- 22 Aralık 2021
- 409
- 391
- 43
tabiki sormak istediğim her şeyi sorabilirsin seve seve cevaplarım birbirimize testle için burdayız dimi transfer öncesi özellikle yediğim birşey yok sadece ilaclarimi kullandım bird e hasta olmamaya dikkat ettim ama genede biraz hastalanip öksurmeyi başardım ne üzülmüştüm ya öksururken tutunmazsa diye ilaçlar estrofem progestan dex progestan fitil oskapar pruluton iğne coraspirin hatırladığım bunlar idrar sıkısikliği ise sorun olmadı normalden bir tık fazla sıkışık gibi oldum yetti işlemden 20 dk sonra tuvalete gittim hemşireler size anlaticak zaten yapmanız gerekenleri yememen gelen şeyler var onları söylüyorlar ve sonuç benim iki transfer olmuştu ikiside tutulmuştu kalp atışını da görmüştüm ama simdi tek le devam ediyorum yani rahat ol transfer kolay zaten stres yapmadan güzel bir şekilde geçirmen dileğiyleBen transfer öncesi sizi biraz darlasam sıkıntı olmaz demi? Çok heyecanlıyım ve çevremde sorabileceğim hiçkimse yok. Mesela transfer öncesi veya sonrasında özellikle yediğiniz birşeyler var mı? Bir de diğer forumlarda kortizon ilaçları verildiğini duydum. Nicel Hoca da veriyor mu? Prednol vb. gibi. Siz İdrara sıkışık olma durumunu nasıl hallettiniz? Sonrasında tuvalete gitmekten çekinenleri okudum. Sonda taktırmışlar. Birsürü şey okuyorum okumadan duramıyorum. Güzel sonuçları duyunca nasıl mutlu oluyorum bana moral oluyor ama kafam da karışmıyor değil
Çok teşekkür ederimtabiki sormak istediğim her şeyi sorabilirsin seve seve cevaplarım birbirimize testle için burdayız dimi transfer öncesi özellikle yediğim birşey yok sadece ilaclarimi kullandım bird e hasta olmamaya dikkat ettim ama genede biraz hastalanip öksurmeyi başardım ne üzülmüştüm ya öksururken tutunmazsa diye ilaçlar estrofem progestan dex progestan fitil oskapar pruluton iğne coraspirin hatırladığım bunlar idrar sıkısikliği ise sorun olmadı normalden bir tık fazla sıkışık gibi oldum yetti işlemden 20 dk sonra tuvalete gittim hemşireler size anlaticak zaten yapmanız gerekenleri yememen gelen şeyler var onları söylüyorlar ve sonuç benim iki transfer olmuştu ikiside tutulmuştu kalp atışını da görmüştüm ama simdi tek le devam ediyorum yani rahat ol transfer kolay zaten stres yapmadan güzel bir şekilde geçirmen dileğiyle
Test günüm haftaya cumartesisağol canım amiin kasik ağrina takılma o genelde oluyor inşallah güzel günler seni bekliyor test günün ne zaman di
evet canım artık hissedersin çok özel ve güzel bir duygudur bundan sonra daha şiddetli olur maşallah diyelimD drama kralicesi P prenseslerim iyikilerim kızlarrrr kendimi dinleyince ara ara hissediyorumm sankiiiiii
evet canım artık hissedersin çok özel ve güzel bir duygudur bundan sonra daha şiddetli olur maşallah diyelim
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ben çok stresli we heyecanlıyım siz de güzel haberler alırsınız İnşBen yeni aşılama oldum bugün 7. Günüm.
