Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

evet işin içine girdikçe artıyor ücret haklısın ama olsun da yeter ki değer. Ne için çalışıyoruz dua edin Hamiş duası kabul olur.
Değdi çok şükür inşallah tutar gerçekten zorlu süreç rabbim yardımcın olsun
amin amin allaH razı olsun Allah size de sorunsuz bi gebelik süreci nasip etsin inşallah
sağlıcakla alın kucağınıza yavrularınızı

Ay o kadar yoğun çalışıyorum ki bebiş napiyo hoc bilmiyorum. Hiç sesi çıkmıyo. Belirtilerim de baya baya bitti. Hamile gibi hissetmiyorum kendimi kocaman göbeğim hariç sizler nasilsiniz
Kız göbüşün çıktı mı benimde var da sanki göbekmiş gibi geliyor aslınd çekildiğim fotolardan bebek olduğu belli

Kız göbüşün çıktı mı benimde var da sanki göbekmiş gibi geliyor aslınd çekildiğim fotolardan bebek olduğu belli
Valla benim cıktı. Ben zaten çok zayıf değildim 12. Haftadan sonra alt tarafta bisey sivrildi. Pantolonlarım falan olmadi 1 beden büyük taytlara gectim

canım benim de çok sıkısırama tuvaletimi yaparken ağrı oluyor ama sonra rahatliyorim özellikle geceleri sürekli tuvaletteyim senin de öyledir büyük ihtimal dokdorun ısrar tahlili yapmıştır zaten enfeksiyon olacağını sanmıyorum senin oğlan büyüyor ondan baskı

Bende geceleri tuvaletteyim sürekli dediğin gibi boşaltırken ağrı oluyor ama bitince rahatlıyorum ağrı falan kalmıyor. İdrar tahlilini gebeliğin başında yapmıştık neredeyse bi gidip sağlık ocağına idrar vereyim bali aklım kalmasın. Ama bana da bebekten baskıdan gibi geliyor

Merhaba nicel beyde tedavi görüp pozitif sonuç alıp sonradan bebeğinin kalp duran varmı.. ikinci tedavi için nasıl süreç ilerliyor.

mrb benim aslında ikizdi 6 haftadan sonra birinin kalbi durdu simdi tek le devam ediyorum sanırım 1 yada 2 adet döneminden sonra başlanıyor tekrar tabi dondurulmuşların varsa daha rahat oluyor yumurta toplama işlemi vs gerektirmeden transfer ediliyor allah yardimciniz olsun

Çok geçmiş olsun size insallh sağ salim kucağınıza alırsın ewwt bismillah deyip başladık bakalım insallh hayirlisiyla güzel sonuçlar alırım ve devam eder ewet var dondurmus embiriyom 4 tane

Bende de oluyo canim sanki aşağı doğru bisey asiliyo gibi oluyo . Normal sanirim

Çok geçmiş olsun size insallh sağ salim kucağınıza alırsın ewwt bismillah deyip başladık bakalım insallh hayirlisiyla güzel sonuçlar alırım ve devam eder ewet var dondurmus embiriyom 4 tane
Hayırlı olsun. Güzel sonuçlar gelir inşallah.
Transfer ne zaman?

sağol canım amin hepimiz alalım inşallah evet pozitif görmekle bitmiyor gercek ten devamı gelmeyince daha kötü oluyor allah yardimciniz olsun sağ salim kucağiniza alalım yavruları eğer yaşın 35 d3n yukarı ise çift transfer yapabilir nicel bey

Tşk ederim bilmiyorum ki daha yeni basladik lucrin Depot ve adet hapı verdi 21 gün kullanicam ondan sonra adetimde kontorole gidicem insallh sizinde sağ salim eli ayağı duzgun bı şekilde kucağınıza alırsınız insall @lotusçicegi

Ewet gerçekten asıl ondan sonra başlıyor herşey ewet çok üzüldük yıkıldık ama Allah'tan gelen bişi herşeyin hayırlısı olsun amin insallh herkes alsın sağ salim yaşım 29 malasef değil nicel beye dedim olmaz dedi ben ikiz çok istiyordum..

Kaybın için çok üzüldüm. İnşallah bu sefer sağ salim kucağına almayı nasip eder. Nicel Bey ikiz gebeliği riskli gördüğü için sıcak bakmıyor. Ben 38 yaşındayım. Bana da tek transfer dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…