- 22 Aralık 2021
- 409
- 391
- 43
tabiki sormak istediğim her şeyi sorabilirsin seve seve cevaplarım birbirimize testle için burdayız dimi transfer öncesi özellikle yediğim birşey yok sadece ilaclarimi kullandım bird e hasta olmamaya dikkat ettim ama genede biraz hastalanip öksurmeyi başardım ne üzülmüştüm ya öksururken tutunmazsa diye ilaçlar estrofem progestan dex progestan fitil oskapar pruluton iğne coraspirin hatırladığım bunlar idrar sıkısikliği ise sorun olmadı normalden bir tık fazla sıkışık gibi oldum yetti işlemden 20 dk sonra tuvalete gittim hemşireler size anlaticak zaten yapmanız gerekenleri yememen gelen şeyler var onları söylüyorlar ve sonuç benim iki transfer olmuştu ikiside tutulmuştu kalp atışını da görmüştüm ama simdi tek le devam ediyorum yani rahat ol transfer kolay zaten stres yapmadan güzel bir şekilde geçirmen dileğiyleBen transfer öncesi sizi biraz darlasam sıkıntı olmaz demi? Çok heyecanlıyım ve çevremde sorabileceğim hiçkimse yok. Mesela transfer öncesi veya sonrasında özellikle yediğiniz birşeyler var mı? Bir de diğer forumlarda kortizon ilaçları verildiğini duydum. Nicel Hoca da veriyor mu? Prednol vb. gibi. Siz İdrara sıkışık olma durumunu nasıl hallettiniz? Sonrasında tuvalete gitmekten çekinenleri okudum. Sonda taktırmışlar. Birsürü şey okuyorum okumadan duramıyorum. Güzel sonuçları duyunca nasıl mutlu oluyorum bana moral oluyor ama kafam da karışmıyor değil