Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Siz ne zamn yaptirmistiniz ilk tüp bebeğiniz mi sizinde herseyin hayırlısı olsun inşallah kucaginiza alırsınız ..

Siz ne zamn yaptirmistiniz ilk tüp bebeğiniz mi sizinde herseyin hayırlısı olsun inşallah kucaginiza alırsınız ..
Ekimde tedaviye başladık. İlk tedaviden 1 embriyo döllenince 2. Kez tedavi uyguladık. Ondan da 1 tane döllendi. 2 tane embriyomuz var. 7 mart gibi transfer düşünülüyor. Hakkımızda hayırlısı bakalım. Maddi manevi gerçekten çok zor yıpratıcı bir süreç. emeklerimizi boşa çıkmaz inşallah

Benim ekimde tedavim bitmişti hamileydim bizim bitmiş tedaviniz siz baslamissiniz biz dün başladık bakalim hayırlısı emeklerimiz boşa gitmez insallh ewwt çok yıpratıcı insan maddi manevi olarak çok yipraniyo tedavinin fiyatlarında uçmuş ya nolmus öyle

İnanılmaz artmış fiyatlar, biz rapor da çıkaramadık transferle 60 bini geçecek sanırım. Allah bu yolda emek harcayan herkesin yardımcısı olsun

Bizde de rapor çıkarmadık ilk tedavi 80 bini bulmustu şimdi ikinciye başladık napariz bilmiyorum.. amin insallh rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin fiyat farkı çok fazla rabbim yar ve yardımcımız olsun

Tesekkur ederim canım. Kanama az az devam ediyor 15 gündür evde yatıyorum. Cuma günü tekrar gideceğim. Kese etrafında kanama devam ediyormuş. Cuma gününe kadar geçmezse heyet raporu çıkartacağını söyledi.

günaydın canım çok zor gerçekten sürekli bir şey olucak diye korkuyoruz inşallah 12 inci haftadan sonra rahatlarsin bulsntilarin basladi mi ne durumdasınız benim azaldı ama var gene bende de bu hafta çok az kötü renk lekelenme oluyor dokdor demişti boş kesesen dolayı olabilir diye ama benim bebek sol tarafta boş kese sağ daydi lekelenme olunca sol aldığım ağrıyor ona da birşey olucak diye korkuyorum cuma ya kontröl var ama inşallah fazlalasmaz cumaya kadar

Allah korusun. İyi şeyler düşünelim güzel şeyler olsun

Inşallah bisey olmaz canım. Bende bulantı, tiksinme iştah kesilmesi vb. Hicbir belirti olmadı Sadece göğüslerim büyüyor. Herşeyi yiyorum . Benim de sol tarafımda kramp mı desem bicak saplanması mı desem çekme mı desem oyle biseyler oluyor 1 2 dk sonra geçiyor. Büyüyor diye düşünmek istiyorum korkma sen de yat dinlen çok kıpırdama canim dinlen bol bol Allah korusun hepimizi rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah

inşallah canım iyi düşünmek istiyorum bakalım cuma ya az kaldı bulantinin olmaması iyi birde o canını sıkmasin ben pek yiyemedim kilo aldimmi bilmiyorum da umarım bebek beslenmistir kırmızı et hiç yiyemedim tavuk biraz biraz ama genel olarak pek yiyemedim birde bişey dicem sol kasikta olunca bebek kız oluyormuş benimki de solda Limoncicegi43 D drama kralicesi sizin bebisler oğlan ya sağdamiydi doğruluk payı var midir sizce

Baskıyı genelde sağda hissediyorum ben

ama bence doğru değildir ya

ama bence doğru değildir ya
bence olabilir gibi bakalım D drama kralicesi de sağdayse oğlansa doğru olabilir benim iki kızında sol daydi buda solda Annem direk kiz dedi sol deyince o zaman benim ve S Siu nin kizçelerimiz olacak artık stres yapmayayım derken neyle uğraşıyorum biraz düşünceyi başka yönlere çekebilmek adınatabiki öncelik Sağlık la sihatle hayırlısıyla hep8miz kucağimiza alalım bunlar işin tatlı merakları olsun hayırlı evlat olsunlar rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguları

Reactions: Siu
Amin canım herşeyin başı sağlık ama haklısın ilk çocuk olmayınca insan ister istemez meraklanır . kaçıncı haftadasın 12. Hafta da cinsiyet tahmininde bulunuyorlar genelde kendi doktorun yapmıyorsa bi başka doktora gözükebilirsin ben 3 doktor gezdim o ne diyecek bu ne diyecek diye

12 haftalık olduk canım benden çok kızlar sabırsızlanıyor ama soylemezşe dokdor 1 ay daha beklicekler mecbur güzel telaşeler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…