim sonuçlarınız güzel maşallah hep böyle devam etsin inşallah

Hayırlı olsun. Güzel sonuç alırsın inşallah
hayırlı olsun canım rabbim mutlu haberler almayı nasip etsin inşallah
inşallah çok teşekkür ederim

sağol canım amiin kasik ağrina takılma o genelde oluyor inşallah güzel günler seni bekliyor test günün ne zaman di

amin canım sağol heyecanlı olman korkman çok normal ultrasonla tahmin durumuna göre ilaç ayarlayıp transfer hazirlicak rahat olmaya çalış

amin canım sağol heyecanlı olman korkman çok normal ultrasonla tahmin durumuna göre ilaç ayarlayıp transfer hazirlicak rahat olmaya çalış
Ben transfer öncesi sizi biraz darlasam sıkıntı olmaz demi? Çok heyecanlıyım ve çevremde sorabileceğim hiçkimse yok. Mesela transfer öncesi veya sonrasında özellikle yediğiniz birşeyler var mı? Bir de diğer forumlarda kortizon ilaçları verildiğini duydum. Nicel Hoca da veriyor mu? Prednol vb. gibi. Siz İdrara sıkışık olma durumunu nasıl hallettiniz? Sonrasında tuvalete gitmekten çekinenleri okudum. Sonda taktırmışlar. Birsürü şey okuyorum okumadan duramıyorum. Güzel sonuçları duyunca nasıl mutlu oluyorum bana moral oluyor ama kafam da karışmıyor değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…