Ekimde tedaviye başladık. İlk tedaviden 1 embriyo döllenince 2. Kez tedavi uyguladık. Ondan da 1 tane döllendi. 2 tane embriyomuz var. 7 mart gibi transfer düşünülüyor. Hakkımızda hayırlısı bakalım. Maddi manevi gerçekten çok zor yıpratıcı bir süreç. emeklerimizi boşa çıkmaz inşallahSiz ne zamn yaptirmistiniz ilk tüp bebeğiniz mi sizinde herseyin hayırlısı olsun inşallah kucaginiza alırsınız ..
İnanılmaz artmış fiyatlar, biz rapor da çıkaramadık transferle 60 bini geçecek sanırım.Benim ekimde tedavim bitmişti hamileydim bizim bitmiş tedaviniz siz baslamissiniz biz dün başladık bakalim hayırlısı emeklerimiz boşa gitmez insallh ewwt çok yıpratıcı insan maddi manevi olarak çok yipraniyo tedavinin fiyatlarında uçmuş ya nolmus öyle
Tesekkur ederim canım. Kanama az az devam ediyor 15 gündür evde yatıyorum. Cuma günü tekrar gideceğim. Kese etrafında kanama devam ediyormuş. Cuma gününe kadar geçmezse heyet raporu çıkartacağını söyledi.Geçmiş olsun canım. Önlemini alıyorsun için rahat olsun. Gerisi kısmet artık. Olsaydı şimdiye dek olurdu diye düşünüyorum. Bazılarında sürekli kanama oluyor ama bebekte sıkıntı olmuyor. Hayırlısı olsun
Slm canım kahverengi akıntılarım devam ediyor ne yazık ki 15 gündür yatıyorum. Eğer geçmezse cuma günü dr heyet raporu çıkartacağını söyledi. Yatmaya devam canım. Sen nasılsın, nasıl gidiyor
günaydın canım çok zor gerçekten sürekli bir şey olucak diye korkuyoruz inşallah 12 inci haftadan sonra rahatlarsin bulsntilarin basladi mi ne durumdasınız benim azaldı ama var gene bende de bu hafta çok az kötü renk lekelenme oluyor dokdor demişti boş kesesen dolayı olabilir diye ama benim bebek sol tarafta boş kese sağ daydi lekelenme olunca sol aldığım ağrıyor ona da birşey olucak diye korkuyorum cuma ya kontröl var ama inşallah fazlalasmaz cumaya kadarSlm canım kahverengi akıntılarım devam ediyor ne yazık ki 15 gündür yatıyorum. Eğer geçmezse cuma günü dr heyet raporu çıkartacağını söyledi. Yatmaya devam canım. Sen nasılsın, nasıl gidiyor
Allah korusun. İyi şeyler düşünelim güzel şeyler olsungünaydın canım çok zor gerçekten sürekli bir şey olucak diye korkuyoruz inşallah 12 inci haftadan sonra rahatlarsin bulsntilarin basladi mi ne durumdasınız benim azaldı ama var gene bende de bu hafta çok az kötü renk lekelenme oluyor dokdor demişti boş kesesen dolayı olabilir diye ama benim bebek sol tarafta boş kese sağ daydi lekelenme olunca sol aldığım ağrıyor ona da birşey olucak diye korkuyorum cuma ya kontröl var ama inşallah fazlalasmaz cumaya kadar
inşallah canım amiin sağolAllah korusun. İyi şeyler düşünelim güzel şeyler olsun
Inşallah bisey olmaz canım. Bende bulantı, tiksinme iştah kesilmesi vb. Hicbir belirti olmadı Sadece göğüslerim büyüyor. Herşeyi yiyorum . Benim de sol tarafımda kramp mı desem bicak saplanması mı desem çekme mı desem oyle biseyler oluyor 1 2 dk sonra geçiyor. Büyüyor diye düşünmek istiyorum korkma sen de yat dinlen çok kıpırdama canim dinlen bol bol Allah korusun hepimizi rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallahgünaydın canım çok zor gerçekten sürekli bir şey olucak diye korkuyoruz inşallah 12 inci haftadan sonra rahatlarsin bulsntilarin basladi mi ne durumdasınız benim azaldı ama var gene bende de bu hafta çok az kötü renk lekelenme oluyor dokdor demişti boş kesesen dolayı olabilir diye ama benim bebek sol tarafta boş kese sağ daydi lekelenme olunca sol aldığım ağrıyor ona da birşey olucak diye korkuyorum cuma ya kontröl var ama inşallah fazlalasmaz cumaya kadar
