evet işin içine girdikçe artıyor ücret haklısın ama olsun da yeter ki değer. Ne için çalışıyoruz1HANIM inşallah allah gonlunuze göre versin aslında sadece tüp bebek ücreti fazla değil ama ekstra yapılan işlemler ve ilaçlar ı kadar fazla tutuyorki ikiye bazen de üçe katlıyor benim dondurulmuş embiryoydu mesala başya 5000 di ama embiryo glu 1500 artı aldığımız ilaçlarla 10000 i buldu şükür tutundu ama 12 haftaya kadarda protestan dex kullanıyorum oda ayda 1500 civarı tutuyor yani maddi manevi yıpratıcı ama tabi kuzucuklarimiz için her şeye değer yeterki onlar bize sımsıkı tutunsunlar
amin amin allaH razı olsunDeğdi çok şükür inşallah tutar gerçekten zorlu süreç rabbim yardımcın olsun
Canım 14+4 bugün. Valla kafa meşgul olunca aklıma bile gelmiyo. Senin de az kalmıştır artık biter yakında bulantilarinmaşallah canım çok şanslısın o zaman beni bulantılar bitiriyor kaç haftalık oldunuz şımdı
maşallah kuzucuķ annesini üzmuyor güzel güzel büyüyor demekki benim bulsntilarin biteceği yok gibi duruyorCanım 14+4 bugün. Valla kafa meşgul olunca aklıma bile gelmiyo. Senin de az kalmıştır artık biter yakında bulantilarin
Kız göbüşün çıktı mıAy o kadar yoğun çalışıyorum ki bebiş napiyo hoc bilmiyorum. Hiç sesi çıkmıyo. Belirtilerim de baya baya bitti. Hamile gibi hissetmiyorum kendimi kocaman göbeğim hariçsizler nasilsiniz
Valla benim cıktı. Ben zaten çok zayıf değildim 12. Haftadan sonra alt tarafta bisey sivrildi. Pantolonlarım falan olmadi 1 beden büyük taytlara gectimKız göbüşün çıktı mıbenimde var da sanki göbekmiş gibi geliyor aslınd çekildiğim fotolardan bebek olduğu belli
canım benim de çok sıkısırama tuvaletimi yaparken ağrı oluyor ama sonra rahatliyorim özellikle geceleri sürekli tuvaletteyim senin de öyledir büyük ihtimal dokdorun ısrar tahlili yapmıştır zaten enfeksiyon olacağını sanmıyorum senin oğlan büyüyor ondan baskıD drama kralicesi P prenseslerim iyikilerim kızlar idrarım geldiğinde yada biraz sıkıştığımda idrarımı yaparken kasıklarımda idrar torbamda oluyor galiba ağrı oluyor sizde de oluyor mu . Rahmimin baskı yaptığını düşünüyorum ama enfeksiyon mı var yoksa diye aklıma geliyor . Siz de de oluyormu
Bende geceleri tuvaletteyim sürekli dediğin gibi boşaltırken ağrı oluyor ama bitince rahatlıyorum ağrı falan kalmıyor. İdrar tahlilini gebeliğin başında yapmıştık neredeyse bi gidip sağlık ocağına idrar vereyim bali aklım kalmasın. Ama bana da bebekten baskıdan gibi geliyorcanım benim de çok sıkısırama tuvaletimi yaparken ağrı oluyor ama sonra rahatliyorim özellikle geceleri sürekli tuvaletteyim senin de öyledir büyük ihtimal dokdorun ısrar tahlili yapmıştır zaten enfeksiyon olacağını sanmıyorum senin oğlan büyüyor ondan baskı
canım benim de çok sıkısırama tuvaletimi yaparken ağrı oluyor ama sonra rahatliyorim özellikle geceleri sürekli tuvaletteyim senin de öyledir büyük ihtimal dokdorun ısrar tahlili yapmıştır zaten enfeksiyon olacağını sanmıyorum senin oğlan büyüyor ondan baskı
Uygulama böyle mesaj gönderince içime kurt düştü
canım seni çok rahatsız ediyorsa yaptır tahlil tabi için rahat etsin ama bebis baskiliyor da olabilirUygulama böyle mesaj gönderince içime kurt düştü
Bende de oluyo canim sanki aşağı doğru bisey asiliyo gibi oluyo . Normal sanirimD drama kralicesi P prenseslerim iyikilerim kızlar idrarım geldiğinde yada biraz sıkıştığımda idrarımı yaparken kasıklarımda idrar torbamda oluyor galiba ağrı oluyor sizde de oluyor mu . Rahmimin baskı yaptığını düşünüyorum ama enfeksiyon mı var yoksa diye aklıma geliyor . Siz de de oluyormu
Hayırlı olsun. Güzel sonuçlar gelir inşallah.Çok geçmiş olsun size insallh sağ salim kucağınıza alırsın ewwt bismillah deyip başladık bakalım insallh hayirlisiyla güzel sonuçlar alırım ve devam eder ewet var dondurmus embiriyom 4 tane
sağol canım amin hepimiz alalım inşallah evet pozitif görmekle bitmiyor gercek ten devamı gelmeyince daha kötü oluyor allah yardimciniz olsun sağ salim kucağiniza alalım yavruları eğer yaşın 35 d3n yukarı ise çift transfer yapabilir nicel beyÇok geçmiş olsun size insallh sağ salim kucağınıza alırsın ewwt bismillah deyip başladık bakalım insallh hayirlisiyla güzel sonuçlar alırım ve devam eder ewet var dondurmus embiriyom 4 tane
Ewet gerçekten asıl ondan sonra başlıyor herşey ewet çok üzüldük yıkıldık ama Allah'tan gelen bişi herşeyin hayırlısı olsun amin insallh herkes alsın sağ salim yaşım 29 malasef değil nicel beye dedim olmaz dedi ben ikiz çok istiyordum..sağol canım amin hepimiz alalım inşallah evet pozitif görmekle bitmiyor gercek ten devamı gelmeyince daha kötü oluyor allah yardimciniz olsun sağ salim kucağiniza alalım yavruları eğer yaşın 35 d3n yukarı ise çift transfer yapabilir nicel bey
Kaybın için çok üzüldüm. İnşallah bu sefer sağ salim kucağına almayı nasip eder. Nicel Bey ikiz gebeliği riskli gördüğü için sıcak bakmıyor. Ben 38 yaşındayım. Bana da tek transfer dedi.Ewet gerçekten asıl ondan sonra başlıyor herşey ewet çok üzüldük yıkıldık ama Allah'tan gelen bişi herşeyin hayırlısı olsun amin insallh herkes alsın sağ salim yaşım 29 malasef değil nicel beye dedim olmaz dedi ben ikiz çok istiyordum..