adetin 2. Yada 3. Günü gidip muayene olun. Dr ilaç başlatır. İlaça devam ederken ara ara mua için çağırır. Yumur takibi yapıyor yani ben 3 kez gittim. Yumurta gelişince çatlatma iğnesi olup sonra aşılam işlemin yaptı. Bu süreçte eşim hep yanımdaydı çünkü ondan aşılama öncesinde sperm alındı. Ve aşılama günü de alındı. Ağrılı acılı bir işlem değil. Sadece aşılamayı idrara sıkışık bir şekilde yaptığı için idrar zorluyor.aşılama sonrası yaklaşık 30 dk dinleniyorsunuz sonra da rutin hayata devam
İnşallahÇok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ben çok stresli we heyecanlıyım siz de güzel haberler alırsınız İnş
güçlu tekmelere hazırla kendini canımnasıl mutlu oldum hissedince inşallah daha sık kendini hissettirir
YaaaaD drama kralicesi P prenseslerim iyikilerim kızlarrrr kendimi dinleyince ara ara hissediyorumm sankiiiiii
canım akşam sırt üstü uzanıp tam bebeğin olduğu yeri hissetmeye çalış biraz bekle çok küçük kıpırtilar afif arada gerilmeler mutlaka bi hareket hissedersin bend e dün gece den beri hissediyorum baya bi hareketli kızlarım da öyleydiYaaaasabahtan beri dinliyorum bende hiç bisey hissedemiyorum ya. Nasıl bi histi
Hissedemiyorum ya. Çok yordum 2 haftadır bebeğimi bisey oldu diye çok korkuyorum. Bi ağrım sızım da yok. Haftaya kontrolüm nasıl zaman geçecek bilmiyorumcanım akşam sırt üstü uzanıp tam bebeğin olduğu yeri hissetmeye çalış biraz bekle çok küçük kıpırtilar afif arada gerilmeler mutlaka bi hareket hissedersin bend e dün gece den beri hissediyorum baya bi hareketli kızlarım da öyleydi
canim korkutma kendini gördüğü na göre sorun olsaydı ağrım olurdu öyle düşün demekki etkilenmedi keyfi yerinde mesala ben bugün mecbur çarşıya gittim cocuklarin iğtiyaclari vardı gelince de ödevler seken yoruldum karnım şişti sol tarafta resmen ben burdayım zorlandım diyor senin bence sorun yok biraz geç hissedecekson demekki bulantı falan oluyor muyduHissedemiyorum ya. Çok yordum 2 haftadır bebeğimi bisey oldu diye çok korkuyorum. Bi ağrım sızım da yok. Haftaya kontrolüm nasıl zaman geçecek bilmiyorum
Gözün aydın canım çok güzel haber. Sağlıkla gelsinler inşallah.kızlar ben dün kontrole gittim şükür güzel gelişmiş ikili tarama testi yaptırdım sonuçta bugün çıktı oda temiz şükür ense kalınlığı butun kemiği herşey normal dedi cinsiyetini göremedi bacaklarını üstüste atmış dedi artık bir dahaki aya kaldı kansızlık var demir habi vitamin d vitamini yazdı oskopara devam progestan dex ve fitili bıraktık bendeki gelişmeler bu kadar
Genelde ilk gebeliklerde 20.-21. Haftalar da duyuluyormuş canım panik yapma .belki ben gbi bir hafta sonra duymaya başlarsınHissedemiyorum ya. Çok yordum 2 haftadır bebeğimi bisey oldu diye çok korkuyorum. Bi ağrım sızım da yok. Haftaya kontrolüm nasıl zaman geçecek bilmiyorum
bulantılarım zaten 12 13 haftadan sonra bitti sayılır benim. zaten böyle kusarak gezmedim. ama dediğim gibi 2 hafta çok yordum günde 13 14 saat çalıştım falan iyi beslenemedim. ama iyidir inşallah. haftaya cumartesi kontrolüm var. duymak için erken daha diyolar zaten ilk gebeliklerde ama insan merak ediyo iştecanim korkutma kendini gördüğü na göre sorun olsaydı ağrım olurdu öyle düşün demekki etkilenmedi keyfi yerinde mesala ben bugün mecbur çarşıya gittim cocuklarin iğtiyaclari vardı gelince de ödevler seken yoruldum karnım şişti sol tarafta resmen ben burdayım zorlandım diyor senin bence sorun yok biraz geç hissedecekson demekki bulantı falan oluyor muydu
sen 1 kere mi hissettin yoksa ara ara oluyo muGenelde ilk gebeliklerde 20.-21. Haftalar da duyuluyormuş canım panik yapma .belki ben gbi bir hafta sonra duymaya başlarsın
sağol canım senin içinde her şey güzel olsun⚘Adet hapını kullaniyorum bugün 10 günüm 21 gün kullanıp adet olucam o zamn gidicem ne diyecek bklim ..sizin için sevindim maşallah ne güzel saglikliymis test güzel çıkmış.. P prenseslerim iyikilerim
haklisin canım endişelerini anlıyorum sonuçta ağrı olsada olmasa da hep korkuyoruz az kalmış görünce rahatlicaksin inşallah bende beslenemiyorum doğru düzgün işten biraz izin alma durumun yokmu dinlensenbulantılarım zaten 12 13 haftadan sonra bitti sayılır benim. zaten böyle kusarak gezmedim. ama dediğim gibi 2 hafta çok yordum günde 13 14 saat çalıştım falan iyi beslenemedim. ama iyidir inşallah. haftaya cumartesi kontrolüm var. duymak için erken daha diyolar zaten ilk gebeliklerde ama insan merak ediyo işte