inşallah canım iyi düşünmek istiyorum bakalım cuma ya az kaldı bulantinin olmaması iyi birde o canını sıkmasin ben pek yiyemedim kilo aldimmi bilmiyorum da umarım bebek beslenmistir kırmızı et hiç yiyemedim tavuk biraz biraz ama genel olarak pek yiyemedim birde bişey dicem sol kasikta olunca bebek kız oluyormuş benimki de soldaInşallah bisey olmaz canım. Bende bulantı, tiksinme iştah kesilmesi vb. Hicbir belirti olmadı Sadece göğüslerim büyüyor. Herşeyi yiyorum . Benim de sol tarafımda kramp mı desem bicak saplanması mı desem çekme mı desem oyle biseyler oluyor 1 2 dk sonra geçiyor. Büyüyor diye düşünmek istiyorum korkma sen de yat dinlen çok kıpırdama canim dinlen bol bol Allah korusun hepimizi rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah
Baskıyı genelde sağda hissediyorum beninşallah canım iyi düşünmek istiyorum bakalım cuma ya az kaldı bulantinin olmaması iyi birde o canını sıkmasin ben pek yiyemedim kilo aldimmi bilmiyorum da umarım bebek beslenmistir kırmızı et hiç yiyemedim tavuk biraz biraz ama genel olarak pek yiyemedim birde bişey dicem sol kasikta olunca bebek kız oluyormuş benimki de soldaLimoncicegi43 D drama kralicesi sizin bebisler oğlan ya sağdamiydi doğruluk payı var midir sizce
inşallah canım iyi düşünmek istiyorum bakalım cuma ya az kaldı bulantinin olmaması iyi birde o canını sıkmasin ben pek yiyemedim kilo aldimmi bilmiyorum da umarım bebek beslenmistir kırmızı et hiç yiyemedim tavuk biraz biraz ama genel olarak pek yiyemedim birde bişey dicem sol kasikta olunca bebek kız oluyormuş benimki de soldaLimoncicegi43 D drama kralicesi sizin bebisler oğlan ya sağdamiydi doğruluk payı var midir sizce
bence olabilir gibi bakalım D drama kralicesi de sağdayse oğlansa doğru olabilir benim iki kızında sol daydi buda solda Annem direk kiz dedi sol deyince o zaman benim ve S Siu nin kizçelerimiz olacakama bence doğru değildir ya
Amin canım herşeyin başı sağlık ama haklısın ilk çocuk olmayınca insan ister istemez meraklanır . kaçıncı haftadasın 12. Hafta da cinsiyet tahmininde bulunuyorlar geneldebence olabilir gibi bakalım D drama kralicesi de sağdayse oğlansa doğru olabilir benim iki kızında sol daydi buda solda Annem direk kiz dedi sol deyince o zaman benim ve S Siu nin kizçelerimiz olacakartık stres yapmayayım derken neyle uğraşıyorum biraz düşünceyi başka yönlere çekebilmek adına tabiki öncelik Sağlık la sihatle hayırlısıyla hep8miz kucağimiza alalım bunlar işin tatlı merakları olsun hayırlı evlat olsunlar rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguları
12 haftalık olduk canım benden çok kızlar sabırsızlanıyor ama soylemezşe dokdor 1 ay daha beklicekler mecburAmin canım herşeyin başı sağlık ama haklısın ilk çocuk olmayınca insan ister istemez meraklanır . kaçıncı haftadasın 12. Hafta da cinsiyet tahmininde bulunuyorlar geneldekendi doktorun yapmıyorsa bi başka doktora gözükebilirsin ben 3 doktor gezdim o ne diyecek bu ne diyecek diye
valla bende asıl baskıyı sağda hissediyorum ama artık hafif hafif soldan da giriyoBaskıyı genelde sağda hissediyorum ben
seninki değişik biraz canım kontrol ne zaman olucakvalla bende asıl baskıyı sağda hissediyorum ama artık hafif hafif soldan da giriyo